FIV 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Raluca si Cored, daca va doriti atat de mult copilasi incat ati ajuns si la varianta FIV, inseamna ca sunteti niste luptatoare si trebuie sa gasiti in voi puterea de a merge mai departe. Nu-i uitati pe sotii vostri - ei va sunt cel mai bun sprijin, chiar daca sufera la fel de mult.
Anemona - felicitari si bucura-te cat poti de mult, asta ii va face mult bine lui bebe. Oare n-or fi mai multi ochisori acolo, ca e cam maricel beta HCG-ul?
Multumesc Denisa, Pia, Cloe pentru cuvintele voastre. Cand ma mai lasa mititica mea, mai intru pe net si va urmaresc. Sper sa vina cat mai repede ziua in care sa primiti si voi felicitari pentru reusita.
Vali si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Vali, ce frumos o fii, dar m-i se pare asa de departe acel vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Draga Gabi,
Sansele de reusita la clinica mea sunt de 35 la suta,pana la varsta de 35 de ani. Nu am cum sa ma mai gandesc. Cel putin incerc si eu.Zic ca, se merita gratis, nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Buna, fetelor!
Ma bucur ca toata lumea are tonus bun aici, cred ca e primul pas in incercarea asta.
Eu am trecut la alte griji acum, sa nu va inchipuiti ca nu mai am nici o grija. Nu stiu cum sa fac sa pastrez cat mai in siguranta minunea din mine si asta imi da chiar si insomnii. Sa stiti ca noptile sunt mult mai agitate decat inainte si ma apasa tot felul de ganduri, dar incerc sa ma gandesc ca timpul le aseaza pe toate si sa sper ca totul va fi bine. Sa iau totul asa cum vine...
Ieri am vb cu dr care m-a felicitat si mi-a spus ca saptamana viitoare incercam o ecografie, poate se va vedea ceva. Ea a zis ca nu e sigura ca e doar unul! Iarasi griji, si pt asta! Doar exemplul lui Cloe e cel care ma incurajeaza!
In rest, senzatia aceea de ciclu aproape a disparut complet si incep sa apara tot felul de schimbari, incet dar sigur. Nu mai am crampe deloc si inca reusesc sa mananc de toate, dar am ceva cu otetul, cum v-am mai zis: salate cu cat mai mult otet! Numai de dormit nu dorm bine.
Denisa, ce vesti ai, cand incepi stimularea? Ai incredere in dr tai, chiar daca nemtii par reci si neimplicati, sa stii ca poate fi doar felul lor de a fi, dar sunt sigura ca fiecare clinica face tot ce poate ca sa-si pastreze bunul renume si sa aiba reusite.
Monica, ce faci in continuare?
Ralu, Cored, de la voi astept vesti despre ce s-a intamplat in continuare, pt ca eu tot sper ca poate fi ceva acolo!
Ma gandesc la fiecare in parte si ma rog la Dumnezeu sa ne implineasca tuturor acest vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dragele mele,

Felicitari Anemona..
Ma bucur tare mult pentru tine.
Raluca imi pare rau de rezultatul tau, dar poate se mai poate schimba ceva.Cored poate si la tine e ceva. Stiu ca sunteti niste luptatoare si ca veti reusi in curand.Va tin pumnii si Dumncezeu va va da aceasta bucurie si voua pentru ca o meritati.

Anemona , acelasi simptome ca si tine am si eu.
In plus eu sunt un pic ingrijorata pentru o valoare a lui H.G.G.
care a fost in ziua 10 de 62.91ng/ml.Voi ce stiti despre aceasta valoare???? E normala? Sotul meu mi-a scos rezultatul si nu l-a lamurit medicul destul de bine, parca i-a spus ca e prea mica, dar nu era sigur.Eu valorile normale din Franta le am in alte unitati de masura si nu stiu cum sa le compar.
Voi ce parere aveti de valoarea mea???
Ieri mi-am vazut o patuta protocalie pe chilot, mica mica, nu maronie,
nici obisnuita, are rost sa ma ingrijorez? Voi ce ziceti?

