steag alb
Raspunsuri - Pagina 4
iubibubi spune:
parpalak, MariaM, cu tot respectul, eu cred ca nu are nici un rost s-o luam de la capat... "punctul pe i" a fost deja pus, de catre ambele "parti", in repetate randuri... acum e momentul de "group hug"
Mirela, Florin, imi permit o sugestie. daca in cadrul forumului putem discuta aproape orice, multe, vrute si nevrute, despre copii sau nu intotdeauna, propun ca prima pagina sa fie destinata exclusiv povestilor cu si despre copii. oricat de frumos ar fi scrise articolele care se refera la papanasi, soacre, noua guinee, intrarea romaniei in ue sau la viata noastra, a celor "mari", parinti sau inca nu si oricate sentimente de placere, tristete, bucurie, frustrare, solidaritate, ura ne-ar trezi, eu cred ca nu se compara cu emotia pe care o simtim citind povestea nasterii unei stele, ghidusiile unui bebe de 3 luni sau "poznasiile" unui copil de 6 ani. suntem 5000 de membri "adulti" si poate fiecare avem cate un copil, doi, trei, deci "material" ar exista...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
n/a spune:
Vreau sa re-aduc aminte unora dintre voi ca subiectul se numeste "Steag alb" ... nu "La atac"!
Si nu stiu, dar pe voi chiar nu v-au obosit evenimentele jenante din ultimele zile? ... pe mine una DA ... poate si fiindca imi pasa prea mult de acest site pe care-l stiu si de care m-am atasat pe vremea cind era "bebelus" ...
So, haideti sa ne uitam la o comedie si ne certam luna viitoare iarasi! ... gasim noi un motiv :P ... aseara am vazut Nea Marin Miliardar!
ps
ambele Mirele si Florini ... o gramada de pupici de la noi! ... si tot respectul!
roisin spune:
Parpalak, ceteste aici despre adulterul care este: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15059&whichpage=1
Profit de ocazie sa fiu absolut offtopic, da' nu stiu cand ma mai ciocnesc cu parpalaku pe forum: dom'le, ai un pusti, sa-ti traiasca, e si frumos, si haios si sper sa-ti fie si sanatos! M-am uitat la albumu' vostru pana l-am tocit!
http://community.webshots.com/user/r0isin
MD spune:
Imi retrag cuvintele spuse la adresa acestui forum si a celor ce il administreaza si de asemenea imi retrag cererea ca fotografiile si informatiile personale sa fie sterse. Imi pare bine bine ca lucrurile s-au mai limpezit si consider ca acest conflict trebuie incheiat. Cred ca subiectul ar trebui inchis iar in locul lui deschise alte subiecte mai constructive.
Inteleg foarte bine ce volum de munca implica administrarea unui astfel de site. De asemenea nu pot sa nu remarc profesionalismul acestui forum si valoarea multor subiecte postate pe el.
Cu respect,
Florin Dragan, sotul Mirelei alias evadindeva.
adi2003 spune:
Vorba cantecului....
"Dincolo de noapte e zi,
dincolo de ploi, soarele va rasari!"
Totul e bine cand se termina cu bine!
Laura _Oprescu spune:
fetelor, aici e o adevarata...m-am gandit daca sa mai adaug ceva sau mai bine nu...ei bine,din ce am inteles eu ca se intampla aici...ElenaLove este blamata ca si-a luat viata in piept si a mers mai departe...in acest caz, sunt de acord cu Parpalak...de ce nu ar fi facut asa ? de ce ar fi ramas langa sotul ei? sa fie nefericita pana la sfarsitul vietii? e viata ei...e decizia ei..de ce nu ar fi fericita?
in cazul B, in ceea ce priveste educatia copiilor nostri,nu vad legatura..e un site pentru mamici care stiu sa faca diferenta intre bine -rau, intre ceea ce vor transmite omului in devenire(bebeul)si ceea ce povestile adevarate pe care le auzim toata ziua...nu negand ca exista astfel de experiente ne protejam odoarele, ci ajutandu-i sa faca distinctia...as zice eu...
sunt persoane care isi spun povestea vietii pentru ca pot sa o faca , pentru ca simt nevoia sa o faca,pentru ca au poate nevoie de sprijin sa mearga mai departe sau pur si simplu pentru ca nu au pe nimeni real aproape sa comunice...site-ul asta e un prieten virtual...
e adevarat nu trebuie sa aprobi pe cineva care iti cere parerea numai ca sa arati ca i-ai raspuns, dar daca nu ti se solicita vreo opinie, vreun sfat nu vad de ce am interveni...
in legatura cu gramatica, parpalak, si mie mi se strange inima cand vad greseli(deformare profesionala ,deh), dar dau vina pe computer!
parpalak spune:
Eu imi imaginam ca purtam un dialog aici, nu ne certam. (Dialog, dialog, da' sa fie subiectul inchis!).
In afara de Sofie, pe care o obosesc parerile care nu concorda cu ale ei, n-am observat nici o alta tendinta distructiva. Asta nu inseamna ca nu putem deschide alte subiecte "mai" constructive.
Laura, observatia cu gramatica vine de la un atac asupra scaparilor gramaticale ale Elenei, nu e din senin. Hai sa dam cu piatra in agramati cind noi n-avem scapari!
roisin, pe mine ma gasesti la bebei de mai. Sa-ti traiasca si tie pletoasa si cirna! :) Tare dulce e cind doarme! :)
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
ruxij spune:
Si eu zic sa inchideti subiectul sau macar sa-l mutati la maculatura, ca se pare ca iar o luam de la inceput, cu cine face greseli de gramatica, cine acuza pe cine, cine are dreptul sa faca ce doreste cu viata lui si cine nu, mai apar personaje noi care nu stiu povestea si redeschid dezbaterea (pentru ei fiind noua) etc.
Si imi cer scuze dc. v-am deranjat.
ruxij