Inseminare artificiala [IAS] 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Codri,
Acidul folic si vit E se i-au impreuna 20 de zile pe luna, 10 zile pauza.Eu dupa ovulatie i-au si aspirina de aia de 100 (pt cardiaci) care dr spune ca ajuta sa creasca endometrul. Luna trecuta chiar m-a ajutat, am avut un endometru gros...etc..pacat.....ca...

Sa ai noroc! Progesteron iei?

Nu a-ti citit ce am zis de sucul de orz verde? Azi am inceput sa-l i-au. Mama , ce gust naspaaaaaaa areeeee......bleahh..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Multumesc Anis.Cat timp iei aspirina dupa ovulatie?
Acum eu iau Utrogestan. La fel ca si in octombrie cand am facut prima inseminare.
Ieri m-am simtit f. rau. Adevarul este ca m-a cam chinuit de data asta. Am crezut ca n-o sa mai termine. Am si avut emotii mari si am fost mai crispata. Dar acum totul e ok si sunt ff. fericita ca am scapat.
Fetele care faceti inseminare va tin pumnii.

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb de sucul de orz verde. Unde se gaseste? La plafar sau in farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Codri, tu unde ai facut inseminarea? Eu am facut doua la Giulesti, fara succes pentru ca abia dupa ce s-a recoltat de la sotul meu, si-au dat sema ca el are probleme si practic numai o minune se putea intimpla. Scuza-ma nu am retinut de ce ai recurs la aceasta metoda (numai din cauza ta?). Iti doresc mult succes. Ca sa te incurajez vreau sa-ti spun ca o data cu mine a facut inseminare si o alta fata care a reusit din prima incercare (fara stimultente hormonale), sotul ei fiind la limita inferioara cu spermograma. Sa-ti ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cum Cipi, sotul tau nu a facut spermograme inainte de inseminare?Doar cind s-a facut recoltarea pentru inseminare au vazut ca nu e bine?
Si ce are pina la urma?Al meu sot de exemplu oscileaza intre oligoastenospermie si astenonecrospermie,in functie de tratamentul pe care l-a luat.
Valentina

Ps cu Cocei ai facut inseminarea?

Mergi la inceput

Ce pot sa-ti spun? Cand m-am prezentat la dr. Marinescu cu spermograma sotului s-a uitat la nr. de spermatozoizi si a spus ca e bine. Sotul meu era in tratament de cativa ani pentru oligoastenospermie dar am crezut ca stie el mai bine ce se poate face, mai ales ca auzisem ca inainte de inseminare spermatozoizii sunt selectati si ajutati intr-un mediu nutritiv. Asa ca am crezut ca este bine. Deci sunt destul de superficiali si ma indoiesc ca dr. Marinescu nu a avut habar ca sotul nu este bine cu spermograma pentru inseminare. Am luat legatura cu dna dr. Anca Moisa si dupa 3 luni de tratament cu undestor, vit. E situatia era urmatoarea: sanse avem numai cu ICSI sau donatorul. Suntem disperati.

Mergi la inceput

Imi pare rau!Si sotul meu are probleme dupa cum ti-am scris mai sus,nr.lui a urcat de la 1,2 mil la 30 mil,apoi a scazut la 13,36 mil in urma diverselor tratamente.Pina acum cel mai bine a raspuns in urma trat. prescris de Livia si in urma administrarii de tinctura de brinca ursului.Poate merge si la el,nu are nimic de pierdut daca incearca.Parerea mea!
Cum arata spermograma lui de fapt,adica nr.,cant.,mobilitate?
Valentina

Mergi la inceput

Valentina, sotul meu in ultima perioada (dupa undestor) sta bine la nr. dar sta prost la mob. si mai are multe forme anormale. Am auzit de trat. dnei Liciu. dar nu la-m gasit nicaieri pe forum. Tu stii unde este? In momentul asta nu stim pe ce cale sa apucam. In legatura cu ICSI am citit undeva ca , copii rezultati vor avea probleme la randul lor cu procreerea (fetele nu vor putea face copii decat prin aceasta metoda si baietii la fel). Si nu as vrea sa treaca si ei prin ce trecem noi. Mai rau este ca doctorii spun ca nu prea sunt tratamente nicaieri in lume care sa ajute barbatii care au probemele acestea (mai grave). Eu mai cred ca daca Dumnezeu vrea, se va face o minune si vom gasi un tratament care sa ne ajute.

Mergi la inceput

Cipi
Eu sunt din Cluj si aici am facut inseminarile. Analizele mele si ale sotului sunt bune, asa ca eu nu stiu inca de ce nu se intampla? Doctorul mi-a recomandat inseminarea pt ca sunt sansele mai mari ca sa ajunga unde trebuie si oricum faceam tratament pt stimulare.
Problema sotului tau nu se poate rezolva cu tratament? Trebuie sa existe ceva.

Mergi la inceput

Nu stiu unde gasesti tratamentul doamnei Liciu,imi pare rau,dar poti da o cautare pe google si poate gasesti.Sotul meu nu l-a tinut asa ca...intreaba-le pe Tia sau Crinuta poate stiu ele.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Eu nu am auzit de chestia aia,ca daca faci icsi si copii rezultati au probleme,eu oricum nu-mi permit.Vezi pe subiectul de FIV ca sunt multe fete care au facut chestia asta,vorbeste si cu ele.

Valentina

Mergi la inceput