A venit toamna
Raspunsuri - Pagina 3
Dandanescu spune:
Noua ne place Toamna cu toata bogatia ei de culori frunze si ploi ...Dar ne intristam ca stim ca tre sa vina nemiloasa iarna cu zapada multaaaaaaaaaaaa.In schimb sotului ii este tare draga cucoana Toamna pentru ca facem zacusca colorata (ACOLO SE VEZI TU CULORI ZISE EL)si gogosari in sos picant si cel mai important poarta haine mai groase si nu i se mai vede defectul-burticaaaaaaaaaa.De asta iubeste sotul meu Toamna.Oare si sotii vostri sunt la fel de romantici ca al meu?
Sa fiti iubiti !
she_wolf spune:
Dar vad ca ploua rau pe acasa...Aici este o toamna frumoasa, colorata si cu mult soare!
moka spune:
Noua ne place in mod special toamna asta. Il asteptam pe bb sa vina din zi in zi, cand i-o place lui, desi se pare ca ii place mai mult in burtica. Se spune ca vremea din ziua in care te nasti iti caracterizeaza drumul in viata, credeti asta?
Moka
Sobo spune:
Imi plac culorile toamnei, insa vazute doar in zilele cu soare.
Toamna asta,in Brasov, nu a prea fost soare, direct ploi si frig.
Nici nu observasem culorile de prin copaci, noroc cu voi, poetele, ca am reusit pentru o clipa sa privesc afara cu alti ochi.
Oricum sper sa vina in curand primavara si atunci promit ca o sa fiu prima care deschide un subiect asemanator.
Sobo si BB Dragos
desprecopii spune:
"...acopera-mi inima cu ceva"
Si eu mergeam astazi dimineata cu Andrei spre cresa (sau gradinita). El - de pe bancketa din spate m-a intrebat: Mamica - a venit toamna? Unde se duce soarele toamna? De ce se vede luna si e ziua?
noian de intrebari gingase...
a concluzionat:
"Trebuie sa imi cumperi manusi."
Andrei are o obsesie pentru manusi.
Pentru parinti... despre copii!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
El - de pe bancketa din spate m-a intrebat: Mamica - a venit toamna? Unde se duce soarele toamna? De ce se vede luna si e ziua?
noian de intrebari gingase...
a concluzionat:
"Trebuie sa imi cumperi manusi."
Andrei are o obsesie pentru manusi.
Otilia&LaAdelita
iuliana spune:
Mie cind vine toamna sau primavara imi MIROASE a Ro si asa imi vine un dor de duca, de Ro.....de acasa....de imi vine. Si mi-e dor de gradina botanica sa vad copacii in mii de culori, de expozitiile de crizanteme...de ACASA. Ce m-as sui in avion sa trag o fuga....
khristin spune:
Si mie imi miroase a duca in RO ...numai ca mai tre' sa mai astept fro 2 luni si gata...
Cristina
Alex_2003 spune:
quote:NU CRED!
Originally posted by moka
Noua ne place in mod special toamna asta. Il asteptam pe bb sa vina din zi in zi, cand i-o place lui, desi se pare ca ii place mai mult in burtica. Se spune ca vremea din ziua in care te nasti iti caracterizeaza drumul in viata, credeti asta?
Moka