ce fructe preferati?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Fructe, fructe… yam, yam…capsuni, cirese, mereeeeee…
CE POFTA MI-ATI FACUT CU FORUMUL ACESTA !!!
Dar gata, ca nu mai pot, asa ca o sa fug sa vad ce am prin bucatarie… yam, yam !
DARAEL (ce pofticel !!!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Samurai-lady spune:
Votez pentru Banane-banane-banane si iar banane.
OtiliaLia.........e adevarat ca fructele de aici nu au gustul bun
de acasa.
Incearca sa cumperi fructele vandute la COOP,sunt bune si nu au
gustul ala de plastik.Eu sunt foarte multumita.
Pupici si pofta mare la fructeeeeeeeeeee
Samurai-lady si bb Ken
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
Votez pentru Banane-banane-banane si iar banane.
OtiliaLia.........e adevarat ca fructele de aici nu au gustul bun
de acasa.
Incearca sa cumperi fructele vandute la COOP,sunt bune si nu au
gustul ala de plastik.Eu sunt foarte multumita.
Pupici si pofta mare la fructeeeeeeeeeee
Samurai-lady si bb Ken
Am si pe aici ceva Coop (care aduce produsele acasa), dar nici fructele lor nu ma incanta. Cand mai ajungem prin munti, avem vreo 3 sate de unde cumparam fructe bune, da-s departeeeeeeeee vreo 100-150 km de aici de la mine fiecare.
La mere am inceput sa le deosebesc pe cele facute in punga de cele naturale, dar rar de tot gasesc, desi umblu prin toate magazinutele de verdeturi pe o raza de 20 km.
Multumesc mult,
EDDY spune:
quote:
Originally posted by OtiliaLia
Pomelo, nu cred ca asta e numele, dar s-ar putea sa fie vorba despre o portocala (mikan) uriasa, unul dintre multele tipuri de portocale existente in Japonia. Se numeste Zabon, si e caracteristica zonei Kyushu.
Lia-S
Iar eu sint convinsa ca nu vorbim despre acelashi fruct!Nu este portocala japoneza(despre care shtiu ca se numeshte mikan
![](icon_smile_wink.gif)
Samy,daca vrei fructe bune,aproape ca cele de acasa
![](romania.gif)
Eddy & Antonia Naomi
amorena spune:
Draga OtiliaLia, pomelo arata ca o portcala, din cate stiu eu are coaja galbena, iar miezul roz, gustul este de lamaie si piersica.
As vrea sa va intreb daca ati mancat careva- fructe de cactus.
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by amorena
Draga OtiliaLia, pomelo arata ca o portcala, din cate stiu eu are coaja galbena, iar miezul roz, gustul este de lamaie si piersica.
As vrea sa va intreb daca ati mancat careva- fructe de cactus.
Da stiu despre pomelo, am gustat, dar fructe de cactus nu, in schimb am mancat cactus !
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by khristin
Fetele din Japonica....dar curmalul japonez va place? A gustat careva?
Cristina
Curmale am gustat pe aici, dar nu sunt sigura daca era chiar curmal japonez (nu stiu daca am vazut ceva deosebiri fata de curmalul obisnuit), gustul era acelasi cu ce am mai mancat.
Adela P spune:
Amorena, cand zici fructe de cactus te referi la cactus pears? Ptiiii, ca nu mai mananc in viata mea, mi-am luat si eu de curioziatate si toata m-am umplut de tepi pe limba si maini. Iar la gust nimic impresionabil.
In schimb ce ne place mie si la fiimiu e mango. Dar sa fie coapta si zemoasa bine atunci are un gust.....mmmm.
Pomelo am vazut si la noi...dar nu eram sigura ca vreau sa dau atatia bani pe un fruct care nici nu stiu daca e bun. Otilia Lia si amorena voi ati zis ca ati mancat, e bun?
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
EDDY spune:
Adela P ,uite ca zicea Amorena ca Pomelo are gust de lamiie shi piersica.Io cred ca am sa cumpar totushi unul shi daca nu-mi place...am dat banii pe o incercare shi gata.
Khristin,io de cind sint aici,n-am minca nici un fel de curmale caci nu am vazut in nici un market,nici japoneze dar nici nejaponeze.
Eddy & Antonia Naomi