FIV 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Corina e bine sa nu iei nimic. Eu am luat cretisoara,am zis ca, ma ajuta la implantare.Intr-adevar ajuta la implantare ,dar are si un alt efect REGLEAZA CICLUL,iar mie m-i la reglat mi-a venit la fix 28 de zile.De aceea si eu am crezut ca, la numai 8 zile de la et mi-a venit ciclu din cauza asta.Cred ca cel mai bine este sa nu facem nimic,in afara de ce ne da doctorii,cel putin nu mai avem remuscari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor,

Cored, doamne ce veste buna!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Ne dai aripi!!

Raluca, du-te mama si fa un test ca sa stai linistita peste weekend. De ce sa stai asa ingrijorata? Acum depinde de la om la om, eu, una, mai bine stiu ceva clar decit sa stau asa in nesiguranta si sa ma framint. Poate primim o veste buna si de la tine. Cored e dovada ca se poate!!

Restul fetelor, multumesc mult pt. urarile de bine si pt. opiniile despre plante. Nu o sa le iau.

Va pup si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Am lipsit cate-va zile, dar v-am citit aproape in fiecare seara.( Nu prea am timp si acces la net ziua).

Anemona, Conred ma bucur mult pentru voi ! In nestiinta mea credeam ca daca n-a venit ciclul pana in ziua a 14 toate ati reusit. Imi pare foare rau pentru tine Raluca dar poate cine stie? Se mai intampla si minuni ... Aveti grija mare de voi !

Eu plec maine la Bucuresti si luni voi face o ecografie si sper sa incep stimularea. Mi-am procurat Menogon din Ungaria ( ~ 7 euro fiola).

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

'neata fetelor,
Ellena sa ne ti la curent cu stimularea, iti tin pumnii si sa fie intr-un ceas bun. Ai luat legatura cu dna.famacista din Ungaria sau cum le-ai procurat?
Ralu ce faci draga mea, cum a iesit testul?
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Le salut pe toate fetele!
Cored, ce veste traznet!Ma bucur pentru tine.
Ralu,sunt alaturi de tine.
Elena, fac si eu echipa cu tine pentru FIV in dec.2003

Eu am intrat in linie dreapta.Am fost vineri la Ancar si dupa ce am facut Dipherelinul pe 11.11.03 mi-a dat Dostinex pentru micsorarea prolactinei. Pe 27.11.03 voi face dozarea de estradiol, dupa care incep stimularea cu Menogon. FIV+ICSI va avea loc in perioada 13-16.12.03.
Acum sunt racita chiar daca am facut vaccinul.Sper sa ma fac bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cored , felicitari ...ai grija de tine si de bebelus!

V-am tot citit si e super cand vezi si reusitele!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor, azi am fost la doctor si incep in a 3-a zi a ciclului stimularea.Mi-a schimbat tratamentul, iar dupa 5 zile de la stimulare, ma duc din nou. Acum astept sa vina ciclul.Am terminat de vineri anticonceptionalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cored, felicitari! Ma bucur mult pentru tine.
Ralu sper din tot sufletul ca si tu sa ai aceeasi veste buna ca si Cored.

Cloe, sa iti traiasca din burtica si sa iti creasca acolo sanatosi. E o veste minunata sa ai o fetita si un baietel. Ma bucur mult pentru voi.

Corina, Doamne ajuta sa ne dai si tu o veste buna, cat de curand.

Eu m-am mai linistit HCG-ul a crescut si se vede deja sacul gestational, dar nu si embrionul inca ceea ce e normal.
Iau de cateva zile utrogestan si de atunci sunt bine.

Va pup pe toate si va doresc sa fiti toate in curand.
Va pup,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Stef sa fie cu noroc inceperea stimularii, mult curaj si f.f.fmult optimism.
Marcelle ai grija de tine si de bebic, sanatate multa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Cineva sau ceva se joaca cu nervii mei... Azi "intamplator" s-a defectat ceva la laboratorul de analize, asa ca rezultatul il primesc maine pana in pranz... Pana atunci (am vorbit si cu Ancar) continuu tratamentul si asteptarea.

Mergi la inceput