FIV 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ralu,poti face un test de sarcina!Poate ne dai o veste buna!




Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu sunt in a 14-a zi.Parca se intampla ceva cu mine in bine.Luna trecutaa nu am avut ovulatie si ciclul a intarziat 2 zile.Astazi este jumatateaa ciclului asa ca o sa facemca poate se intampla vreo minune dupa atatea medicamente naturiste luate.De maine suntem cumintei pt ca mergem luni la Medsana sa facem spermograma si trebuie 3 zile de repaus...
Daca spermograma iese binisor va anunt ca luna viitoare fac HSG si in Ianuarie fac inseminare la Giulesti.
In Martie merg la FIV dar vreau sa fac tot ce se poate inainte de acest FIV.



Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

de ce oare suntem supuse unor astfel de incercari?mie trebuia sa-mi vina duminica, deja imi crestea inima de bucurie, fiinca mie nu-mi intarzie, la mine e precum un ceas.nu conta ca venea in ziua 31 dimineata sau seara, cert e ca veniea si uite ca mi-a intarziat 4 zile, deja imi luasem un test de sarcina, fiinca parca aveam ceva simtome.De fel nu-mi mai iau teste fiinca de fiecare data nu a fost sa fie si uite asa mi-am facut dimineata testul si nimic, o singura liniuta si atat, au mai fost si niste pete maronii si deja moralul meu a inceput sa scada.Sotul a zis ca el nu are incredere in teste asa ca sa mergem azi la dr.Pai ce sa mai merg cand mai devreme tocmai a inceput sa fie din ce in ce mai rosu?, de ce oare nu a fost sa fie?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Of... Doamne Ioana cat de bine te inteleg. Eu zic sa fi optimista in continuare si sa gandesti pozitiv.
pentru toate fetele,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Tumpi, trec prin aceeasi senzatie: ca cineva se joaca cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dragelor,

Cored ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta si optimismul.
Ralu scumpa mea eu tot sper ca peste 7 zile poate poate iese cu ochisori.Despre sani nu stiu ce sa-ti spun si eu sunt f.f.derutata deoarece de saptamana trecuta ma dor sanii de mor si ciclu n-ar trebui sa vina decat prin 24-25.10, stau cu sufletul la gura sa nu-mi vina iar acum prea devreme, sa nu fie iar vre-o dereglare ceva.
Denisa nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Cloe multa santate si sarcina usoara, cand faci ecografie?
Ioana f.bine te inteleg .
Monica tu in ce stadiu mai esti, tot astepti astepti si.....????
Gabi la cine vrei sa faci inseminarea?
Cu Anca ce-o fi oare de n-a mai aparut pe aici?

Pupici dulci la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pia . Eu fac ceva acupunctura si inghit de zor tinctura de vasc si capsule de naprasnic. In rest nu mai vreau sa aud de dr si hormoni.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Asa e Pia, odata ce am pornit la drum nu avem cum sa ne pierdem optimismul. Cu siguranta ca, vom reusi odata si odata, sa ne tinem propiul copilas in brate.
Cored cand faci urmatorul test?
Raluca cum te simti,sper ca bine si ca vei face si tu un nou test.
Cloe ce fac BBei si ce sex au?
Anemona cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Dragele mele,

multumesc de intrebari :) Bebelusii mei sunt bine, au 20 saptamani, cresc amandoi aproape la fel, si eu cresc in rand cu ei :). Sa va spun ce vom avea... o fetita si un baiat... Suntem f. fericiti. Bineinteles doi baietei sau doua fetite ne-ar fi facut la fel de fericiti, dar in felul asta vom avea bucurii de doua feluri. :)
Acum incepe cautarea de nume!

Va pup pe toate.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Cloe, ma bucur tare pentru tine. Intr-adevar e f frumos, o fetita si un baietel. Sa fiti sanatosi cu totii.

Raluca, incepi sa ma derutezi si mai tare. Mi se pare tare ciudat ca ai senzatiile astea la sani. Si daca e intr-adevar o situatie speciala, implantare tarzie sau stiu eu?! Tare m-as bucura pt tine. Iti tin pumnii si asteptam testul urmator.

Atatea fete au scris zilele astea ca nici nu mai apuc sa tin firul dar simt prin ce trece fiecare...intarzie ciclul, poate cine stie vine minunea...facem tratament naturist, poate cine stie vien minunea...facem un alt FIV, poate cine stie vine minunea...pe toate le incercam si noi si trebuie sa speram mereu.

Noi am fost la un alt doctor, la o clinica anglofona (sunt 2 clinici specializate in FIV in Montreal) care mi-a confirmat ca am reactionat f bine la FIV, ca n-am asimilat progesteronul supozitoare si ca recomanda injectii data viitoare si ca poate ne gandim la "assisted hatching" ca sa crestem sansele.
Pia, parca tu ziceai ca te gandesti sa faci "assited hatching" sau le incurc eu? Ce stiti de asta?
Urmeaza sa fac testele hormonale si ecografia in a3a zi de ciclu si apoi un alt FIV la sfarsitul lui decembrie (2 luni) sau lui ianuarie (la 3 luni). Si trebuie sa iasa caci e ultimul care il putem face.

Corina , ce se mai aude la tine? Sper mereu sa te vad cu o veste buna (stiu cat de lunga e asteptarea pana la faimoasa zi 14 a lunii).

Va pup pe toate
Monica

Mergi la inceput