de-ale Laurei :-)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Scumpa, scumpa si isteata!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Laurica scumpica esti de milioane!!!
Cristina si Mihnea

PS Ne e tare dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Super!

Apropo de: “mama, dar de ce le atirna pasarica la nene ?”,
Teea spune ca "baietii au la pasarica, cocosel".

Va pup cu drag,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

BRAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

din partea mea pe scumpica de Laura!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

mie mi-a ramas ultima fraza in minte: "singura... ca mine..." vezi ce apropo subtil?:)))
E o dulce, sa-ti traiasca!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by tinatache

mie mi-a ramas ultima fraza in minte: "singura... ca mine..." vezi ce apropo subtil?:)))
E o dulce, sa-ti traiasca!

Cristina, mamica cu burtoaie

He, he, Cristinico, vad io unde "bati" matale, dà`stai sa vezi ce parere are don`soara mea despre asta. Ieri citeam amandoua dintr-o carte, unde era o fetita care ii dadea sa pape fratiorului ei. O intreb eu: " Laura, tu daca ai avea un fratior i-ai da asa sa manince?", la care ea raspunde, fara sa clipeasca: "I-as pune toata mincarea pe fatza!"

Pupici virtuali pentru toate mamicile si puiutii lor de la mine si Laura a, si pentru Mihai (m34)

Elena&Laura

P.S. daca ar stii ea ca "viermisorul bun si singur" e dusmanu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

elena ,asa spun toti...am un vecin ,un baietel de cinci anisori care ,atunci cand maicasa la intrebat daca o sa se joace cu surioara lui(era insarcinata maicasa...),el raspundea de fiecare data ca o arunca de pe geam ,ca ii face nu stiu ce... de erau ingroziti bietii parinti...iar acum cine o apara de toti ,pe surioara lui ,ii face orice vrea si nu lasa pe nimeni sa o deranjeze...iar sorasa e topita dupa el ,daca cumva il cearta maicasa ...plange ea ...si cu ce jale...asa ca daca e sa vina al doilea ,eu zic ca ar fi super pentru fetita.Si noi vrem sa-i facem lui Cristi(are trei ani)un coechipier de joaca ,ca stiu cat de rau e sa fii singur(eu am fost singura la parinti 7 ani si am dorit sa am o sora ,ca i-am scris in clasa intai scrisoare lui mos craciun...inca mai credeam in el...si mi-a adus-o pe sora mea ...doar ca a gresit si a adus-o asa mica si pana a crescut sa ma pot juca...deja trebuia sa plec de acasa...dar e foarte bine sa ai o sora(frate)sa nu fii singur pe lumea asta.

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Elena, ai o minune de copil. Super desteapta si pe faza!!!
Sa va traiasca si sa ne povestesti si alte intamplari la fel de hazlii!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Elena, te pupacesc. Imi este dor de tine si de scumpa mica!!!

Mergi la inceput