e posibil?
Raspunsuri - Pagina 3
iubibubi spune:
felicitari, Flaviuta! sa fie intr-un ceas bun! lasa, ca asa-i mai bine, sa fie mamica tanara ca sa-l inteleaga pe copchil cand o ajunge la adolescenta :)).
multa sanatate si te asteptam la "parintii intreaba....."!
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
bunny spune:
Felicitari pentru bebica si copilul ( sotul ) pe care o sa-l ai de crescut cam in celasi timp!!!
Nici nu stii cit mi-as fi dorit sa fii avut un copil la 20-22ani , nu dupa 36- la batrinete.
Dumnezeu sa va binecuvinteze si ..pe cind nunta?
cand stiu...
bunny
ane2 spune:
FLAVIUTZA vezi ce multe mamici sunt la 22 de ani?si eu printr ele de fapt viitoare mamica ca mai am 10 saptamani pana nasc.Mie acum 2ani mi-au scos ovaru stang si mi sau dat slabe sanse sa raman insarcinata mai ales ca de 6ani nu mai ramasesem gravida si uite ca anu asta minunea sa implinit.
Bineinteles ca si eu am fost super socata nici acum nu realizez ca voi deveni mamica.Sa fie intr-un ceas bun si credema nimic nu se compara cu sentimentu pe care il ai cand mogaldeatza aia mica se misca la tine in burtica.Sarcina usoara si sa ai parte de un bebe sanatos frumos si mancacios.
anita
Marox spune:
FELICITARI ! Sa ai parte de o sarcina care sa fie la fel de usoara ca pina acuma !
Un prieten de-al meu mi-a povestit ce i s-a intimplat unui prieten de-al lui: s-a trezit tata fara sa stie ca sotia lui era insarcinata. Tipa era mai grasa si sarcina nu s-a vazut deloc, nici ea nu stia ca este insarcinata pt ca avut ciclu tot timpul. Nu a simtit miscarile copilului pt ca acesta era oarecum "blocat" de coloana vertebrala. Asadar, in ziua "J" a simtit dureri de burta, s-a dus la spital ingrijorata si...surpriza, la ecografie i-au descoperit sarcina. In citeva ore era mamica. Iar proaspatul tatic pur si simplu a lesinat cind a auzit vestea cea mare. Din cite zicea prietenul meu, cazul asta a fost dat si in ziar, acum citiva ani, medicii au zis ca e rarissim.
Dupa cum vezi...se poate si mai rau ! Curaj!!!
lorelei_19 spune:
Hehe, cel mai tare a fost la prietena mea din Romania: avea un prieten si 1 luna nu i-a venit perioada. S-a dus la medic hotarata sa faca avort (era cam de varsta ta si se gandea ca e prea devreme), crezand ca e cam in 5-6 saptamani insarcinata. Doctorita i-a palpat burta, i-a zambit si i-a spus ca e totul normal, ca are o sarcina frumoasa de 6 luni si 2 saptamani. Urmarea? Mihaela a lesinat la propriu pe masa de consultatie, ca nu era deloc pregatita. La intrebarile noastre, a spus ca a observat ca i-a crescut putin burta, dar se gandea ca s-a ingrasat (era iarna si oricum purta pulovere). Si avea o burtica mica... Dupa 2 saptamani s-a casatorit.
Asa ca, sa fie intr-un ceas cu noroc si sa aveti o nunta minunata!
boubba spune:
SA FIE INTR-UN CEAS CU CUC!!!cum zice al meu tatic...pai bine mai fata in loc sa cobori cu picioarele pe pamant tu esti inca pe luna...las fii fercita nu te mai intreba ce si cum...SI APROPOS EU AM APROAPE 22 DE ANI SI ASTEPT UN BB PESTE 2 LUNI!!!
tutus spune:
Buna flaviutza!
Mi-ai adus zambetul pe buze! Ma bucur pt tine. Doamne ajuta sa mearga toate bine! Sarcina usoara si tot va doriti sa devina realitate!
De ce esti speriata? Bine ca te sprijina familia si iubitul si bine ca bebe si tu sunteti bine.
Traieste fericirea timp de 9 luni!
Sarcina usoara si toate cele bune!
Catalin spune:
Draga Flaviuta,
Ma bag si eu putin in vorba, dar nu inainte de a-ti ura sa ai o sarcina usoara si sa fiti amandoi fericiti alaturi de un bebe sanatos si frumos!
Am tinut sa te felicit si sa-ti urez sanatate si putere fiindca chiar zilele trecute am fost alaturi de mandra mea aproape de o surpriza la fel de frumoasa ca in cazul vostru.
Am stat linistiti amandoi pana ne-au sarit in ochi cateva semne dintre cele binecunoscute. Fuga pe DC la pagina cu semnele, inca o verificare a calendarului dupa ultimul ciclu... Abia dupa doua teste am vazut ca a fost o alarma falsa... in perioada asta avem o avalansa de mamici cu burtici printre prietenii nostri incat ne-am gandit ca de-acum suntem si noi "la moda", cu burtica! Am ajuns chiar sa concepem si planul B, cel cu nunta in februarie, in pauza dintre sesiuni... doar sosea bebica!
Nici noi nu ne-am gandit sa nu-l tinem, pentru ca un bebe este o minune indiferent cand soseste pe lume. Ar fi fost de depasit socul vestii, pentru noi, ca parinti, si apoi pentru rudele si cunostintele noastre, pentru ca apot totul ar fi intrat in normal si nu ar mai conta nimic altceva decat ce se intampla cu ghemotocul tot mai plin de viata din burtica... Dumnezeu v-a dat copilul si tot el va va da si intelepciunea si forta sa faceti tot ce va fi mai bun pentru el.
Asa ca, felicitari inca o data pentru marea veste, sa fiti amandoi increzatori unul in celalalt si iubiti-va! Si sa fiti sanatosi! Simt ca veti fi niste parinti minunati!
Catalin
Think pink!