FIV 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Denisa, multa, multa bafta, mult mult noroc !
Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti implinesti cel mai mare vis !
Da-ne noua toate emotiile si stresul asteptarii si tu sa ai parte numai de bucurii!

Stef eu cred ca e foarte bine. In cate-va zile vor aparea si altii. Fetele toate spun ca e importanta calitatea si nu cantitatea. Cred ca ti-a marit doza de menogon ca ei sa creasca mari si frumosi.
Mult noroc in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata!

In dimineata aceasta au venit si rusii!!!!Of,imi vine sa mor!De ce unele raman insarcinate usor si altele nu reusesc deloc?Noi suntem niste fericite ca avem bani sa facem FIV dar altele pur si simplu renunta pt ca nu au de unde!!Eu inebunesc cand ma gandesc ca sunt multe femei care ajung la chiuretaje ca nu vor !!!Eu nu pot sa le inteleg!!
Denisa,ma bucur pt tine din tot sufletul!Poate ca Mos Craciun vine la tine cu vestea cea buna!Nu "poate" ci sigur o sa ne dai vestea cea buna...
Stef,eu zic ca-i bine pentru inceput!Cand vei mari la 5 fiole pe zi va fi si mai bine,o sa vezi!Cate zile de injectii mai faci?Sunt curioasa cat dureazaa tratamentul din momentul in care l-ai anuntat pe Ancar ca ti-a venit ciclul.Cand ai avut ultimul ciclu?
Stef,poti sa-mi spui si mie care au fost la tine conditiile pt obtinerea creditului?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, stai cat simti tu ca iti e bine in pat si, asa cum ai zis, incearca sa faci toate lucrurile care iti fac placere si te detaseaza de ganduri in perioada asta. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine!

E bine Stef, sa nu te prind ca ai emotii sau iti faci ganduri negre.

Eu am facut eco ieri si sunt OK. In primul lot de fiv de dupa sarbatori intru sigur sa fac ET. Aflu pe 20 dec. data exacta.
Aveti grija de voi toate si vedeti ca pana la Mos Craciun mai e si Mos Nicolae. Si el e bun si face daruri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Dragele mele, va doresc si eu La multi ani de Sf.Neculae.

Eu am fost astazi la a 2 ecografie: pe ovarul drept sunt 7 foliculi de 12-14 mm, pe ovarul stang numai 2 foliculi de 12 mm si edometrul de 8,5 mm.Doza imi ramane de 5 fiole de menogon si merg miercuri la a 3 ecografie. Ancar a spus ca miercuri poate sa-mi spuna data punctiei:sambata sau duminica.Cred ca o sa raman in Bucuresti. Mai mi-a dat triferment si carbune medicinal pentru eliminarea gazelor.
Cred ca astea sunt rezultatele finale: 8 sau 9 foliculi.Daca fac ICSI sper sa obtin cat mai multi embrioni.Ce ziceti?

In rest toate bune.Ma pregatesc de plecare pentru 6-7 zile in Bucuresti si sa dea Dumnezeu sa ma intorc victorioasa.

Denisa, tu ce faci? Cum este in zilele de asteptare? Cum te simti?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Draga Stef, e foarte, foarte bine! 8-9 foliculi este suficient, eviti si hiperstimularea si ai si destui foliculi incat sa iasa embrionasi destui. Iar pana sambata - duminica mai e o saptamana, asa ca totul va fi si mai bine. Si cu endometrul stai bine.
Sa nu ai emotii, fii cat mai relaxata, ca totul decurge excelent.

Mergi la inceput

Stef,este foarte bine!Intr-o saptamana se vor mai face cativa foliculi dar vor fi micuti.Eu zic ca acestia vor fi mari si vor iesi embrioni .
Stef mai tii minte cat mai ai de la ultimul ciclu?Vreau sa stiu cam cat dureaza tratamentul.Se pare ca stimularea este destul de scurta fta de ce am facut eu.
Denisa,i-a pus pe toti?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Gabi, data ultimului ciclu a fost 10.11.03.Pe 11.11.03 am facut 1 fiola de 3,75 Diphereline iar stimularea am inceput-o pe 27.11.03.

Mergi la inceput

Pia, multumesc pt intrebare, eu sunt bine si cred ca si bebe e bine, l-am vazut la eco saptamana trecuta cu inimioara lui mica batand. Ma simt cam obosita, dar am inteles ca e normal asa. Tu ce faci? Ce ai hotarat pana la urma, pt primavara?
MonicaS, am mai scris cum a fost dupa ET, dar o sa spun din nou ca eu nu am avut simptome de sarcina in primele 10-14 zile. La 7 zile dupa ET am inceput sa am dureri de burta exact ca inainte de ciclu, sanii mi se mai marisera putin si erau mai sensibili, dar nu cine stie ce (ca si inainte de ciclu). Singurele chestii care acum, retrospectiv gandindu-ma, ma fac sa ma gandesc la sarcina, au fost niste areole puuuutin mai colorate ca de obicei si o salivatie mai abundenta, dar atunci nu m-am gandit ca ar putea fi de la asta. In rest absolut nimic. Studiile arata ca simptomele dupa ET reusit sunt foarte diverse sau pot fi total absente, asa ca eu zic ca orice poveste a altei persoane nu e prea relevanta. Fiecare experienta e alta. Eu de ex nu am avut burta umflata, asa cum a avut-o Gabi, nici greturi. Greturile au aparut abia la 4-5 saptamani de la ET. Adica adevaratele greturi de sarcina, pt ca acum m-am convins ca sunt total diferite de o greata aparuta in afara sarcinii. Tu ai facut sau urmeaza sa faci FIV?

Mergi la inceput

Asa cum spunea si Anemona eu am avut burta umflata,greturi...La primul Fiv,cel nereusit burta s-a desumflat dupa 7 zile si greturile au disparut.Se pare ca simptomele nu sunt batute in cuie.La Anemona a fost altfel.
Se pare ca la mine asa se manifesta pt ca si luna trecuta cand am zis eu ca -i ceva a fost la fel plus niste intepaturi la ovare.
Stef,deci dureaza vreo 2 luni procedura...se pare ca pe ciclul din ianuarie voi incepe si eu procedura...
Nu stiu de ce mi-e frica!Eu trebuie sa va imbarbatez si va spun sincer ca mi-e tare teama...

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, se pare ca s-a schimbat protocolul de cand ai facut tu, pt ca stimularile sunt mult mai scurte acum. Eu am facut 12 zile, alte fete au facut chiar si 10 zile dintre cele cu mine in lot.
Denisa a facut si ea numai 8-9 zile de stimulare in Germania. Deci nu mai dureaza saptamani intregi. Cam in doua saptamani esti gata. Exceptand triptoreline pe care il faci mai inainte.
Eu cred ca e mai bine ca dureaza mai putin, pt ca nu mai supui ovarele unei traume atat de mari. Eu la prima ecografie dupa ET, deci la 4 saptamani de la terminarea stimularii, cand mi-a vazut prima oara bebe, inca aveam foliculi pt inca o recoltare! Mari si frumosi pe ambele ovare. Deci si asa ramai o vreme sub impulsul stimularii. Dar se pare ca e bne, pt ca secreta ce trebuie pt fixarea sarcinii.

Mergi la inceput