FIV 5
Raspunsuri - Pagina 5
stef spune:
Astazi am fost la Pestera Sf.Andrei de la Ion Corvin.Foarte, foarte multa lume. Norocul nostru a fost ca am ajuns dupa ce s-a terminat slujba. Asa am avut ocazia sa intram in pestera. Foarte impresionant.Am vazut patul Sf.Andrei sapat in piatra din pestera.
Pentru ce credeti voi ca ne-am rugat?
In rest, sunt in a 3 zi de menogon, nu am reactii deosebite, doar usoare intepaturi la ovare.Lucreaza, lucreaza...
Gabi, imi pare rau ca nu ai reusit cu creditul, mai ales ca de la anul se vor inaspri conditiile.
Va urez la toate La multi ani! Ca doar maine este ziua noastra, a romanilor.
anemona spune:
Bravo, Denisa! De data asta va fi cu noroc, 7 e un nr norocos!
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, Elena. Din pacate si eu am fost pacienta dr tau si a dat dovada de dezinteres total, rog a nu fi judecata prea aspru pt ceea ce am spus, dar sunt si eu patita... Gandeste-te de doua ori inainte de a continua cu el, pentru ca mi se pare ca totusi s-au intamplat cam multe, din clipa cand ti-au pierdut analizele si pana la final. Cred ca, vorba fetelor de peste ocean, noi suntem personajele principale si meritam putin interes.
Multa sanatate si bucurii nesfarsite va urez de ziua romanilor!
Cloe spune:
Denisa, ma bucur pt. tine!!! Sa dea Dumnezeu macar unul din embrionii care vor rezulta sa se cuibareasca 9 luni la tine in burtica! Doamne ajuta!!!!
Cloe
Ellena spune:
Multumesc fetelor, inca nu m-am hotarat ce voi face in continuare. La ce medic sa merg. Chiar nu stiu ... Trebuie sa vorbesc cu dr Cocei mai intai, daca are sens sa ma mut la Niculescu. Sau poate la Medsana ... Imi trebuie cate-va zile de pauza, sa-mi revin.
O intrebare ... Ovulele mele oare mai ajung la maturitate ... acu dupa stimulare? Chiar daca am intrerupt tratamentul? Ma gandeam ... si am inceput sa muncesc serios .. poate ! ? ...
Deocamdata mi-a recomandat doua luni de pauza cu anticonceptionale Diane 35. A mai luat cineva asa ceva? Am devenit superstitioasa si preventiva acu. Cred ca e pentru relaxarea ovarelor. Nu mi-au spus prea multe. Voi ce stiti?
Denisa, mult noroc, sa se faca 7 embrioni frumosi. Pe cand ET ?
Stef, succes.
Dumnezeu sa va ajute sa reusiti!
monbb1 spune:
Ma bucur Denisa. Acum stai linistita si gandeste-te ca important e doar unul , cel mai smecher care va ramane cu tine cele 9 luni...sau cine stie , poate doi?!
Merci Cloe, ma gandesc la voi 3 si astept vesti in continuare. Pe cand urmatoarea eco?
Elena, ovulele se dezvolta chiar daca ai oprit injectiile. Dar daca incepi imediat anticonceptionalele , eu cred ca iti va bloca ovulatia. Pp ca ti le-a dat pt relaxarea ovarelor. Mie intre un FIV nereusit si urmatorul FIV mi-au spus relaxare 3 luni dar fara nici un medicament.
gabid spune:
Denisa,ma bucur ca sunt 7 ovule.Ar trebui sa obtina cel putin 5 embrioni.Iti tin pumnii.Face embrioni sau blastociti?
Ellena si eu as schimba dr in locul tau!Eu iti recomand sa mergi la Medsana dar acum tu decizi.
Eu am facut azi dimineata testul de sarcina si e negativ.Nici nu ma asteptam la alt rezultat dar ca sa fiu sigura.Trecuse toate simptomele...
Ellena si Raluca a luat anticonceptionale dupa hiperstimulare 3 luni.Nu face rau.
Gabi.
denisa73 spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune! Inca stau cu sufletul la gura.
Elena si eu am luat Diane35.Mie mi-a dat pentru odihnirea ovarelor.Dar nu ti-a zis ca le incepi cand iti vine mentruatia?
Imi pare tare tau pentru tine Gabi,ca nu ai reusit.
denisa73 spune:
Fetelor sunt cea mai fericita.Am facut 3 embrioni si maine dupa amiaza imi pun 3.De fapt se facuse 4,dar al 4-lea era amarat si nu rezista nici la congelator.
stef spune:
Denisa, ma bucur pentru tine, maine stau cu gandul la tine, sa cuibaresti bine cei 3 embrionasi.
Eu am fost astazi la prima ecografie dupa 4 zile de stimulare: 3 foliculi pe ovarul drept si 2 foliculi pe ovarul stang, endometrul de 5,8 . Ancar mi-a marit doza la 5 fiole de menogon pentru urmatoarele 4 zile si sambata iar la ecografie.Ce parere aveti?