Ati nascut pe cale naturala sau prin cezariana?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela spune:

Am nascut pe cale naturala cu doctorul meu, toate fenomenele fiziologice au fost OK (dilatatie etc.) insa nu mai vreau sa trec inca o data prin ce am trecut atunci. Data viitoare daca va fi sa fie o sa fie prin cezariana in mod sigur.
Stiu ca alte mamici care au nascut natural n-au simtit mai nimic insa la mine a fost...nici nu mai vreau sa ma gindesc.
Votez pentru cezariana.

S-auzim numai de bine!
Nela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Amindoi copiii i-am nascut pe cale naturala, nu a fost usor, dar a fost o experienta deosebita. Nu imi place sa fac operatii, n-am facut nici una pina acum si nu doream cezariana. Am vrut sa simt nasterea, chiar daca implica multa durere, vroiam sa-mi aduc eu copiii pe lume. Sint de acord cu cezariana numai daca e absolut necesara. Cred ca depinde foarte mult de atitudinea mamei. Eu ma bucur ca am reusit sa nasc normal, daca ar fi sa am un al treilea copil, tot aceeasi alegere as avea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am nascut natural o fetita de 4 kg si 54 cm; am avut noroc de sarcina normala, sot implicat, medic bun si moasa excelenta; am avut un moral foarte bun si mi s-a parut foarte usor si foarte frumos sa nasc normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Am nascut natural,bb a avut 2Kg.si jumatate.Nu sunt alintata,suport durerea,dar durerea de nastere e cumplita(AVANTAJUL E CA SE UITA FFF REPEDE);imi doresc un al doilea copil,insa la modul in care voi naste o sa ma mai gandesc(optez pentru cezariana)
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Am nascut prin cezariana, mai intai doctorita mi-a impus asta pentru ca mai aveam o operatie de extrauterina facuta cu 1 an inainte. La ultimul control a zis ca e mai bine sa incerc natural, dar nu am vrut sa aud, si din fericire pentru mine si pentru copil (la momentul nasterii) am optat bine ca am nascut prin cezariana ca altfel nu mai era nici unul dintre noi...

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Ce sa zic... si eu am avut prima nastere normala,dar..din cauza unui travaliu prea lung..bebe a suferit si ...nu mai este decat in sufletul meu.
Pe Andreea am nascut-o prin cezariana.
Pledoari pro nasteri normale...ma cam intristeaza(sa nu zic enerveaza).Nu credeti ca cel mai important este sa fie ei sanatosi, si nu cum au fost nascuti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Am nascut normal. Vroiam cezariana si am ajuns sa nasc si fara anestezie. Doctorul care mi-a monitorizat sarcina m-a convins. Nu regret. Desi a durut si am facut si niste aderente pe cusatura de la epiziotomie, de care am scapat prin o mica interventie chirurgicala, tot pentru acest tip de nastere as opta si in viitor.
Cu drag,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Cand am ramas insarcinata eram hotarata sa nasc prin cezariana pentru ca imi era taaaaare frica de durere. Apoi prin luna a treia am visat ca sunt super puternica si ca pot orice inclusiv sa nasc natural. Si nu mi-a mai fost frica si am nascut normal si m-a duruuuuut tare. Si-am zis la toata lumea insarcinata pe care o stiam sa faca cezariana. Da' chiar, cezariana chiar nu doare nik, nik deloc. Ca pe mine m-a durut numai cand am nascut si pe urma a trecut.

Maria

P.S. Sunt o doamna pt ca sunt casatoritasi toata lumea imi spune d-na ILIN /////correct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am nascut natural cu epiziotomie. Daca nasterea in sine nu a fost prea dureroasa si nu a durat atat de mult, travaliul, in schimb, contractiile din timpul travaliului erau foarte greu suportabile. Epiziotomia s-a vindecat si ea, greu. M-am mai ales si cu incontinenta urinara. Atunci, mi-am zis ca nu mai vreau sa nasc un al 2-lea copil.
Insa, imi doresc foarte mult 2 copilasi. Asa ca...voi naste si a 2-a oara, natural sau cu cezariana, daca va fi cazul.



Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am nascut prin cezariana la cerere. Dr a secondat cererea avand in vedere ca bbe putea sa nu mai ia in greutate, placenta era imbatranita si in plus exista risculunui infarct la mine. Nu regret, m-am refacut greu dar bebe a meritat efortul.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/album/89458845uDJvkM

Mergi la inceput