e posibil?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
Felicitari!!!! Pai esti norocoasa, stii cat de insuportabile pot fi primele luni?? Si nu mai zi "saraca mama, bunica la 42 ani", ca ai sa vezi ce bine e ca e in putere si te mai poate ajuta, si ce mandra o sa fie ca e bunica.
In plus, la varsta asta te refaci mult mai repede, organismul e tanar. Inca o data, felicitari si sa va dea Domnul un bebe sanatos si mancacios!!
Cristina, mamica cu burtoaie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Eryka spune:
Felicitari flaviutza! i scapat de primele luni ce nu esti fericita??Eu si acum am stari de gratza si vomit dimineatza si cateodata si seara ,asa ca sarbatoreste
Eryka & sufletzelul din burtica---> (12 saptamani)
mitub spune:
Draga Flaviutza,
Felicitari si sa iti mearga toate din plin!
Se pare ca esti de-a dreptul norocoasa, daca nici nu se prea putea, nici nu prea era momentul (zici tu), dar totusi s-a intamplat!
Si de ce te plangi ca esti tanara? Eu vad in asta un avantaj, organismnul se reface mai repede, picul de inconstienta care ti-a ramas te va ajuta sa treci mai usor peste micile probleme care ar putea aparea, apoi pana in 30 de ani vei avea un copil la scoala!!!
Apoi, uite-te la sondajul ralucami cu varsta mamicilor de pe DC, vei vedea ca nu esti nici singura, si nici cea mai mica mamica!
Sa va dea Dumnezeu o minune sanatoasa care sa va lumineze viata!
Petrecere frumoasa la nunta si la botez!
Pupici,
Boga
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Felicitari Flaviutza!
Multe dintre aspirante si-ar dori sa fie in locul tau!Stai linistita si ai grija de minunea din burtica!
Valentina
geo10 spune:
Flaviutza, eu devenit mamica la 22 de ani jumatate cand inca nu stiam pe ce planeta sunt dar m-am adaptat din mers. Nu pot sa-ti descriu sentimentul pe care o sa-l ai cand vei simti puiul acela care misca in tine iar cand il vei tine in brate, nu mai spun.
Iti doresc tot binele din lume.
georgiana
mamica dulce spune:
Flaviuta ,vezi ce multe mamici sunt la 22 de ani?? Si eu printre ele..asa ca ai toate motivele din lume sa fii fericita si mandra de tine si burtica,sa dea Domnul sa fie puiul sanatos si tu...slabuta dupa nastere
...
Faza asta e relativa,eu am pus vreo 20 de kile pe mine e care,la 11 luni de la nastere nu le.am putut da jos... dar asta nu inseamna ca nu sunt supeeeeer fericita cu Marc in brate...hehehheee sunt asa mare si pot sa.l tin mai mult in brate
...orice ar fi gandeste pozitiv ,fii optimista si toata lumea o sa fie a ta.
..anca si marc
LauraFlo spune:
Trebuie sa te consideri o fericita!
Iti dai seama? Intotdeauna vei putea sa-i fii aproape si sa-l ajuti pentru ca esti si vei fi mereu o mama tanara, apoi o bunica tanara... E o sansa colosala! Il vei intelege mai usor pentru ca diferenta de varsta este mica... Esti o norocoasa si te felicit pentru curaj !
Mii de pupici!
LauraFlo
MirelaV spune:
Felicitari! nu te gandi ca esti prea tanara...e f bine..daca Dumnezeu ti l-a dat..inseamna ca trebuie sa il ai..:)
MirelaV
jade spune:
Flaviutza scumpa, nu ti se putea intampla ceva mai frumos! bucura-te din plin de miracolul din burtica ta!
cu drag,
Mada
Floare de Colt spune:
Felicitari iubita!
Minunile apar si la 22 de ani! Ai sa vezi tu cata fericire si implinire iti va aduce acest bebe.
Floare de Colt