nelamuriri legate de testul de sarcina
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Daca primul ti-a iesit pozitiv, eu zic ca ai fost si s-a eliminat. Uita-te pe fertility friend, la chart gallery, sa vezi cum arata un grafic cu avort. La inceput testul iese pozitiv, sin cateva zile negativ. Sarcina se elimina prin mesntruatie.
Crinuta
Madachan spune:
Crinuta,incep sa ma ingrijorez!Inseamna ca-i ceva in neregula cu mine? Sunt sanse sa se elimine sarcina si in viitor? O sa incerc sa ma documentez despre sarcina eliminata......
luky spune:
Try, multumesc de raspuns.Asa e, nu am luat nici un medicament.Toate sansele sa fie sarcina.
Nu stiu cum ar trebui sa ma simt dar eu simt ca si cum as astepta musafirii, o durere vaga la burta si o simt incordata.
E normal ?
Asa se simte in primele saptamani?
Costi spune:
Testul de sarcina pe care l-am facut acum 2 zile era clar negtiv.Azi din disperare am mai facut unul nu mai este la fel de clar negativ, acolo unde ar trebui sa apara a doua linie a iesit ceva:a incercat sa apara a doua linie dar cum: incolora, cu greu se observa la lumina puternica o urma. Eu am avut ciclu aiurea, foarte putin din ziua 25 si 26 a ciclului si de atunci(de 9 zile) secretia este rozalie(cu urme de singe), sinii ma dor, iar temperatura nu scade sub 37/1. Am banuit ca am avut ovulatie tirzie.Iar ma pune pe jar testul acesta, Ce pare aveti, a doua linie oare trebuie sa nu apara deloc, sa fie pozitiv trebuie sa fie macar roz?
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Crinuta,incep sa ma ingrijorez!Inseamna ca-i ceva in neregula cu mine? Sunt sanse sa se elimine sarcina si in viitor? O sa incerc sa ma documentez despre sarcina eliminata......
Scumpi, nu trebuie sa te ingrijorezi. Asa ceva se intampla foarte frecvent, multor femei. Si eu una banuiesc ca am patit asta in octombrie.
Te rog sa stai calma, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi, insa, poti face analiza de progesteron sa vezi cum stai, si in caz de insuficienta luteala vei lua preventiv progesteron dupa ovulatie.
Crinuta
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Costi
Testul de sarcina pe care l-am facut acum 2 zile era clar negtiv.Azi din disperare am mai facut unul nu mai este la fel de clar negativ, acolo unde ar trebui sa apara a doua linie a iesit ceva:a incercat sa apara a doua linie dar cum: incolora, cu greu se observa la lumina puternica o urma. Eu am avut ciclu aiurea, foarte putin din ziua 25 si 26 a ciclului si de atunci(de 9 zile) secretia este rozalie(cu urme de singe), sinii ma dor, iar temperatura nu scade sub 37/1. Am banuit ca am avut ovulatie tirzie.Iar ma pune pe jar testul acesta, Ce pare aveti, a doua linie oare trebuie sa nu apara deloc, sa fie pozitiv trebuie sa fie macar roz?
Costi draga, daca a doua liniuta se vede, chiar si incolora, sansele de a fi insarcinata sunt foarte mari, mai ales ca temperatura nu scade sub 37.1 . Iti tin pumnii, si sper sa vii cu confirmarea cat mai repede.
pupici
Crinuta
mel_g spune:
Luky iubita e normal sa te doara burtica in primele saptamani. Mie tot timpul imi era frica sa nu pierd sarcina asa de tare ma durea burtica.
Pupici
Mel
luky spune:
Ieri am fost la doctor si i-am spus ca s-ar putea sa fiu insarcinata dupa ce mi-a facut control a zis ca el nu-si da seama si sa vin peste 2 luni.
Am o candidoza si mi-a dat Clotrimazol. Am tot citit ba ca e bun ,ba ca nu .
Voi ce stiti?
camys_2000 spune:
lucky, doctoru tau nu stie ca s-a imventat ecograful???? la care bebe se vede de pe la 5 saptamani...cum sa astepti 2 luni?????????/
Carmen
http://community.webshots.com/user/camys_2000
Ela2001 spune:
Buna Lucky.SI eu sint in situatia ta.Am facut teste de sarcina si mi-au iesit pozitive.Am fost la ginecolog,mi-a facut ecografie si mi-a zis ca vede ceva mic de 6 mm(sarcina nu are mai mult de 3 sapt), dar ca e mai sigur sa vin peste citeva zile sa-mi faca din nou ecografie.
Am si eu candida si mi-a dat clotrimazol crema (nu ovule) si sa fac spalaturi cu apa fiarta si bicarbonat;trebuie sa ma dau cu crema extern si intern doar cit intra degetul.Eu zic sa nu-ti faci griji,eventual du-te si fa o ecografie in alta parte,dar cind sarcina are cel putin 4 sapt,mai bine 5 sapt.
Numai bine iti doresc.Tine-ne la curent.