tratament anovulatie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

daca recoltarea s-a facut in ziua 3.. atunci e ok. bafta la celelalte

da, e posibil sa nu te mai fi pus sa faci FSH datorita faptului ca la eco foliculii erau grasi si frumosi. si, ce urmeaza acum? ziua 14? 21?

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by aime
Si inca ceva vreau sa va mai intreb cum imi fac pagina ptr urmarirea temperaturii? Stiu ca s-a mai scris despre asta, dar nu prea am inteles...

aime

aime, te duci la http://fertilityfriend.com/. Pe meniul din stinga click pe Free Charting. Apoi iti alegi un user name si iti scrii adresa de email. Iti trimit ei parola prin email la adresa pe care ai scris-o.

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si eu am facut stimulare luna asta cu Puregon. Maine fac Pregnyl. Nu numai ca nu m-am ingrasat dar am reusit sa imi continui regimul meu (sunt plinuta ca urmare a diverselor tratamente)nu mi-a fost foame si chiar am slabit 2kg in ultimele 2 saptamani.

Stiu ca nu e foarte bine sa slabesti inainte de o eventuala sarcina dar eu am o problema la coloana si kilogramele in plus ma fac sa nu ma simt foarte confortabil.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata la toate fetele

va multumesc ptr raspunsuri si ptr sfaturi.
Astazi urmeaza sa ma duc la medica mea, cred ca o sa urmeze si ziua 14 si 21, fac orice numai sa fie de bine. Va tin la curent.
Si langa voi, moralul meu e sus, cum simt ca vrea sa decada, va caut...
va pupicesc
si sa auzim numai de

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'Neata fetele

am rezultatele din ziua 14-a de dozari:
FSH = 15 mUI/ml
LH = 31 mUI/ml (?inbuletin scrie ca la pic ovulatoriu val. normala e 40-200)
in ziua 3-a (LH=10 si estradiol=37)
am mai citit odata ce mi-ati scris voi, Tia si anka(acum superfericita)si nu stiu, parca mi se pare ca LH e cam mic sau imi fac griji degeaba . Temperatura a fost in zilele 12,13,14 36.7 si acrescut in zilele 15,16 la 36.8. Fluidul cervical abundent in zilele 13,14,15....nu stiu, prea multe necunoscute, da' nu va suparati ca va stresez asa, nu vreau decat sa fiu si eu . si cand am mai vazut si pretul la Puregon...da'asta e, nimic nu e prea scump ptr a ne indeplini visele. abia diseara ma duc la si nu mai am rabdare si in plus vreau si parerea voastra , care conteaza enorm.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

aime,

FSH-ul ajuta la maturarea foliculului, iar LH-ul desprinde foliculul cand acesta este matur, eliberand ovocitul. daca LH-ul este sub limita normala, foliculul nu se sparge cand trebuie.. si asta nu e bine. spuneai ca ai facut eco si foliculii sunt grasi si frumosi, nu? cred ca nu se sparg cand trebuie.. pentru asta exista pregnyl, adica nu e grav, bine ca se matureaza!

pupici si sa auzim si de alte noi burtici

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Neata Aime
Eu avut LH-ul super mic 14,29 val norm= 24 - 105
Asa scrie pe buletinul meu de analize ca trebuie sa se incadreze in 24-105, iar tu te incadrezi.
FSH 15 este bun,eu am avut 5.30 iar val norm= 5 - 22, deci te incadrezi si aici.
Ce faci incepi stimularea?

Mergi la inceput