Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Nu mai e nimeni pe aici?
am ajuns acasa la caldurica si ma gandeam ca voi deja ati scris o gramada.
Daca pana marti nu ne mai "vedem", sa aveti un weekend asa cum va doriti voi, cu somn, fun, , fara , fara dureri de cap, iar la cele care duminica au sarbatoriti in familie "la multi ani!" si sa ne auzim marti numai cu vesti de bine, ca altfel ne suparam.

Sa stiti ca eu sint in continuare online, asa ca daca mai are cineva chef de vorba, sint aici!
Daca nu, va inteleg, e sfarsit de saptamana si toate vrem sa uitam de calculator (numai eu nu ).

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

La multi ani pentru sarbatoritii vostri..sa aveti o mini vacanta draguta, plina de si sau..Eu am 3 petreceri in 3 zile..si imi este asa de somn..
Va pup dulce ..si sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

La multi ani pentru sarbatoritii vostri..sa aveti o mini vacanta draguta, plina de si sau..Eu am 3 petreceri in 3 zile..si imi este asa de somn..
Va pup dulce ..si sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Si eu ca musca,

Da' ce se sarbatoreste duminica, fetelor, ca eu nu-mi amintesc absolut nimic.

Va pup si va userz weekend placut si sa va odihniti cit mai bine.

Ana

Mergi la inceput

Ana, este Sf Andrei, si cum in Romania sint foarte multi cu numele acesta iti dai seama ce de petreceri sunt ...

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

YESSS Nicole,

Chiar ca am uitat pe Sf. Andrei.

Iti urez mini-vacanta placuta la Cheia si sa privesti muntii si pentru mine, ca nu i-am vazut de 10 ani si tare mi-e dor!

O sa-mi fie urit fara tine luni, dar te astept cu drag.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pai dumica e Sf Andrei, luni e 1 decembrie...sa tot sarbatoresti:)
Eu am facut cunostinta cu un Buscopan ca m-am trezit cu o durere de burtica exact ca la ciclu (nu genul ala de durere ca data trecuta, nici ca "forma", nici ca intensitate)care durere a trecut in citeva minute, probabil de la sine ca supozitorul nu apucase sa-si faca efectul chiar instantaneu.

pupice pe burtice****
vacanta placuta fetele:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

O sa privesc muntii ...daca iesim din camera , avem de gand sa sarbatorim cu multa sampanie(pe care o va bea doar tati) si aer curat ( pentru mami) burtica lui mami si pe bebetelul mic!

Papadie, durerile ca la ciclu sint frecvente, nu te speria, si eu am avut o gramada, de fapt le simti ca pe niste intepaturi, nu?

Uitam sa va spun ce supriza am avut de dimineata, una MARE si neplacuta, nu mai m-au incaput o pereche de pantaloni, fetelor, cred ca am mancat cam mult, trebuie sa ma abtin, adica sa mananc, dar mai putin, ca altfel ajung o . Voi simtit ceva schimbari legate de haine?

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Nu aa fost intepaturi a fost asa ca o furtunica in toata burtica.
Referitor la pantloni eu mi-am luat vineri unii larguti pt ca de 10 zile stau la pat: maninc si dorm si se se vede binisor ca am pus pe mine:)))) Pupici la Ciucas pt mine si cand treci prin Valeni saluta bulevardul si teii. Mi-e tare dor de-acasa...

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Papadie, salut si trimit pupici din partea ta la toata lumea, si daca admin-ul imi face un album foto (un cont) luni pun poze si o sa-ti mai treaca dorul. Ce zici?

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput