Despre ovulatie si nu numai (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Dorsilia spune:
mersi mult fetelor pentru raspunsuri. Nu stiu ce sa mai fac si de ce mi s-a dereglat ciclul atat, sunt intr-a 45 zi :( si nu ma simt grozav, ma dor sanii ingrizitor incat abia ma mai intorc in pat uneori si ma inteapa ovarele; am luat o saptamana de duphaston si nimic deocamdata...
mihaella spune:
Va multumesc din tot sufletelul "nostru".Azi am facut al 2 lea test si m-amrelaxat si mai tare...Multa incredere si perseverenta ,ca o sa vina si la voi...
Dorsilia,Citeste putin mai sus ce o intrebam eu pe Anis...Si eu am patit cam la fel cu durerile numai ca ue luam Utrogestan.
Fapta mareata este ca dupa durerile alea am ramas graviduta...Test ai facut?In ce perioda a ciclului iei pastilele?
Pupici la toate,
Mihaela
mina spune:
Buna fetelor !
Vin si eu cu o rugaminte, legata tot de ovulatie.
Am gasit la un moment dat pe forum adresa unui site care calculeaza data ovulatiei si a urmatoarei menstruatii tinand cont de ultimele tre0 luni, nu numai de data urmatorului ciclu. La mine au nimerit cu data urmatoarei menstruatii si cred ca si cu perioada fertila.
Si acuma vine rugamintea: imi poate da cineva adresa, ca mie mi s-a reinstalat sistemul de operare in urma unei devirusari si nu mai stiu adresa asta si mor de ciuda. Ca nu mi-o amintesc nici sa ma omori....
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre, pupici la mamici si la aspirante si s-auzim numai de bine.
Mina
Tia spune:
daca este vorba de Fertility Friend:
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/index.html
tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele
laura miu spune:
..adresa pe care o cauti cu calculul ovulatiei se numeste 'Calendarul fertilitatii' si se gaseste la http://sanatate.virtualave.net/teste/ovulatie.html
sper sa te ajute..si eu intru pe site in ficare luna..
pupici
crinuta spune:
Fetelor, nu stiu ce sa mai cred. Cam de 2 zile am o usoara durere in partea stanga, pe care initial am asociat=o cu presupusa ovulatie ca re ar trebuie sa aiba loc zilele astea, dar mi-am amintit ca si luna trecuta, culmea, tot prin preajma ovulatiei m-a durut tot in acelasi loc, ba chiar mult mai rau. M-a trezit durerea intr-o din partea stanga, de m-am dus si am luat un super medicament numit RAPIDUS, si durerea a trecut, fara sa mai revina.
Ma gandesc sa nu fie vreo inflamatie. Acum durerea este surda, abia perceptibila, dar temperatura inca nu a crescut, deci nu s-a produs ovulatia, sau s-a produs, si temperatura creste mai tarziu, nici nu mai stiu.
Nu vreau sa mai iau antibiotice, ca de fiecare data cand iau ma pricopsesc cu afurisita aia de candida, si incerc sa evit cat pot de mult antibioticele.
Ma gandeam sa iau eventual Diclofenac, ce spuneti?
pupici
Crinuta
MirelaV spune:
din pacate..cred k am capatat eu uratenia de candida..altfel nu imi explic de unde si pana unde anumite chestii...CE FAC?
MirelaV
anne-marry spune:
ftele o prietena d a mea a facut acum vreo doi ani candida asta si i se intinsese urat rau de tot si in guritza era plina de basici si alte cele de nu putea bea nici apa. si pe gat in interior ave, iar ......jos nici u va mai zic! si a facut tratament serios dar nu mai stiu ce. oricum, i-a trecut si de atunci nu a mai facut.
crin incearca si cu diclofenac, dar daca este ovulatia.......stii ca m-ai intrebat la inceput daca am sitit ceva la ovulatie? si nu ti-am azis ca nu imi aminteam. chiar un imi aminteam. acum insa, daca stau sa ma gnaadesc mai bine, parca tin minte ca dupa ec am facut noi danga-danga intr-o seara, m-am culcat pe partea dreapta si am siitit in stanga o intepatura asa adanca, scuta care s-a repetat. si initial nu am luat seama dar apoi, desi eu dorm pe dreapta 99% din cazuri , m-am intpors pe stanga si am simtit iarasi intepatura aceea.....ca un junghi. in rest nu mai stiu nimik, niic de temperaturi, nici de mnucus nici nimik altceva fiindc aluna asta chiar nu le-am urmarit ca am zis ca nu este cazul. am fost la doctor ieir si dupa mai ulte peripetii (le-am scris la mamici d eiulie-august 5) am gasit un medic fffff bn si mi-a dat utrogestan, acid folic si vitmaina e forye. plus ca mai iau de la medicul de fam si amoxicilina pt rinicho ca am infectie si nu face bine la bebe si cand ma doare spatele iau scoputil si pt greturi emetiral . dar de greturi nu ds emai pune problema acum fiindca la halul de racita in care sunt nu pot spune de unde vin.......racela sau sarcina.......in fine
voi ce mai faceti? sper ca bine.
pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anis spune:
Mirela...te-ai lamurit???Sau daca mai ai dubii, da-ne detalii! Eu am scapat de candida cu poligynax-ul si granulele de argila.
AniS
crinuta spune:
Anis, tu ai folosit si granule de argila atunci cand ai facut tratamentul pt candida? Eu stiam ca ai mai luat Nizoral.
Ma gandeam ca daca maine imi cumpar Amoxicilina, sa imi iau preventiv si Nizoral sau Nistatin.
pupici
Crinuta