de-ale Laurei :-)
Raspunsuri - Pagina 2
palmyrah2002 spune:
Laurica scumpica esti de milioane!!!
Cristina si Mihnea
PS Ne e tare dor de voi!!!
Floare de Colt spune:
Super!
Apropo de: “mama, dar de ce le atirna pasarica la nene ?”,
Teea spune ca "baietii au la pasarica, cocosel".
Va pup cu drag,
Camelia
mitub spune:
BRAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
din partea mea pe scumpica de Laura!
Boga
tinatache spune:
mie mi-a ramas ultima fraza in minte: "singura... ca mine..." vezi ce apropo subtil?:)))
E o dulce, sa-ti traiasca!
Cristina, mamica cu burtoaie
Elena spune:
quote:
Originally posted by tinatache
mie mi-a ramas ultima fraza in minte: "singura... ca mine..." vezi ce apropo subtil?:)))
E o dulce, sa-ti traiasca!
Cristina, mamica cu burtoaie
He, he, Cristinico, vad io unde "bati" matale, dà`stai sa vezi ce parere are don`soara mea despre asta. Ieri citeam amandoua dintr-o carte, unde era o fetita care ii dadea sa pape fratiorului ei. O intreb eu: " Laura, tu daca ai avea un fratior i-ai da asa sa manince?", la care ea raspunde, fara sa clipeasca: "I-as pune toata mincarea pe fatza!"
Pupici virtuali pentru toate mamicile si puiutii lor de la mine si Laura a, si pentru Mihai (m34)
Elena&Laura
P.S. daca ar stii ea ca "viermisorul bun si singur" e dusmanu`
roxy spune:
elena ,asa spun toti...am un vecin ,un baietel de cinci anisori care ,atunci cand maicasa la intrebat daca o sa se joace cu surioara lui(era insarcinata maicasa...),el raspundea de fiecare data ca o arunca de pe geam ,ca ii face nu stiu ce... de erau ingroziti bietii parinti...iar acum cine o apara de toti ,pe surioara lui ,ii face orice vrea si nu lasa pe nimeni sa o deranjeze...iar sorasa e topita dupa el ,daca cumva il cearta maicasa ...plange ea ...si cu ce jale...asa ca daca e sa vina al doilea ,eu zic ca ar fi super pentru fetita.Si noi vrem sa-i facem lui Cristi(are trei ani)un coechipier de joaca ,ca stiu cat de rau e sa fii singur(eu am fost singura la parinti 7 ani si am dorit sa am o sora ,ca i-am scris in clasa intai scrisoare lui mos craciun...inca mai credeam in el...si mi-a adus-o pe sora mea ...doar ca a gresit si a adus-o asa mica si pana a crescut sa ma pot juca...deja trebuia sa plec de acasa...dar e foarte bine sa ai o sora(frate)sa nu fii singur pe lumea asta.
Roxy si Cristi cel vorbaret
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
nadina spune:
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
ad_risnov spune:
Elena, ai o minune de copil. Super desteapta si pe faza!!!
Sa va traiasca si sa ne povestesti si alte intamplari la fel de hazlii!
Adriana