Inseminare artificiala [IAS] 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by Codri

Multumesc Anis.Cat timp iei aspirina dupa ovulatie?
Acum eu iau Utrogestan. La fel ca si in octombrie cand am facut prima inseminare.
Ieri m-am simtit f. rau. Adevarul este ca m-a cam chinuit de data asta. Am crezut ca n-o sa mai termine. Am si avut emotii mari si am fost mai crispata. Dar acum totul e ok si sunt ff. fericita ca am scapat.
Fetele care faceti inseminare va tin pumnii.

Aspirina de 100 se ia 1/ zi din ziua ovulatie, timp de 7 zile.
Sucul de orz verde se gaseste la Institutul Cantacuzino. Eu pt o cura pt mine si sot de 30 de zile, atat cat trebuie sa faci , am dat 1 milion.
Mai ramane gustul..care e naspa rau....

AniS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cipi

Valentina, sotul meu in ultima perioada (dupa undestor) sta bine la nr. dar sta prost la mob. si mai are multe forme anormale. Am auzit de trat. dnei Liciu. dar nu la-m gasit nicaieri pe forum. Tu stii unde este? In momentul asta nu stim pe ce cale sa apucam. In legatura cu ICSI am citit undeva ca , copii rezultati vor avea probleme la randul lor cu procreerea (fetele nu vor putea face copii decat prin aceasta metoda si baietii la fel). Si nu as vrea sa treaca si ei prin ce trecem noi. Mai rau este ca doctorii spun ca nu prea sunt tratamente nicaieri in lume care sa ajute barbatii care au probemele acestea (mai grave). Eu mai cred ca daca Dumnezeu vrea, se va face o minune si vom gasi un tratament care sa ne ajute.

Cipi cauta pe forum, eu si gabi am scris cate un tratament pt soti. La mine tratamentul pt sot, i-a alungat astenospermia in 7-8 luni.

AniS

Mergi la inceput

Fetele, de azi pe langa Ova-Mit incep sa fac si Menogonul. E dureros?
Vineri ma duc la ecografie!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Multumesc Anis.
Iti tin pumnii pt vineri sa ai foliculi buni si sa faci inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Fetelor, 30 de mil de spermatozoizi mobili, este o valoare buna? in limite normale sau nu? dr nu m-a lamurit f. mult, si ceea ce este ciudat este ca la spermogramele anterioare avea 65 mil si 70 mil din care 95% mobili - dar nu erau facute la Giulesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cali, eu spun ca pt inseminare e buna valorea. Doar unul tre sa fie mai istet, si din atatia tot se gaseste unul care sa va faca fericiti.
Sa dea Dumnezeu a ne dati toate cate o veste buna.

Marcela 10 saptamani

Mergi la inceput

Cali, vorba Marcellei, important e sa ajunga doar unul unde trebuie.

Sotul meu are doar 1 ml,deci parvisemie , si a ajuns la normospermie dupa 7 luni de tratament (avea astenospermie) nu scoate mai mult ....cum suna la nici o spermograma , si a facut 3 deja, in 2-3 zile o face pe cea cu nr.4.El zice ca e stresat, si ca in realitate cantitatea e normala..in fine....
Dr mi-a spus ca nu asta e important, ci nr celor foarte mobili si bine structurati, e important, asta mai ales la o inseminare.

Ca idee, valoare normala a nr de spermatozoizii este intre :
-La Medsana dau valoarea intre 40-240 mil/ml
-La Giulesti dau valoare de minim 20 mil/ml

Asa ca pt inseminare e bine. Cati erau foarte mobili? Ce procentaj?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor,
Anis, merci mult de explicatiile in legatura cu Menogonul.
Deasemena, poti sa imi spui (sau altciva) ce este Clostilbegyt-ul?
Eu azi-dimineata am facut inseminarea. Nu sint prea incintata fiindca mi s-a intimplat, exact ca si luna trecuta, sa am durerile de ovulatie aseara, deci inainte de inseminare. Dar se si poate ca aceste dureri sa fie si inainte de ovulatie, si nu neaparat in timpul ovulatiei, am citit. In sfirsit!
Va pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Anis, Marcelle, multumesc.. nu ne-au zis procentajul, numai ca sunt 30 de mil mobili. De fapt, sotul meu a donat ptr congelare, in asa fel incat,cat este el plecat eu sa pot face inseminarile. Mie mi s-a parut mic nr celor mobili, comparativ cu spermogramele anterioare.. dar probabil din cauza stresului. Sper ca luna asta sa am ovulatie, ca si la capitolul asta stau prost. Stie cineva ce influenta are estradiolul mic? ca de LH m-am lamurit!
Corina, clostilbegytul este tot ptr stimularea ovulatiei, sub forma de pastile, doza ti-o stabileste dr, de obicei se iau din ziua 3 sau 5, timp de 5 zile. Se incepe in prima luna cu 1 pastila/zi, si se urmareste ecografic evolutia foliculilor, daca organismul raspunde la stimulare. Mult noroc!

Mergi la inceput

CorinaG, SA FIE CU NOROC!
Tu ai facut injectia de declansarea a ovulatiei? Daca da, durerile de ovulatie sunt induse de injectia respectiva, ovulatia poate apare in 36 de ore..eu zic ca e bine, nu e o mare distanta de timp..daca e asa cum zici tu!

Clostybegyt-ul e CLOMID.

AniS

Mergi la inceput