tratament anovulatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anka,
si mie tot 14 mi-a iesit LH-ul. Dr mi-a zis ca nici daca era 40 nu ramaneam ...
In ce zile ale ciclului ti-a recomandat dr-ul tau administrarea de Puregon si Pregnyl ?
Micky, nu am masurat temperatura bazala pt ca stiam ca n-am ovulatie...

Liviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

mie mi-a dat Puregon sa fac in zilele 3-5-7-9 si in ziua 10 Pregnyl.Incepand cu ziua 11 sa pina in ziua 14. Ca sa fiu mai sigura am inceput din ziua a 10.Ovulatia am avut-o in ziua 11 stiu sigur.Acum ce vrea Doamne-Doamne.Poate se indura si de noi.Daca mai ai intrebari cu mare drag iti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Fetelor, stie cineva, in cazul cand am un ciclu la 25-26 zile, cand este bine sa fac dozarea progesteronului (tot a 21-a zi?).

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cipi, in fiecare luna ciclul tau este de 25-26 de zile? stiam ca ciclurile sub 27 de zile pun sub semnul intrebarii ovulatia. eu zic sa vorbesti cu medicul tau. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Da, dintotdeauna am avut ciclul de 25-26 zile. Am facut o data toate dozarile hormonale si dintre toate progesteronul a avut valoare mai mica, celelalte fiind in limite normale. Acum ma gandesc ca poate in lna aceea nu am avut ovulatie. Curba termica a fost buna. Acum as vrea sa-mi fac analiza progesteronului, dar nu stiu cand ar fi mai bine, avand in vedere ciclul meu mai scurt.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetelor, dragutzelor,
ma poate lumina si pe mine cineva, care sunt valorile normale ale unui bilant hormonal? Maine sunt in ziua a 3 a, si mi-a dat sa fac LH si estradiol. De aseara am inceput cu polidin (facut singura ca omului de langa...ii era frica).
Ce va urma dupa, adica ce analize ati mai facut voi si in ce zile? Iertati-mi graba , dar stiti si voi cum e cand incerci ceva nou .
, vorba vine...
la toate dragutzele

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Limitele normale sunt inscrise pe buletinul de analiza, pot sa difere putin de la un laborator la altul.

Iata ce am eu:

estradiol

faza foliculara (ziua 5) 39-189
faza ovulatorie (14) 94-508
faza luteala (21) 48-309

LH

faza foliculara (ziua 5) 1-18
faza ovulatorie (14) 24-105
faza luteala (21) 0.4-20

De cele mai multe ori schema este:

ziua 5 (sau 3): FSH, LH, estradiol
ziua 14: FSH, LH, estradiol
ziua 21: estradiol, LH, prolactina, progesteron

Se mai fac, indiferent de zi TSH si T4.

Incearca si aici, poti afla mai multe: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17525

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Aime eu nu te pot ajuta decat cu dozarile din zilele 14 si 21 pt ca doar pe acelea le-am facut , de restul poate iti zic celelalte fete.
Ziua 14
ESTRADIOL 94-508
LH 24-105
HORMONI DE STIMULARE FOLICULARA 5-22

ZIUA 21
ESTRADIOL 48-309
PROGESTERON 3.28-38.63
PROLACTINA 1.39-24.20
Oricum pe buletinul de analize sunt trecute valorile in care trebuie sa te incadrezi.

Mergi la inceput

fetili,
va multumesc fain, astazi am fost si mi-a recoltat ptr. analize, rezultatul abia martidin cauza zilei de 1 dec. Abia astept sa vad ce-o sa iasa, si marturisesc ca am putine emotii. Ce ma mira este ca mi-a dat sa fac doar LH si estradiol, la voi am vazut si FSH. Mi-a mai zis ca, in urma monitorizarilor facute mai inainte (la acelasi ) foliculii erau in regula (22-23 mm). Sa fie asta cauza?
Va doresc un w-e plin de

aime

Mergi la inceput

fetele, tocmai am sosit din oras cu rezultatele da la dozarile din ziua a3-a in dinti. Iata ce scrie pe buletinul de analiza:

ziua 3-a
LH=10mUI/ml (faza foliculara=2-20mUI/ml)
(pic ovulatoriu=40-200mUI/ml)
(faza luteala=2-20mUI/ml)

estradiol=37.0 pg/ml (faza foliculara=30-120mUI/ml)
(pic ovulatoriu=130-370mUI/ml)
(faza luteala=70-250mUI/ml)
Voi ce ziceti, pot sa ma bucur? Macar un pic? De incadrat, s-au incadrat in limite, dar o fi bine?
Abia maine ma duc la dr si nu mai am rabdare.
Si inca ceva vreau sa va mai intreb cum imi fac pagina ptr urmarirea temperaturii? Stiu ca s-a mai scris despre asta, dar nu prea am inteles...

aime

Mergi la inceput