Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ce faceti dragutelor?Profitati de zilele libere si stati acasica la caldurica?La mine a fost mama si m-a cocolosit parca eram din nou copil,deci ieri si azi nu am facut nimic,nu m-a lasat nici macar sa spal vasele....mi-a facut prajitura,sarmalute,m-a indopat cu suc de morcovi+gref+portocala...si muuuuuuuuulte muraturi,deci pot sa zic ca mi-a facut toate poftele mamica mea.I-am dat vestea ca o sa fie bunica sambata dimineata,desi eu nu as fi vrut sa-i spun inca...as mai fi asteptat...dar s-a bucurat enorm.
mai fetelor voi ati fost prima data la medicul de familie,nu?Cica el trebuie sa ne ia in evidenta,sa ne dea trimitere pt analize,sa ne cantareasca.E adevarat?Eu nu am mai fost din iulie,de cand mi-am facut listeria,toxo,rubeola si Cmv....care au fost negative toate.Oare ma obliga sa le repet din nou?Au fost totusi o gramada de bani....
Si la ginecolog a fost careva?din cate am inteles de la o prietena care e rezidenta,cica nu ar fi nevoie de control vaginal acum ca nu e prea indicat.....si sa va spun sincer nici nu prea am chef acum de asa ceva....eu as vrea doar eco sa vad puiutul ca e mic acolo si ca-i bate inimioara.
O zi mi-e rau toata ziua,alta ma ia doar seara o stare asa de foame de lup,dar in acelasi timp parca imi sta ceva in gat...asa patiti si voi?Crampele s-au mai rarit,sunt mai evidente dupa ce stau mult in picioare...cel putin asa am observat pana acum
Sper sa fie sanatos bb!!!
Un 1 Decembrie frumos chiar daca ploua afara...
Va pupic

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Mitzura, nu cred ca e chiar menta, o cheama Mentha Puegium si am cautat poze cu ea - cred ca e oregano.Oricum in cantitati mici nu cred ca fac rau. Citisem undeva ca gravidele trebuie sa bea in primul rind apa, apoi sucuri de fructe si ceaiuri mai diluate.
Gongutza, eu am scapat de tuseul vaginal in sapt 6, nu prea aduce detalii dar colposcopie am facut desi facusem in iulie si mi-a gasit un polip in col, nu stiu de unde a aparut - zicea ca poate fi legat de endometru, ca as putea singera la un moment dat din cauza lui - bine ca mi-a spus!
Sper sa nu traga de el data viitoare ca parca asa isi facea planul!
Mie mi-e foame si sila de tot. Parca nimic nu-mi mai face bine, am mincat multe acrituri iar acum m-au luat arsurile...
Sa va fie bine voua si la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Fetelor cucuietelor....
mai e loc si ptr mine....???? Am facut testul ieri dimineatza si era pozitiv POZITIIIIIIV!!!!!...l-am trezit din somn pe tati....ca nu mai puteam!!!!!!! Cica sa astept 3-5 minute...dar nu am putut sa nu ma uit si cind vedeam cum se formeaza frumusel a doua liniutza...puternica....credeam ca imi sare inima din piept!!!
Asa ca,....treceti-ma si pe mine pe listuta voastra, se poa'?
Si acum incep si eu cu paranoia...trebuie sa ma duc cit mai curind la doctor....ca nu am nici un simptom, nimica, nimicutza...Doar niste intzepaturi, si cam atit.
Draga Butterfly, nu sunt medic, ci biolog, si lucrez in industria farmaceutica....de aia sunt meseria mea medicamentele.
Va pup pe toate si va urez mini-vacanta linistita
Roxi...cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Roxanaz felicitari:-)))))))))))))))
Sa fie intr-un ceas bun

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineatza!
>>>>ROxanaz bine ai venit si itzi urez sa ai o sarcina sanatoasa si un bebe la fel de sanatos si dulce.
Fetelor care mai avetzi probleme cu logarea in chat-sufragerie?eu ma chinui foarte mult pina intru dau clik de zeci de ori pina reusesc,i-mi zice sa ma logez din nou in sistem.
Un inceput de saptamana bun va doresc fare gretzuri si duereri cit se poate de usor si sper sa avem toate vesti bune incepind de azi.1 decmbrie <<<Ziua Uniri>>>
Fabya in a -8 saptamana

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

In primul rind ROXANA FELITARI BINE AI VENIT PRINTRE !!! Ieri am stat si am citit din nou toate msg, si am stiu ca o sa fii cu noi !!!!

