Inseminare artificiala [IAS] 4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

quote:
Originally posted by anis

G, SA FIE CU NOROC!
Tu ai facut injectia de declansarea a ovulatiei? Daca da, durerile de ovulatie sunt induse de injectia respectiva, ovulatia poate apare in 36 de ore..eu zic ca e bine, nu e o mare distanta de timp..daca e asa cum zici tu!

Nu am luat nici o medicatie, injectie, nimic. Eu fac inseminarile "natural". :o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna dimineata fetele
din nou vin cu o veste proasta :azi mi-au venit rusii,dupa 22 zile.
nu mai inteleg nimic.dupa operatie este imi vine asa la 21-22 de zile,doar in luna care am facut tratament nu a fost asa.
problema este ca daca fac tratament nu cred ca pot face inseminarea luna asta deoarece zilele 13,14,15 sunt Ajunul,Craciunul si ziua a doua dupa Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cornelia ,imi pare tare rau...OFfff

La Giulesti se poate face si in zilele alea...si nu e deloc obligatoriu sa faci in zilele 13-14-15-16...poti sa faci inseminarea si inainte...daca foliculii sunt mari.
Daca te duci la Giulesti, fugi si intreaba-i!

AniS

Mergi la inceput

Fetele,
O intrebare!
Vi se intampla ca, atunci cand luati medicamente de stimulare sa aveti probleme cu stomacul?? Gaze, balonare si restul , ca la o aerofagie?
Am citit undeva ca reactiile astea sunt de la medicamente!

Mai are cineva asa?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Cornelia, imi pare rau.. si eu am patit la fel dupa operatie, luna trecuta de ex au venit la 22-23 de zile, si f. putin cantitativ. Nu stiu daca asta este explicatia, dar stiu ca si tu ai facut laparoscopie, si la fel ca mine, ai avut noduli endometriozici.
Eu plec astazi la Bucuresti, sper sa pot face inseminarea luni sau marti.. noroc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

la mine este al III-lea ciclu de la operatie:primul 21 zile,al doilea a fost cu tratament 29 zile ,al treilea 22 zile.inainte de operatie chiar si fara tratament imi venea la 26-27 zile.
mult noroc va doresc la inseminare luna asta Cali,Anis si tuturor.

Mergi la inceput

Crinuta ,inca nu stiu. Maine ma duc la eco si daca totul e ok cred ca saptamana viitoare pe miercuri-joi.
Am fost si sunt data peste cap de apartamentul ala...nu ma m-ai gandesc si la altceva, pe de o parte e f bine, ca sunt super linistita si chiar uneori uit si eu de inseminare...

Sper sa se termine cu bine toate!

Ramasese sa ma anunti si sa vb la tlf!

AniS

Mergi la inceput

Fetele,
Am uitat sa va spun, in seara aceasta sotul mi-a facut injectia cu Menogon....De maine ma duc la spitalul de vizavi CLAR...Mi-a infipt acul de vreo 3 ori pana a reusit sa introduca substanta....cica sarea acul ...barbatii astia si scuzele lor
Sau poate ii mai acord o sansa si maine....sper sa nu am mai multe gauri decat injectii

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,ai un sot super!Sa-ti facaa injectie...al meu nu s-ar incumeta la asa ceva!Lui i se face rau numai cat vede acul...barbatii sunt de groaza nu alta!Fetele din state spuneau ca le faceau singure...eu nu indraznesc.O sa merg sa le fac undeva ca si data trecuta...
Anis,burtica este umflata si ai gaze de la menogon...

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Fetelor,maine( sambata ) a dat Dumnezeu si pot sa fac si eu inseminarea. Am fost la eco azi si s-a facut un folicul pe trompa stanga ( acolo unde trebuie ) si are marimea de 21 mm.

Am facut azi la 10.00 o injectie cu PREGNYL.Maine la 9.00 ma duc la spital.

Cat trebuie sa -i dau doctorului pentru sufletul lui?

Stiu ca oficial costa 1.700.000 lei( taxa de spital ).

Va rog mult spuneti - mi si mie pentru ca nu stiu ce suma sa- i pun in plic. Va pup si va astept si va doresc bafta multa tuturor
viitiarelor mamici .
Te pup ANIS si vreau sa - mi dai vestea cea mare ( )

ARIELA

Mergi la inceput