Inseminare artificiala [IAS] 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bafta Ariela.Sa fie cu noroc!
Cit despre bani,nu stiu,un 500000 ma gindesc,mai mult nu cred.Eu una cind o sa fac mai mult de atit nu dau.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ARIELA multa BAFTA MAINE! Sa te ajute DUMNEZEU!
Cat despre bani, si eu fac tot la Giulesti, dar la cabinet. La spital cam asa merge.la dr intre 300-500 mii lei si la embriolog cam 300.

Sa ne povesteti cum au decurs lucrurile! Cati foliculi ai avut?

AniS

Mergi la inceput

Gabid, mai stii tratamentul ala scris de mine pt barbati? Azi sotul a facut o noua spermograma. Nu imi vine sa cred, de la 90milioane/ml de spermatozoizi in 2 luni si ceva aa ajuns acum la 200milioane (a luat si capsule de naprasnic). Mobilitatea e iar imbunatatita cu 5% la fiecare, cei f mobili au ajuns la 35, si acum 8 luni erau 15..
Problema lui e parvisemia...in schimb....si tendinta spre astenospermie adica A+B+C ar trebuii sa fie mereu 85%(atat e valoarea normala) la el oscileaza intre 80% si 85%.
Chiar nu imi vine sa cred ce au putut face capsulele alea de naprasnic...(inainte nu le lua).

AniS

Mergi la inceput

Fetele,
Revin un pic mai tarziu! Si va spun vestile de la ecografia de azi!

MadalinaM, sotul si-a facut prima spermograma la spt Giulesti(astenospermie), dupa 3 luni la Medsana(parvisemie cu normospermie si usoara astenospermie), si ulterior a mai facut inca 2 spermograme, in total are 4(acum are normospermie cu parvisemie).Mai ar fi de imbunatit partea cu mobilitatea spermatozoizilor, cei f mobili, ei sunt cei mai vizati si cei care eventual pot parcurge, trompele alea f lungi ale mele....offff.
In tot acest timp , cu pauza cu tot, adica 8-9 luni a tinut tratament(l-am scris pe forum).
Dr a zis, ca e foarte bine ca analiza la spermogramma sa fie facuta in acelasi loc mereu, ca sa aibe relevanta in timp.

AniS

Mergi la inceput

Gata m-am intors.
Azi in ziua a 8-a am fost la eco si tratamentul cu Menogon a dat roade bune si nu m-a hiperstimulat , 3 foliculi pe dreptul (unul de 15mm) si 2 pe stangul...sunt micuti..dar au timp sa mai creasca..endometrul e cam mic dar eu sunt de abia in ziua a 8-a.EU SUNT MULTUMITA SI DR LA FEL..ASA CA SUNT BUCUROASA PT REZULTAT..O sa vad luni, cand ma duc din nou la ecografie.!
Asa cum decurg lucrurile cred ca pe miercuri fac inseminarea!

Apel CATRE MOSH CRACIUN : FII PE FAZA SI FA SAPTAMANA VIITOARE SI MEREU CAT MAI MULTE LIVRARI!!!!!! Hai te rugggggggaaammmm.....

SA NE AJUTE DUMNEZEU!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nus spune:

Salut ANIS si tuturor celorlalte fete... ma bag si eu in vorba si vreau sa te intreb de unde se pot procura pastilele de naprasnic?
Va doresc multa bafta tuturor si Mosul sa vina cu tolba plina de bebei.

H

P.S. ...Si sa nu va mai aud ca va plange-ti! Eu astept sa se intample de mai bine de 6 ani.
Va sarut.

Mergi la inceput

NUS , bine ai venit si sedere cat mai scurta. zI-NE SI NOUA PATANIILE TALE IN CEI 6 ANI...POATE MAI INVATAM CATE CEVA!

Capsulele de Naprasnic la gasesti la Plafar!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Buna fetelor
Am fost de curand la un medic endocrinolog la Iasi - dupa ce a rasfoit cca 1h dosarul asta al meu (analize, hsg, laparoscopie,tratamente hormonale,notite despre tot ce mi sa intamplat in ultimi 3ani luna de luna), avand in vedere varsta si mai ales analizele f.urate din ultima luna -progesteronul -3,66- concluzia
-trimitere la dna Dr. Marinescu -endocrinolog -preitena cu ea si care in colaborare cu sotul ei Dr.Marinescu Bogdan sa-mi faca inseminare.
Sunt putin cam naucita si ingriorata , a intreb voi care faceti sau ati facut inseminare, inainte de a alege acesta procedura nu se poate sa mai incerci inaite inca 1-2 stimulari?

