Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

iubitoiu multumesc pentru 'preziceri ' , stiti voi cum este, fetita, baiat sanatos sa fie , ca pina la maritat/insurat ....mai e.
Si LA MULTI ANI ! pentru sarbatoritii din familie.

ref pantaloni eu am schimbat 3 perechi astazi pina am reusit sa ma mai cuprinda una si sa ma simt si comod in ea . Si colac peste pupaza, 3 kg fata de acum 2saptamini. !!!??? ma intreb ce-o sa urmeze?!

Week-end placut rain si sa respiri si ptr noi aerul curat de la Cheia ! Ce dor imi este......!

roxanaz esti tare cumintica cu testul, dar sa stii ca decit sa stai pe jar, sa te emotionezi de la orice ....fa ce am facut si eu. Gindeste-te ca la mine UM a fost 28oct , si tot stiu de 4 zile. Cel putin dupa aceea te emotioneze la gindul ca o sa ia un bb !
Clear Blue poti sa-l faci in ziua cind ai presupune ca vin musafirii - dar ce-ti spun eu tie......tu stii mai bine. ( numai nu bea prea multe lichide in ultimele 4 h )!
Asteptam vesti de !!!

SI acum la toate mamicile cu burtici si in devenire - un week-end placut si , !!!( ptr Sf Andrei )
INTERZIS

bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ca sa vedeti ca nu am stare, adica tot in fata calculatorului stau, uite la ce am "lucrat" !
Nu sint o mami prea cuminte ...
http://community.webshots.com/user/niar1

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor ati avut voi dreptate...i-am mai facut azi doua teste Clear Blue si sunt cat se poate de pozitive,iar liniuta a aparut in acelasi timp cu cea de control...ca sa fiu eu sigura am mai repetat testu dupa amiaza si sunt exact la fel in intensitate liniutele...doamne cat s-a schimbat situatia de ieri pana azi dimineata....deci da,ma puteti trece si pe mine pe lista mamicilor de iulie,UM 20oct2003,dnp o sa vi-l zic eu dupa ce erg luni la medic...dupa calculele mele luni am 7 sapt de la UM.
In rest tot cu crape de burtica,cu sanii care am constatat azi dimineata ca nu mai incap in sutien si dor tot mai rau,cu pofta mea de muraturi....sotul e din ce in ce mai preocupat,se tot uita la teste si nu-i vine sa creada ca chiar nu o sa mergem la vara in Grecia si inca nu realizeaza pe deplin ca e chiar adevarat.

Pupici la toate pe burtici,Papa merci ca m-ai suportat aseara si pt incurajari

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

felicitari Gongu:-)))))))
Sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari Gongutza, deci totul a fost pozitiv.Sarcina usoara si bebe sanatos

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Salutari -dutze dragutze!
Am si eu un stress: a venit gripa! Pina acum am tot circulat cu fularul tras pe ochi in autobuz de se uita lumea la mine ca la urs dar de acum... cred ca o iau razna - sunt obsedata de virozele astea mai ales ca tot am racit la sf sapt 2 cu toate precautiile si cu tot Oscilococcinul!
Bun venit noilor si sa dea Domnul sa ajungem toate la termen fara probleme si cu bebei sanatosi si frumosi!
Eu m-am sculat deja de o ora si nu mai pot adormi nici dupa amiaza iar pe la 10-11 seara mi-e rau de somn...
In rest gretzuri,dureri de cap, oboseala crunta si foame de nestapinit... am inceput sa am dureri de stomac ca la ulcer, nu-mi mai place nimic!
Am fost la opera miercuri a cintat Roxana Briban care se pare ca sta mai mult pe la Viena - bucurestencelor, poate veniti si voi, pe 18 dec cinta Paiate iar pe 28 Traviata (abia astept dar sa mai vedem si cum evolueaza gripa).
Papadie draga ma bucur pt tine am vorbit odata pe chat in mai-iunie - anul trecut parca - si aveai probleme... acum va fi bine!
Roxanaz eu sunt rezident anul I pe diabet, tu?
Mitzura, tu ai deschis subiectul asta asa ca trebuie sa fi un exemplu de curaj si optimism pt noi. Eu am avut o secretie putin mai inchisa la 2-3 zile dupa consult si incepusem sa iau Duphaston. Poate era o consecinta intirziata a episodului dureros care m-a trimis la consultatie. M-a tinut vreo 2 sapt dar au disparut.
Se formeaza si placenta care mai erodeaza niste vase si se mai pot pierde niste hematii... nu mai fi ingrijorata si incearca sa te odihnesti mai mult.
Week-end minunat si sa va aduca Mos Nicolae citeva zile de vacanta perfecte !

Mergi la inceput

Intrati pe
http://www.consciouschoice.com/herbs/herbs1304.html
pentru informatii despre plantele de evitat in sarcina. Am gasit salvia si o specie de menta(?)pe linga Ginseng. De hrean am citit in alta parte dar tot maninc cite un pic de mustar cu hrean - deh, imi place!
Pupici

Mergi la inceput

Am mai gasit plante impotriva avortului spontan aici:
http://groups.msn.com/HerbsRule/pregnancyherbs.msnw
Pupici inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briseis spune:

Nicole, ti-am vazut pozele.
Esti tare dragutaVei fi o mamicuta tanara si frumoasa!!!

Pupici
Briseis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vad ca ati plecat toate in vacanta, nu mai e nimeni pe aici! Noi nu avem nici un Andrei in familie, dar va spun La Multi Ani, pentru cele care aveti!
Eu am zile bune si zile rele. Ieri de exemplu am avut din nou o senzatie de bolovan in stomac, iar azi m-am simtit minunat (sper sa nu se schimbe pana la sfarsit). M-am mai linistit putin si cu petele ca n-au mai aparut de 4 zile. Poate scap de tot, ce bine ar fi!

Nu stiam ca menta nu e buna in sarcina, eu am mai baut cate un ceai de menta, dar nu in cantitati mari, asa ca nu cred ca s-a intamplat ceva.

Nicole, foarte dragute poze! Doi parinti tineri si frumosi! Sa va dea Dumnezeu sanatate!

mitzura - 9 saptamani

Mergi la inceput