FIV 4
Raspunsuri - Pagina 5
denisa73 spune:
Vai ce veste frumoasa,de dimineata FETITA SI BAIETEL, sa-ti traiasca Cloe si sa te bucuri de ei.
Raluca sper sa iasa pozitiv testul si sa fie totusi o greseala la testul de sange.Mai sti poate ti-a incurcat rezultatul.
Corina,sa de-a Dumnezeu sa iasa bb de data asta.
Cored,nici o veste? Cum mai esti?
Anca mai traiesti?
karula spune:
Sa fim realiste! Nu cred in varianta cu "incurcatul borcanelor", iar marja de eroare de la testul beta nu o cunosc, dar banuiesc ca e una infima. Probabil ca rezultatele de la estradiol si progesteron i-au dat de gandit lui Ancar de nu m-a pus sa intrerup trat.
Gabi, tu dupa ce-ai aflat ca valoarea e 0 ai intrerupt tot, nu? Mai tii minte daca ti-a venit in saptamana imediat urmatoare sau mai tarziu?
cored spune:
Fetelor, am vesti si unde mai pui ca sunt si promitatoare. Am refacut testul HCG si nu o sa va vina sa credeti, dar noua valoare este 141. deci Raluca, fugi si refa testul pentru ca avem aceleasi simptome si asa cum la mine fie a fost eronat, fie a crescut fantastic in urmatoarele 4 zile, ideea este ca arata pozitiv. am vorbit si cu doctorita care nu a parut surprinsa, deci se astepta si m-a chemat miercuri sa ma vada echografic. nu vreau sa ma bucur inca, pentru ca o sarcina se confirma 100% de-abia dupa aptaman a 10 cand se poate vedea embrionul. pana atunci ma rog sa fie bine si sa ramana acolo unde e acum. bafta si s-auzim de multi bebelusi
karula spune:
Cored, e cea mai minunata veste pe care am auzit-o de luni incoace!!! E minunat! Ti-am zis eu tie ca trebuie sa te simti gravida! Dar eu ce sa fac? Ancar mi-a zis ca luni... maine ma gandeam sa fac unul de urina... apoi la mine a fost 0... Offff!!! Fetelor, nu sunt nebuna! Cand bag Utrogestanul simt colul moale, moale! Asta ce e daca nu sarcina?!
Cu vestea asta am luat-o razna de tot, dar am si prins aripi din nou...
denisa73 spune:
Bravo Cored,ai vazut ca se poate? Dumnezeu e mare! sa ai grija de bb(i) acum si sa nu te mai prind ca, te mai stresezi pana nasti.
Raluca si tu la fel,nu te mai STRESA,s-ar putea sa deranjezi bebele.
Cloe spune:
Cored,
ce vesti bune!!! A crescut f. mult in 4 zile! Doamne-ajuta, sa fie totul bine pana la capat cu sarcina ta! Sa stii ca aici se face eco la 5-6 saptamani si atunci se vede sacul gestational si deja de pe la 7-8 sapt. se aude si bataia inimii! Deci poate iti vor face eco mai repede, sa stai si tu linistita. Vai, ce ma bucur pt. tine.
Va doresc la toate weekend placut si numai bine.
Cloe
Pia spune:
Cored ce veste buna, ce ma bucur pt.tine, acum ai grija de tine si de bebe/i si nu te mai stresa. Ralu poate poate apare HCG pozitiv si la tine luni, fa testul de urina si da-ne de stire.
Va pupic si va doresc wk cat mai placut si sper ca luni (plec din Buc.azi)sa gasesc numai vesti buna.
Anemona ce faci cum te simti? Sanatate multa
cored spune:
Multumesc fetelor ca ati fost alaturi de noi pana in ultimul moment si ati sperat alaturi de mine. Raluca, eu iti spun sa te duci sa refaci testul de sange, uita-l deocamdata pe cel de urina sau daca tii neaparat cumpara un Clear Blue. mi-e tot acest test mi-a aratat a doua liniuta duminica inainte de primul test. era vaga, dar era acolo!!am innebunit doctorita care mi-a facut testul de dimineata. am intrebat-o, nu exagerez, de 7 ori daca e sigura pe rezultat si daca nu a incurcat borcanele. acum, asteptarea pana in saptamana a 7 cel mai devreme, da vedem ce se intampla. Anemona, ce se mai intampla cu tine? ce simptome ai in afara de tentatia pentru otet? va pup si Raluca pumnii stransi si crede cu adevarat ca ti se poate intampla si tie...
denisa73 spune:
Cored trebuie sa imi spui ce simptoame ai avut si de cand ai observat schimbari? Colul de cand a fost moale?
monbb1 spune:
Cored, nu-mi vine sa cred, e extrordinar! Ma bucur tare pentru tine si ai grija, sa mearga bine sarcina pana la capat. Cred ca abea astepti ecografia! Nu-ti mai face un al3lea test de sange sa vada cum progreseaza HCG-ul?
Raluca, cred ca asta e o veste care-ti ridica moralul si chiar daca te inteleg ca nu vrei sa iti faci vise, oricum eu zic ca trebuie sa verifici. Fa-ti un test de urina si clar refa testul de sange.
Merci de raspuns, Raluca, Pia. Eu schimband clinica, ei nu stiu detalii de la celalalt FIV dar pe 4 dec ma duc la primul doctor si o sa-l intreb ce crede ca ar trebui sa fac ca sa iasa. Eu inteleg ca AH se face la persoane peste 35 de ani (nu e cazul meu) sau pur si simplu ca sa mareasca sansele in cazul in care membrana tare ar fii problema la implantare. Sincer cred ca nimeni nu poate stii exact si deci nu ramane decat de incercat, vorba aceea unde platesc 6000CAD, mai conteaza 500CAD?
Ce ti-a scapat este ca noi ne-am prelungit sederea in Canada pt FIV si nu pot amana mai mult de primavara daca nu iese. Nu vreau sa ocup forumul cu detalii, ideea este ca nu am cum sa mai fac altul fara complicatii enorme. Dar sa nu ne gandim la esec momentan.
Corina, ma bucur ca ne-ai scris de inseminarea ta. E la fel de importanta ca si FIV-ul. Iti tin pumnii sa iasa cu ochisori. Referitor la plante eu zic sa nu iei pt alte probleme din moment ce nu ai. Pt a ajuta la implantare, Livia mi-a scris ca e recomandata cretisoara si tinctura de mugur de zmeur (poti lua si numai una din ele dar parca ziceai ca le ai pe amandoua). Dar daca nu esti convinsa de beneficiile lor, eu zic sa nu iei nimic pt ca daca nu iese ar fii pacat sa-ti stresezi mintea ca e din cauza ceaiurilor. Remarc ca fiecare ramanem cu o idee fixa...eu ca daca nu ma pierdeam cu moralul dupa transfer , poate reuseam...Pia ca daca facea AH la al2lea, poate reusea.