Intreb pentru ca sunt din Suceava si in perioada de iarna nu prea pot sa fac naveta in Bucuresti si incerc sa folosesc fiecare luna.
Inainte de inseminare vi sau recomandat cumva anticonceptionale?
Apropo cat costa medicamentele o stimulare mai "puternica " dupa cum a spus dr.?
Multumesc!

Licuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nus spune:

Anis, iti multumesc pt urare si pt promtitudine, iar in ceea ce priveste povestea mea e una ffff lunga si deaocamdata care se incapataneaza sa aiba un sfarsit. Pe f scurt, dupa o sarcina venita la un moment mai putin potrivit(asa ziceam atunci)am incercat in zadar sa-mi rascumpar greseala si sa dau nastere la un botz, caruia sa-i pot oferi tot ceea ce o mamica ar fi in stare sa-i ofere copilasului ei. Nesansa , sau nu stiu cum sa o numesc altfel, dupa un an dupa ce m-am casatorit si implicit sa insist in a ramane insarcinata, am plecat in Canada, unde probabil ca nu va imaginati, dar sistemul madical este sub orice critica, dar acesta este un subiect care ma intriga si despre care n-am chef sa vorbesc acum. Revenind la incercarile mele, pot sa va spun ca am trcut prin absolut toate fazele: analize, stimulare cu Clomid fara inseminare cca un an de zile, laparoscopie,stimulare cu Clomid cu inseminare inca cca un an, stimulare cu Puregon plus Lupron si alternativ multi alti inhibitori, timp in care am facut si o hiperstimulare a ovarelor, dupa care am inceput cu FIV. Momentan, fac un tratament cu Difereline pentru 4 luni pt endometrioza pe care am descoperit-o asta toamna cand am fost in Ro.
Asa ca draga Anis, daca vrei mai multe amanunte despre un anume capitol(si am o multime, in special de experintele cu FIV care-mi sunt mai aproape)nu ezita.
Gata, am scris mult prea mult in seara asta.
Va pupicesc,
H

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LICUTA1

Buna fetelor
Am fost de curand la un medic endocrinolog la Iasi - dupa ce a rasfoit cca 1h dosarul asta al meu (analize, hsg, laparoscopie,tratamente hormonale,notite despre tot ce mi sa intamplat in ultimi 3ani luna de luna), avand in vedere varsta si mai ales analizele f.urate din ultima luna -progesteronul -3,66- concluzia
-trimitere la dna Dr. Marinescu -endocrinolog -preitena cu ea si care in colaborare cu sotul ei Dr.Marinescu Bogdan sa-mi faca inseminare.
Sunt putin cam naucita si ingriorata , a intreb voi care faceti sau ati facut inseminare, inainte de a alege acesta procedura nu se poate sa mai incerci inaite inca 1-2 stimulari?

Intreb pentru ca sunt din Suceava si in perioada de iarna nu prea pot sa fac naveta in Bucuresti si incerc sa folosesc fiecare luna.
Inainte de inseminare vi sau recomandat cumva anticonceptionale?
Apropo cat costa medicamentele o stimulare mai "puternica " dupa cum a spus dr.?
Multumesc!

Licuta

Licuta, tu vb de dr Marinescu de la Giulesti,nu?Uite un raspuns f scurt. Si eu am incercat natural 3 ani, dupa care s-au descoperit ca am trompele f lungi. Si mi s-a spus clar ca numai prin inseminare sau FIv reusesc.
Altceva dr sunt de parere ca daca dupa cel mult 2 ani nu ai ramas insarcinata, treci pe proceduri ca nu are sens sa mai pierzi timpul.
Cat despre tratamente sunt f diverse, incepand de la 180 000 de mii cutia la 30 Euro/fiola sau diferite combinatii.
Eu am incercat si vreo 3 luni inainte de inseminare natural , doar cu stimulare..degeaba. Inseminarea e o procedura ffffff simpla, deci nu e ceva complicat si iti ofera avantajul ca spermatozoizii cei mai buni, sunt plasati direct in uter, asa ca ei sa aibe de parcursun drum mai scurt, ceea ce inseamna ca e o sansa in plus fata de natural..asta bineinteles daca lucrurile sunt ok (foliculi, ovocite etc).

Eu zic sa-i dai drumul....poti incerca si natural...normal...dar trebuie sa actionezi si pe alte cai...fiind vorba de ceva timp,nu?

AniS

Mergi la inceput