Va multumessc tuturor pentru cuvintele frumoase si fiti sigure ca bucuria e apropape si de voi.

Va pup,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Marcelle,
nu stiu despre valorile HCG. Mie mi-a dat intotdeauna valoarea, dar nu si unitatile de masura. Stiu in schimb ca aici se da in mIU/ml, ceea ce banuiesc ca este mili-unitati de masura/ml. Nu stiu daca in tari diferite sunt unitati de masura diferite si nu imi dau seama ce inseamna ng la tine. Poate este mg?
Uite aici e un web site unde sunt afisate valorile in functie de cate sapt. au trecut de la ultimul ciclu si daca e acelasi lucru ca si aici, te incadrezi.

http://www.inciid.org/betas.html

Oricum nici valorile astea nu sunt batute in cuie. Am citit de multe fete pe alte forumuri de aici cu valori mai mici (27), care au dus sarcina pana la capat. Imi pare rau ca nu stiu raspunsul exact la intrebarea ta. Cel mai bine ar fi sa suni medicul, sau sa mergi la el si sa ceri un raspuns concret, ca sa nu te mai framanti acum degeaba.

Anemona,
ma bucur ca te simti bine. Insomniile/faptul ca dormi rau pot fi pe baza hormonala, de la sarcina. Am citit ca f. multe femei insarcinate au insomnii. Eu nu am avut probleme, dar nici eu nu dormeam chiar f. bine la inceput. Iti doresc inca o data din tot sufletul o sarcina usoara! Si nu-ti fa probleme daca sunt gemeni! Sarcina gemelara e intr-adevar putin diferita decat cele normale, dar nu neaparat mai grea.

Denisa,
chestia cu clinicile din Germania e o parere relativa din partea cuiva care poate a avut prea multe esecuri si s-a descurajat. Te rog sa ramai in continuare optimista! Si la clinica mea erau sansele 35% pt. varsta de sub 35 de ani. Cine stie persoana de care zicea Gabi ce probleme are saraca si de aia a avut esecuri si e asa dezamagita. Deci cu fruntea sus inainte!

Ma gandesc in continuare la voi Raluca si Cored... Cored, ceva schimbari?

Va pup pe toate.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Stai linistita Cloe,ca nu ma pierd eu cu una, cu doua.Daca as fi facut prima data FIV,poate ma pierdeam dar acum sunt mult mai optimista si mai pornita sa incerc pana va iesi cel putin un bebe.
Raluca cum mai esti?
Cored si tu la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Felicitari fetelor care au reusit! Sarcina usoara!
Cored si Karula, voua va tin pumnii stransi! la fel pentru tine Denisa, sunt sigura ca va fi bine.E bine ca esti cu moralul sus!
Gabi de ce nu te abtii deloc de la chestii din astea? Ti-am mai zis eu ca esti pe post de sperietoare aici. In Germania se face FIV de multa vreme si rata de reusita e mare. Nu mai fii asa prapastioasa, mai ales cu fetele astea care sunt si asa speriate.

Succes fetelor! sa ne vedem cu bebeii in parc!

Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Salut fetelor, stati linistite ca nici eu nu ma las batuta cu una cu doua. nu am foarte mare incredere ca se va schimba ceva insa in sufletelul meu am un dram de speranta. daca nu, ne vom pregati pentru fivul de primavara si vom intra in echipa 2. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Singura schimbare e ca azi n-am mai avut nici cel mai mic simptom de ciclu, iar sanii ma dor din ce in ce mai tare, stau sa explodeze si au ramificatii proeminente de vene pana pe mameloane, venele sunt mari si umflate, n-am mai avut in viata mea asa ceva. Dar asta se intampla de ja de o saptamana jumate, acum doar s-a accentuat. Sunt in a 32-a zi de ciclu.
La sugestia lui Cloe am cautat informatii despre "late implantation" pentru ca probabil la asta s-a gandit si Ancar. Sperantele sunt minime, chiar daca s-ar confirma prin minune o astfel de sarcina e foarte greu de pastrat. Dar cat timp exista o speranta...
Anemona, te rugam sa ne tii la curent!

Mergi la inceput