de-ale Laurei :-)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

SARBATORI FERICITE TIE SI LAUREI!

CORINA SISARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

[quote]Originally posted by roxy
si am dorit sa am o sora ,ca i-am scris in clasa intai scrisoare lui mos craciun...inca mai credeam in el...si mi-a adus-o pe sora mea ...doar ca a gresit si a adus-o asa mica si pana a crescut sa ma pot juca...

Roxy, hai ca ai fost simpatica ! Si zi, a gresit mosu`, hmm ?

Si eu cred ca, daca ar fi sa vina fratioara, i-ar place si ei..pana la urma..

Hai sa va mai zic ce a mai "scos" mindra mea intre timp.
Acum vreo 10 zile a fost cam bolnava, a durut-o o ureche si eu alergam dupa ea prin casa sa ii pun un supozitor (uraste supozitoarele, dar..deh, cui ii plac ?) si incercam sa o conving ca nu e chiar asa de rau "hai, mai,Laura, ca astea sunt supozitoare nemtesti, uite-te si tu ce finutze sunt!". Ma rog, pana la urma a fost imobilizata de sotul meu si actiunea a fost incheiata cu succes. Dupa cateva zile vorbim la telefon cu mamaie din Romania. Mamaie "ce mai faci tu, Laura, te mai doare urechiusa ?", Laura "NU, nu ma mai doare ca mi-a pus mama supozitoare finutze, nemtesti!"

In alta zi ne uitam la tv, unde era un nene care taia un copac cu fierastraul. O intreb pe Laura daca stie cu ce taie nenea copacul, la care ea imi raspunde foarte sigura pe ea: "Da, stiu, cu herastrau". Asta-vara ne-am plimbat de mai multe ori prin parcul herastrau, asa ca avea proaspat in minte cuvantul. Tin minte ca si eu cand eram mica faceam deseori confuzia asta.

Ieri eram cu totii la masa, la tv erau colinde nemtesti. Sotul meu comenteaza spiritual "colindele astea nemtesti parca sunt facute sa mearga cu bere!" Laura sta cateva secunde dupa care zice :"mama, mi-e sete!" si cum ma scol eu sa-i aduc apa o aud "imeddddiat cum aud de bere mi se face sete!" P-asta chiar ca nu stiu de unde a scos-o

SARBATORI FERICITE !!

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Isteatza Laura si o scumpa.
Si ideea Cristinei nu-i rea,stie ea micutza ce apropouri bate
Si eu mi-am dorit o fratioara sa ma joc,tin minte ca aveam doua verisoare ,surori (bineinteles ca le am si acum)si mereu vroiam sa stau la ele ,na sa ma joc si eu cu copii.De cate ori ma lua mama acasa urlam in tramvai de zicea toata lumea ca sunt bolnava si o intrebau pe mama"doamna da` ce a patit copilul,se simte rau"
Ei ash,rau!Copilu` vroia o surioara , dar care a venit prea tarziu pe cand aveam 6 ani.Degeaba am tot asteptat eu sa creasca mai repede sa ne jucam,a crescut si ma pira mereu mamei de cate ori faceam ceva rausi am tras niste certuri si paruieli,mama ,mama.
Dar oricum o iubesc nespus,deh toane de copii obraznici!
Pupici la pitici si mamicisi bineinteles vedetei serialului,Laura
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Hannen, pupici si pentru micuta ta, este o frumusete de copil ! De la cine a luat ea oare zulufii aceia aurii ?

Sa va mai spun ultima perla a Laurei:
Zilele trecute am fost in vizita la o vecina si acolo am vorbit engleza, germana si romana. Cand ne-am intors, parea destul de obosita si surescitata de vizita asta. La putin timp dupa ce am sosit acasa, am chemat-o la mine: "Laura, hai sa-ti tai unghiile!" , la care Laura imi raspunde: "Mama, in ce limba imi tai unghiile ?"

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Super cool! E asa de haioasa fetita ta si tare isteata!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Am ras singura!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Elena, mai scrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Beton!!

D.