Inseminare artificiala [IAS] 4
Raspunsuri - Pagina 8
Codri spune:
Anis capul sus si mergi mai departe. Poate ca e mai bine daca faci 2 inseminari. Sansele sunt mai mari. In ce priveste endometrul cred ca mai are timp sa creasca. Tin minte ca acum 2 luni eu l-am avut in ziua 11 de 8 mm. iar doctorul a zis ca e ok. Luna asta nu mi-a mai zis, iar eu am uitat sa intreb.
Maine e ziua cea mare? Sa fie cu noroc.
MadalinaM spune:
Anis,
te rog, spune-mi si mie, cind ai facut inseminarea citi spermatozoizi ti-a zis dr. ca a reusit sa obtina dupa preparare?(la noi au fost numai 4 milioane!)
Acum sotului tau i s-a imbunatatit spermograma?
Sotului meu nu prea...2ml cu 26mil/ml densitate din care 55% sint buni-buni=>numai 13 mil/ml=> 26 mil in total!(Ariel esti o fericita cu 100mil)
si acum, fata de acum un an, aspectul spermei e "usor cenusiu"--ceea ce mie imi da de gindit!!! Cred ca acolo e tot fumul de tigara!
Acum un an era "galbui" eu cred ca asta e normal!
In ianuarie, la inceput, vom putea merge la o dr. androlog la Parhon! iar pina atunci mai ia unele preparate homeopate...
gongutza spune:
Anis nu te mai stresa!O sa vezi ca o sa fie bine,si ca o sa ne dai vestea cea mare peste vreo doua-trei saptamani.Nu te mai enerva....desi e logic sa te enervezi!
In legatura cu endometru...sa stii ca are timp sa creasca...la prima eco care am facut-o dupa ce testul a iesit pozitiv,bb nu se vedea inca,dar se vedea endometru care era 9.5 mm...ceea ce pe mine m-a daramat la momentul respectiv(credeam eu ca e cam subtire si nu se prinde bb bine) dar uite ca a fost sa fie....intr-o saptamana mai are timp sa creasca zic eu.
Hai ca iti tin pumnii azi.
PS Daca vrei sa bati asistenta sa ne chemi ca venim in ajutor :D
adina
anis spune:
MadalinaM .Dr nu mi-a spus cati au rezultat ca nr, dupa selectie. Dar clar spermograma sotului s-a inbunatatit. Ca nr , sotul avea acum 3 luni 90 milioane/ml si dupa aia i-am dat si naprasnic pe langa tratamentul pe care il lua deja de vreo 6-7 luni..si acum nr spermatozoizilor a ajuns la 200 milioane/ml??? E superb....Mai ramane problema cu parvisemia si cu nr spermatozoizilor f mobili care sunt doar 30% ...de astia am nevoie pt ca eu am trompele lungi.
AniS
MadalinaM spune:
Chiar ca e superb!!!
naprasnic ceai? pus seara la inmuiat si apoi fiert a doua zi, etc, etc?
anis spune:
Fetelor, m-ati facut sa zambesc..
Pana la urma am facut inseminare, si o ecografie inainte...se produsese spargerea foliculului asa ca nu o sa m-ai fie nevoie de o inca inseminare....Ce sa zic....CUm O VREA DUMNEZEU!
Luna asta a fost infernala pentru mine, am cautat sa cumpar apartament, am gasit s-au razgandit aia sa mai vanda, stres ,nervi ,timp consumat..o sa caut de la anul...pe langa faceam si tratamentul cu Menogon...care imi dadea niste senzatii tare urate...apoi vine faza cu endometrul mic...in ziua a 11 era 6mm..deci mic..pana acum la mine era minim 8. Si dr spunea ca, cu Menogon nu are cum sa nu creasca endometrul.....e ..la mine are..si CRED CA STRESUL ARE O MARE VINA.
Mai departe...am patit faza cu asistenta...si m-a doborat la pamant....si peste toate astea ....mi-a iesit si prolactina mare....ceea ce in toate analizele mele nu depasea maxim 20...Am repetat-o....dar nu cred ...sa fie ceva diferenta....la cat sunt de stresata....CRED , ca stressul are influenta asupra hormonilor nu? Mai ales a prolactinei!
In rest, mi s-a dat sa i-au de azi , acid folic cu aspirina 100 si progesteron si sa speram ca m-ai creste endometrul ala si ca se intampla ceva si cu ovocitul si baietii "veseli".
Eu ma simt pustiita sufleteste si nu mai pot spera in nimic...psihic sunt terminata!
AniS
anis spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
Chiar ca e superb!!!
naprasnic ceai? pus seara la inmuiat si apoi fiert a doua zi, etc, etc?
Daca poti sa-l convingi sa bea ceaiul e bine. Daca nu ii dai capsule de naprasnic 4 dimineata si 4/seara. Eu asa i-am dat. Dar cred ca poti mari doza, adica sa ii dai de 3 ori pe zi. Plus branca ursului ,neaparat!
Sotul a oprit tratamentul..acum trebuie sa ma gandesc sa vad ce o sa mai i-a din februarie...ca sa nu-i creasca peste 200 milioane spermatozoizii ,ca nu e bine sa fie nici prea multi...offff.cum o dai...iese..ba una ,ba alta.
AniS
nus spune:
Bravo Anis! Vezi ca 'necuratu' nu-i asa de negru? Si din experienta iti spun ca stresul este capital in asemenea situatii. Deci, actioneaza ca atare. Da?
Spune-mi si mie te rog de ce iti administreaza aspirina sau acid folic cu aspirina? pentru ca mie imi spuneau clar ca n-am voie nici un medicament ce contine aspirina.
H
anis spune:
Nus,
Aspirina de 100 (cea pt cardiaci) si acidul folic , se da sa iei dupa ovulatie si numai 7 zile. Aspirina imbunatateste circulatia sangvina in zona , mai ales in zona endometrului, fortandu-l sa se dezvolte. Luna trecuta am avut succes.
AniS
anemona spune:
Anis, ti-am scris pe subiectul in care povesteai de inj cu pregnyl ce peripetii am avut si eu. Te rog, nu te descuraja! Si sfatul meu este sa stai cat mai linistita zilele astea pt ca daca se va forma un embrion, trebuie sa-i dai sansa sa nideze, deci ar fi ca si la un embriotransfer. Eu zic ca ar fi bine sa stai acasa si cat mai mult in pat 3-4 zile, o sa cresti sansele de reusita.
Nu te mai gandi la nimic rau si stai calma, doar stii ca asta face bine, nu?
Ma gandesc la tine si asteptam o veste buna neaparat!