de-ale Laurei :-)
Raspunsuri - Pagina 4
Elena spune:
Aseara ne pregateam sa citim dintr-o carte. Ii spun eu" Uite, Laura, pe fetita din carte asta o cheama Eva". Laura, ma intrerupe : "A, Eva, ca pe tanti din cartea aia cu MADAM SI EVA" (se referea la o carte cu povesti din Biblie, pentru copii).
Acum vreo doua saptamini vorbeam cu sotul meu "Ia uite, mi-a scris profu`un email..", la care Laura, ma intrerupe iar: "Ma, mama, maaaa, dar profuŽasta iti scrie toata ziua imeil." Tonul, greu de descris, cu care a spus asta, a facut tot farmecul.
Si altele mai vechi:
Cand mai fac eu gimnastica prin casa, Laura face cot la cot cu mine. Da' vreau sa spun ca face niste miscari de ma complexeaza total ! mai ales la abdomene, eu ma chinui sa ridic picioarele la 45 de grade, curg apele pe mine, gifii de nu mai pot, in timp ce Laura face abdomenele fluierand, cu picioarele ridicate perfect la 90 de grade !!Intr-o zi ne-a vazut si sotul meu in timpul actiunii si o intreaba pe Laura "dar tu de ce faci, draga, gimnastica ?", la care ea raspunde " Ca sa am fundu' frumos !" (aici ma cita pe mine)
Anul trecut cam pe vremea asta nu vroia sub nici o forma sa faca kaki la olitza. Cand am intrebat-o de ce nu vrea, mi-a raspuns : " Nu pot sa fac caca la olitza ca am pasarica mica !"
Elena&Laura
adda spune:
quote:
Si altele mai vechi:
Cand mai fac eu gimnastica prin casa, Laura face cot la cot cu mine. Da' vreau sa spun ca face niste miscari de ma complexeaza total ! mai ales la abdomene, eu ma chinui sa ridic picioarele la 45 de grade, curg apele pe mine, gifii de nu mai pot, in timp ce Laura face abdomenele fluierand, cu picioarele ridicate perfect la 90 de grade !!Intr-o zi ne-a vazut si sotul meu in timpul actiunii si o intreaba pe Laura "dar tu de ce faci, draga, gimnastica ?", la care ea raspunde " Ca sa am fundu' frumos !" (aici ma cita pe mine)
gabrianah spune:
Doamne, ce Dulce poate fi!!!
M-am distrat tare bine...abia acum am descoperit subiectul, dar ma "abonez"!
Elena spune:
La masa
Eu: Laura, ia si niste castraveti !
Laura: Sunt mulati sau vii ?
(a se citi, desigur, castraveti murati sau cruzi)
Intruparea cuvintelor
De la Craciun incoace Laura are o mare pasine pentru colinde. Daca s-ar putea ar asculta toata ziua, pe mine m-a zapacit.
a fost interesant cand, intr-o zi a venit la mine cu un pumn plin de castane si mi-a zis: "Mama, uite astea sunt cuvintele de la colinde."
Poze
Dupa ce am facut zilele trecute poze cu camera digitala, ma intreaba Laura:
Cand rostogolesti pozele pe calculator ??
Elena&Laura
elena_ltd spune:
E nemaipomenita! E desteapta si e minunat cata candoare are. (lucru pe care il vad INCA si la fiica-mea si care ma bucura nespus)
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
conchita spune:
quote:
Originally posted by Elena
intr-o zi a venit la mine cu un pumn plin de castane si mi-a zis:"Mama, uite astea sunt cuvintele de la colinde."
ah, asta e sublim de-a dreptul!
quote:
Cand rostogolesti pozele pe calculator ??
sa ma inec de ras, nu alta :)) Laura, esti o minune, o dulceata si o frumoasa, si o desteapta foc, asa sa ramai!!
Elena, fa jurnal zinic, ai creat fani dependenti aici cu povestile tale, scrie mai des, te rog frumos!