Despre ovulatie si nu numai (5)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaella spune:
Mersi mult Anis,
Mai mult decat " offffffffffff" nu stiu ce sa mai zic!
Din toate conditiile insirate de tine as cam fi in regula....Dar nu am facut nici un fel de analize referitoare la nivelul de progesteron.Sinera sa fiu, doctorita la care am fost mi s-a parut usor superficiala in sensul ca "aia e biine, ailalta e biine....".Stii tu, operatia reusita, pacientul mort!
Oricum, o chestie ciudata mi se intampla de cand iau UTROGESTANUL.Am avut niste dureri suparatoare de ovare care se lasau pe fund,asta cam la 3 zile dupa ce am inceput sa le iau,chestie care nu mi s-a mai intamplat pana acum ( sa mi se lase durerea pe fund).
Totusi, am mai ramas insarcinata si asta foarte usor pe vremea cand nu-mi doream un BB,deci nu stiu ce naiba sa mai cred.
L atine care ar fi problema?
Te pup,
Mihaela
mihaella spune:
Foooarte important,
Am uitat sa te intreb.
Stii vreo sursa de unde am putea gasi testele de ovulatie?Am intrebat in o suta de farmacii,dar cica nu se mai importa.Am avut 2 luna trecuta,dar le-am "papat".
Pup,
Mihaela
anis spune:
Mihaella,
La mine problema e ca am trompele ff lungi si subtiri si sotul ar trebuii sa aibe o mobilitate "a micutilor , fulgeratoare" ,plus la mine si o insuficienta ovariana(bine asta se rezolva medicamentos), in rest trebuie sa facem numai inseminari...asta e..bine ca am aflat buba... si asta dupa 3 ani...
La mine pe St cel mare , e o farmacie, e aproape de Dorobanti...si setul de teste costa 500 de mii...
Farmacia e pe St cel mare nr 4, am uitat cum se cheama ma uit maine...
Poti sa iti faci din proprie intiativa, intr-un ciclul in care nu iei stimulente, analiza de progesteron, se face hormonal(din sange) in ziua 21-a... analiza are relevanta intr-un ciclu ovulator.
AniS
aime spune:
Buna si sper ca Mos Nicolae sa va fi adus cate ceva tuturor!
mai fetelor, sunt foarte nelamurita in ceea ce priveste evolutia temperaturii (de pana acum) de luna asta:
ziua 1-5 (rushi);(in ziua 3 : LH=10, estradiol=37)
ziua 6 : 36.8
ziua 7 : 36.4
ziua 8 : 36.8
ziua 9 : 36.7
ziua 10 : 36.7
e normal sa fie 36.8 in ziua 6? Voi ce parere aveti, asa ca fete cu "state" pe forum? E totul ok?
Offff, cred ca sunt eu un pic cam aiurita si cam , dar credeti-ma dupa (n+1)! ani de asteptare!!!!
va multumesc si va doresc un w-e
aime
mihaella spune:
Buna Aime,
Mi se intampla si mie...
Ai pierdut cumva o noapte sau poate te-ai culcat foarte tarziu,obooseala,stress,ceva de genul asta?
Se pare ca influenteaza...
Mai mult de atat nu situ ce sa-ti spun.Oricum important e ce urmeaza.
Mihaela
mihaella spune:
Anis,
Dupa ce am citit raspunsul tau aseara, m-am suit in masina si am taiat-o pe Stefan cel Mare.Nu-it zic ca m-am invartit pe acolo ca berbeaca....cu ochii dupa farmacii in apropiere de Dorobanti!!
Am gasit 2 chiar in intersectie:un Help Net care cica au avut acum ceva timp,dar nu de curand si inca una "Dona" parca, care era inchisa la ora aia.Despre asta vorbesti?
Pup,
Mihaela
anis spune:
Mihaella , am sa ma uit si iti zic cum se cheama farmacia..Nu pe Dorobanti...Dona acolo e....Farmacia e chiar vizavi de parculetul ala de la Perla...e langa un magazin cu haine care se cheama Cristina. Acolo ai fost? Eu saptamana trecuta am intrebat de ele...
AniS
crinuta spune:
Eu stiu ca se spune ca temperatura este influentata de oboseala, stres, etc, dar eu la mine nu am observat acest lucru. Indiferent ca ma culc mai tarziu, temperatura nu se schimba. De fapt, este scris ca temperatura trebuie luata la cel putin 3 ore de odihna, si chiar nici aici nu este o regula.
Aime, nu conteaza cum este temperatura in ziua a 6-a, si sincer nu mi se pare nimic anormal pana acum. Ce se intampla dupa ziua a 10-a are relevanta.
pupici
Crinuta
mihaella spune:
Anis,
Ce parere ai despre durerile de ovare pe care ti-am spus ca le-am avut cam dupa 3 zile de cand incepusem sa iau Utrogestan?
Mai mult,Pe 3 seara ( alaltaieri) am avut o foarte mica sangerare.Ceva de genul 2 picaturi, cam maro....Sunt total debusolata.Ar putea sa se fi prins micutul?OAREEEEEEEE?
Mihaela
anis spune:
Mihaela,
Farmacia se numeste PHARMAPLUS..e pe st cel mare nr . 4
Durerile de ovare...pot avea multe cauze, ca si sangerarea de altfel, poate fi chiar vorba de ovulatie? In a cata zi esti?
Eu am patit-o odata, cand luam progesteron, asta in prima luna...am avut exact aceleasi simptome ca tine..era prima luna cand luam....dr mi-a spus ca e o reactie a organismului si ca sa nu ma ingrijorez.
AniS