vine craciunul!!! vrem prajituri bune...

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri,Nedda si Simona!
Eu una credeam ca foile astea sunt asa ca aluatul frantuzesc, care se faieteaza la copt.Am mai cumparat un fel de foaie, si arata ca un aluat normal, dar la copt s-a facut foite- foite si au iesit din ele niste pateuri, si saratele de toata bunatatea. Asa credeam ca sunt si aceste foi FILLO.
L-am uns si eu cu unt topit, dar am vrut sa fac din ele tot ca niste saratele si nu au iesit deloc, adica s-au faramitat toate. M-am gandit si eu ca mult mai bine merge cu umplutura sub forma de rulada. o sa incerc si eu varianta strudelului cu mere, sa-mi aduc aminte de strudelele cu mere, din Iasi -Piata Unirii. !!
In orice caz va multmesc pentru idei si raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

milia nu ti-a intrat subiectul.mai fetelor am mai incercat prajituri deale voastre si au iesit bune....de tot.chiar daca a plecat asa de repede craciunu mai puteti sa scrieti prajituri.pa la toate si o zi faina.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

AM MODIFICAT SUBIETUL....aici puteti sa mai scrieti prajituri!!!!era subiectul cu vine craciunu vrem prajituri bune!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Simona,
M-ai bagat in ceata totalacu subiectul asa! Ma gandeam cand s-or fii scris 11 pagini de retete si eu nu le-am vazut? Le citesc si ma tot mir ce patira fetele ca toate scriu retete de Craciun(fara sa ma uit la data postarii!), pana am dat de postarea mea, care m-a lamurit si de fapt am vazut ca si tu ai postat modificarea!

Eu acum de Paste fac doar pasca si tort. Si poate poate inca o prajitura ceva.

Paste fericit la toti si multe bunatati pe mese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Avand in vedere ca sb. a ajuns la 11 pg. o sa-l inchid si va rog sa continuati la Dulciuri II.
Am modificat titlul, l-am lasat pe cel initial pentru ca-l stia toata lumea.
Multumesc pt intelegere!

Paste fericit!

Mergi la inceput