e posibil?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Flaviutza, felicitari! Nu trebuie sa ai 35 de ani impliniti ca sa faci un BB. Este un lucru minunat, cu atat mai mult cu cat stiai ca ai probleme si s-ar putea sa nu poti ramane insarcinata.

Bucura-te de BB si de faptul ca esti o mamica tanara (sa vezi ce o sa te invidieze celelalte pe la sedintele cu parintii).

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Felicitari Flaviutza
Bucura-te din plin de acest dar minunat,iar pe viitor sa ai grija de voi,sa fiti frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Felicitari, Flaviutza!

E o varsta foarte frumoasa si potrivita, 22 de ani, sa ai un .

Iar cu surpriza de a afla ca esti gravida in 2 luni si jumatate... nu esti singura si mie mi s-a intamplat la fel, pentru ca nu am avut amenoree si deci n-am stiut ca ceva e in neregula cu mine.

Pupicei si sarcina usoara in continuare!

Si sa aveti un bebe frumos si sanatos, care sa va aduca numai bucurii!

Amelia si Ana Maria (1 an si 2 luni)

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Felicitari! Sa ai o sarcina si nastere usoara si un bb frumos si sa sanatos.
In privinta varstei sa nu mai fii suparata, ca nu esti singura mamica tanara, eu am nascut-o pe fi-mea la 19 ani fara 2 sapt. Acum ea are un an, eu fac 20 si tare fericite suntem, iar eu nu regret nici o clipa ca am un bb.

Roxy(mama) si Annie(bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

Draga mea, FELICITARI !!!
Pana cand nu o sa-ti tii puiul in brate nu o sa realizezi ce mare bucurie ti-a dat Doamne Doamne.
Si la noi baietelul nostru a venit neasteptat, la 4 luni de la nunta (nu aveam casa, masa, nici de unele) dar acum nu-mi inchipui viata fara el, este cea mai mare bucurie a noastra si datorita lui le-am realizat pe toate (noi spunem ca bebe ne-a purtat noroc).
Iti doresc o nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Bravo Flaviuta! E o veste nemaipomenita! Iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos! Si sa nu te agiti prea tare cu pregatirile de nunta, cel mai important este bebe acum!
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Flaviuta,
eu am 22 de ani si am devenit mamica la 21 jumate. Anul trecut aflasem ca sunt insarcinata dupa 2 luni insa eu aveam greturi,pofte. Nu eram casatorita ,insa am vrut sa pastrez copilul asa ca am facut nunta in octombrie pe cand eram in luna a-5-a.(a fost foarte frumos si vreau sa zic ca nu mi se vedea burtica deloc,am avut o rochie minunata care ascundea micuta burtica). Acum avem un bb minunat de 9 luni(mentionez ca sotul meu are 21 de ani dar eu nu cred ca varsta conteaza cand faci un copil).
Iti doresc sarcina usoara si nastere usoara!
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Dana ma bucucr ca mai e un caz de mireasa cu burtica...noi am stabilit nunta pe 24 ianuarie si o sa am o burtika destul de vizibila..dar ne-am orientat la o rochie cu corset scurt si umflata de la corset in jos, stil retro, o superbitate!
vad ca lucrurile incep sa se aranjeze , imaginati-va ca am gasit local printr-o minune, la noi in oras se inchiriaza cu minim 6 luni inainte, tata socru a gasit liber tocmai pe 24 ianuarie, odata cu Unirea :).
momentan incerc sa nu ma ingras prea rau..ca sa intru cat de cat acceptabil in rochie..Bitzu meu ma tachineaza spunand ca o sa ajung ca un balonas , stiind ca eu am oroare de a ma ingrasa ..dar rabd ca nu am ce face :)
nu mi-e necaz decat ca mi-am taiat parul, il aveam pana aproape de fund, ondulat natural, o superbitate! insa probabil din cauza sarcinii, pe cand inca nu stiam de ea, a inceput sa-mi cada dintr-o data si l-am tuns pana la umar..asta e!
vad ca nu mai suport carnea de nici un fel..mi se face sila cand o vad numai, si gabi e mare carnivor...ma gandesc ii face rau lu' bebe daca nu mananc carne normal?incerc dar nu pot, in rest ma indop cu fructe si legume proaspete in cantitati industriale..si iaurturi si alte lactate cat incape..dar daca imi da pe la nas miros de frptura mi se face sila...
in rest stau acasa, am aranjat sa imi mearga cartea de munca in continuare, si ma plicti de nu va faceti idee..in viata mea nu am fost in halu asta de cocolosita, parca as fi de sticla..
mama mi-a spus ca tre sa merg zilnic cel putin 1 km, ca sa am rezistenta, sa fiu in forma cand o sa nasc..o fi adevarat?
hai ca va pup acum..mai scriu mai incolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari! Intotdeauna un bebe e o binecuvantare. Mult noroc!

Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Felicitari!!!!
Cat despre mireasa cu burtica, eu am avut o burtica de 7luni, si bb a saltat tot mereu de bucurie, mai ales in momentele importante ale slujbei. Civil eram casatoriti de mult, dar i-am spus sotului meu, ca daca nu mergem si la biserica, nu nasc, iaca-asa, si pana la urma asa am ajuns in al 11 -lea ceas .....
Felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi!

Mergi la inceput