FIV 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina L spune:

Precis este de bine,ai sa vezi.Stai linistita,maine abia asteptam raspunsul.
Pupici
Cristina L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Nu se poate! Poate tot raul este spre bine si maine ne dai vestea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Sunt cu gandul la tine, Raluca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Pia si cine mai e interesat de assisted hatching, aici e un link care explica cand este folosit
http://www.ivf.com/ivf_hatching.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Fetelor, la mine asteptarea a luat sfarsit. HCG-ul a scazut drastic iar in weekend s-au aratat rusii!!! acum inapoi la lupta cu forte proaspete si incredere. sper sa reusim sa intram in fiv-ul dinprimavara daca nu...probabil la toamna. pana atunci sunt alaturi de voi la bine si la rau. Raluca, nu-ti pierde speranta, poate tu estei mai norocoasa ca mine si mergi pe urmele Anemonei. Apropo, ce mai face Anemona si bebeii. Asteptam vesti!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Imi pare cumplit de rau, cored... La tine erau niste teste pozitive, parea ca totul mergea bine acum. Eu, sincer, mi-am luat gandul. Dar asa cum ai zis, o luam de la capat. Sper sa te simti (fizic macar) bine si sa iei experienta asta ca pe o asigurare in plus ca se poate.
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cored imi pare rau, sunt alaturi de tine si de toate fetele care trec prin astfel de incercari.
Ralu, iar tu nu nu dispera, ai sa vezi ca totul o sa fie bine.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

'neata dragelor
Ralu sa ne dai de veste urgent, chiar ca bebelul (da Doamne)se joaca cu nervii tai.
Cored draga mea nu se poate, nu-mi vine sa cred, dar nu-ti pierde speranta trebuie sa reusim si noi in primavara.
Monabb multumesc.
Va pupicesc dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cored, plang alaturi de tine.Oare de ce?
Raluca te astept cu o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elco spune:

[quote]Originally posted by gabid

Am facut alt subiect FIV 4 ...

buna ,sunt noua pe aici, nu prea m-am desmeticit bine cum sa lucrez cu mesajele, iti doresc succes , iti cer prea mult daca cer detalii despre fiv, eu ma gandesc deja la primul pe care il voi face , multumesc , astept

Mergi la inceput