FIV 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Monicas, simptomele mele dupa FIV reusit: burtica umflata, sani sensibili (nu durerosi, dar nu suportam sutienul si anumite tesaturi), imi era somn tot timpul si imi "simteam" uterul - nu stiu cum sa explic mai clar, dar cand ma ridicam din pat sau de pe scaun, simteam ceva ca o greutate in burta (in abdomenul inferior, nu pe laterale) si dupa ce mergeam putin senzatia disparea. Dureri si intepaturi de ovare am avut, dar le pun pe seama stimularii pentru FIV. Greturile si starile de rau au aparut fix la 3 saptamani dupa ET. Dar cum spunea si Anemona, simptomele difera de la persoana la persoana sau pot lipsi.
Vali si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ma bucur ca numai trebuie sa fac aproape 5 saptamani de injectii.Eram terminata,nu alta!Cu doar 2 saptamani e simplu!
Anemona,chiar inca erau foliculi pe ovare?Si nu afecteaza sarcinile?Sarcina usoara!sa dea Dumnezeu sa aai o sarcina usoara pana la capat!
Ralu,ce faci?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Nu, Gabi, nu afecteaza sarcina, dimpotriva, e bine pt ca foliculii secreta hormoni care ajuta la fixarea sarcinii.
Pia, multumim mult! N-o sa-ti vina sa crezi, dar sa stii ca au ramas doar 7 luni si o saptamana, DPN fiind 18 iulie. Dar am in continuare emotii, ca nu pot altfel.
Va pup si ne auzim curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Buna fetelor.Astazi am fost la a 3 ecografie.Rezultatul:10 foliculi pe ovarul drept-unul de 18 si restul de 15, pe ovarul stang 4 foliculi de 15 mm. endometrul este 12,5. In momentul acesta am 12 zile de stimulare. In continuare mai fac inca 3 zile de stimulare, vineri seara fac pregnylul iar duminica fac punctia.

Pentru ca am terminat menogonul, Ancar mi-a dat GONOL F. Va rog pe cele care stiti sa-mi spuneti de unde pot cumpara din Bucuresti,in afara de farmacia Leda unde costa 1 fiola 1.280.000 lei.
Astept cu nerabdare.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu nu prea ma pricep la Bucuresti.Eu mergeam la Leda unde ma trimitea Ancar dar e f.scump.Anemona stia o farmacie de unde isi lua ea medicatia...
Bravo,Stef!Cu ICSI se fac aproape toti embrioni!A trecut greul!De acum incepe partea frumoasa!Sa dea Dumnezeu sa-i dai sotului tau cel mai frumos cadou din lume de Mos Craciun!-ochisorii care te privesc prin geam!Eu mai am o luna si gata...incep emotiile!Emotiile au inceput de acum dar nu vreau sa povestesc nimanui...

sila toate!!!!

Gabi.

Mergi la inceput