Eu sapatmina trecuta pe vremea sta ma dateam de ceasul mortii ca imi era asa de rau si trebuiau sa vina rusii ( dar am fost plecata si nu m-au gasit acasa - ha, ha..!!!)

Noi , eu si cu bebe suntem utlimii pe list a- cei mai mici , 4 saptamini si 6 zile , dar din cauza ca noi stam in Ungaria si inca nu am asigurare ( poveste lunga - astept sa-mi iasa transcrierea certificatului de casatorie din septembie ) a trebuit sa merg la dr. sa vedem ce posibilitati sunt . Private hospital scrie pe noi, caci aici e problema ca nu prea vorbesc engleza si noi cu limba maghiara stam fffff prost.
Deci ASTA a fost singurul motiv, nici nu credeam ca o sa ma consulte, dar a facut-o , mi-a dat sa iau in continuare acid folic si o lista de analiza pe care sa le fac pina in 8 saptamini, cind trebuie sa merg din nou la el.

In rest, daca nu mi-ar fii foamea ast ade lup, de trebuie sa maninca la 3-4 h, si nu m-ar durea sinii, nici nu as zice ca sunt gravida . Dar, stiti voi cum se spune , nu zice hop pina nu ai sarit groapa. Asa ca , toate bune si frumoase daca si cu satre phisica as sta la fel.
Vineri seara am luat un taxi sa ma duc la dr - tocmai fusesem la dentist si intirziasem deja .Sotul meu era deja in cabinet de 20 min. Si i-am expilcat taximetristului in saraca mea maghiara unde vreau sa ajung, mi-a dat un IGEN, IGEN drept ptr care m- a dus la stada care doream, dar in capatul celalt al ei , dar eu nu aveam nici macar idee unde sunt. I-am aratat adresa scrisa, el imi arata ca aia e starada......si tot asa, si cum eram deaj 30min late....am inceput sa pling, l-am sunat pr sotul meu si mi-a spus sa stau calma si cum sa ajung ca el e foarte bine intr-un cabinet de gynecologie cu n garvide . Asa ca odata ajunsa dr si asistenta stiau deja povestea mea si m-au intimpinat cu risete si intelegere.
Si ieri, m-am dus sa ma intilnesc u p prietena si ....am plecat fara portofel .Noroc , ca sotul meu s-a dus sa vada meciul in pub care era la 5 min si mi-a adus bani .

Va doresc voua si mie, o saptamina buna si usoara , fara dureri,fara si daca lasati-va rasfate, ca vremurile astea nu vor mai revenii curind !!!!

Mii de ,

Mani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata burtici!
Roxanaz...felicitari! Sa ai un bebe sanatos si voios!
Eu sunt numai in trecere la servici sa arunc un ochi pe net la ce spune despre medicamente. Dupa ce am avut dureri m-am dus vineri la nenea doctorul si mi-a dat sa iau 7 zile eritromicina pentru nu stiu ce infectie...Am fost cam disperata zilele astea, dar daca m-am apucat sa fac tratamentul cel putin sa-l fac pana la capat.
O zi excelenta sa aveti....:)
Monica 7 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Felicitari Roxana,sa fie intr-un ceas bun!Sarcina placuta,fara greturi sau alte cele!Uite ca ne inmultim!Ati fost fete harnicute!

Pupici pe burtici care banuiesc ca-s inca mici :))) hai ca fac si rime de cand sunt graviduta

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mamicile mele, multumesc din suflet de urari!!!
Si voua va doresc numai sanatate si bebei frumosi si sanatosi si norocosi.
Ia sa imi spuneti ceva...eu mi-s singura mai..ne...simtita pe aici?
Ca in afara de mai sus amintitele intepaturi....nu am nimic!!! Nu ca as vrea sa am greturi....dar culmea, pe deasupra mai si beau cafea fara probleme!! Eu care in alte cazuri....asta era primul semn. De fapt cred ca la cit l-am dorit pe bebe....nici nu o sa am nimic...
La babycenter.com zice ca ar fi due date 5 august....asa ca draga Nicole, ma poti trece si pe mine pe acolo.
Abia astept sa mergem la doctor sa facem prima poza....si revin cu noutati
Pupici la mamici,
Roxi - cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

si la mine bb este pe 4 aug !
mai e un calendar pe ivillage.co.uk/pregnancy .
dar mie tot odiseea celor 40 de saptamini imi place mai mult . dar stii cum e....
inca odata un bebeb sanatos si o sarcina usoara .

Mani

Mergi la inceput