steag alb

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

mirela! iti impartasesc opinia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Am ajuns la acest forum, cu citeva luni in urma, oarecum intimplator, in urma unei “cautari” pe net intr-o problema care ma ardea pe atunci, gradinitele. Pe asta am rezolvat-o, apoi am mai venit in vizita in cautare de pareri si sfaturi pentru toate cele bune si cele rele de care te izbesti in cresterea unui bebe de doi ani: polipi, viroze, fite, Cipi, acest pitic urias, poezioare, olita, mofturi, si iar fite, pampersi, si apoi iar poezii, dragalasenii, tuse, etc. le stiti si voi. Si uite asa am ajuns sa va “calc pragul” aproape zilnic, mai mult asa, ca spectator, ca ,de, n-am nici elocinta si nici timpul necesare unei prezente active. Si nici n-am mereu ceva important de zis. Ma atasasem de oameni ale caror interventii le urmaream chiar si in cadrul unor subiecte care altminteri nu m-ar fi interesat. In “zapaceala” asta care a devenit viata mea, fuga la servici, hai la gradi, probleme, acum iute in parc, vasele cine le mai spala si tot asa, aveam o mica “halta” unde-mi trageam sufletul. Era tare bine.
Vazind, insa, in ultima vreme, ca tocmai acei oameni erau “urechiati” si trimisi la colt in tot mai multe situatii in care aveau exact reactiile pe care le aveam si eu in sinea mea, totul culminind cu “vijelia” din ultimele zile, m-am simtit cumva alungata si ma resemnasem ca ce sa-i faci, asta-i situatia, sa ne limitam la gradinite si viroze, ba poate nici la alea. Sigur ca asta nu ar fi fost nici cea mai mica pierdere pentru forum, era insa o pierdere pentru mine.
Iata ca m-am inselat si va multumesc acum. Ma duc repede in coltisorul meu pina nu se pune praful pe el. V-am regasit.
Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by ADMIN
Iti respectam punctul de vedere si principiile care iti guverneaza viata. Si noi ne dorim sa traim in aceea lume curata, ideala, dar din pacate realitatea cotidianului ne trage deseori de manecuta.
Peste 5 minute o sa poti folosi din nou contul evadindeva.

Cu respect,
Florin

P.S> ... mergem mai departe IMPREUNA!

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Mirela,

In timp, am inceput sa urmaresc cu atentie postarile lui Evadindeva, pentru ca m-am identificat cu parerile si opiniile ei
Si eu consider ca ACEST mesaj al tau ar trebui pus pe prima pagina, caci ar face cinste oricarui site care se respecta, mai ales in acesta, in care ne straduim sa avem, apoi sa crestem si sa educam niste suflete de care sa fim apoi mandri...

Ma indoiesc ca cealalta"poveste" ar fi spusa seara, la culcare, de catre o mama pentru fetita ei, ca model de viata si ca s-o invete sa fie " puternica".Putere inseamna nu sa alegi calea cea mai usoara si comoda, putere inseamna sa lupti, sa nu te lasi frant, sa stai cu coloana dreapta. Eu asa cred.... Si nu dau cu piatra in cei care se "descurca" si sunt mandri de asta, dar ca s-o folosesti ca exemplu....
Mirela, evadindeva, oricum/oricand vei vrea sa mai apari aici pe forum, eu te voi citi cu mare placere!!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Deci sa inteleg ca daca povestea incepea cu "In timp ce eram in delegatie de serviciu", sau si mai bine, "Imi faceam doctoratul.." aceasta inflamare a spiritelor n-ar mai fi avut loc? Nu stiu in ce masura si-a propus desprecopii sa contribuie la repararea derivei societatii romanesti, desi as inclina sa cred ca nu asta e scopul principal al acestui site. Dar sper ca nu si-a propus excluderea stripteuselor sau a fostelor stripteuse. In orice caz, nu prea vad cum se petrece repararea morala prin stigmatizarea categoriilor sociale. Ba chiar dimpotriva.

quote:
Si nu mi-a placut pentru ca nu avea finalul asteptat si, mai mult, nu transmitea mesajul corect.

Sa revenim la factorul striptease si sa-l scoatem din ecuatie. Ce ramine? O femeie nefericita in prima casatorie, care a avut curajul s-o incheie si norocul sa-si gaseasca fericirea intr-o a doua casatorie. Nimic incorect pina aici. Acum hai sa luam in considerare factorul striptease. Cu ce schimba acesta povestea? Care ar fi fost finalul corect? Ar fi fost corect sa fie nefericita pina la sfirsitul zilelor sale? Imi permit sa fiu de alta parere! Daca mesajul corect era "hai sa ne bucuram de nenorocirea altuia", atunci sper ca finalul acesta sa se lase asteptat mult si bine.

Si daca tot vorbim la nivel principial, hai sa ne gindim, de pilda, la Maria Magdalena - si pentru cine nu face distinctie intre prostitutie si streaptease revin cu explicatii. Ma tem ca nici aici finalul n-a fost prea corect si nici cel asteptat..

Sa lasam la o parte povestea si sa revenim pe plan ideatic. Despre dialog:
quote:
In mintea mea rezolvarea problemelor, individuale sau de grup, sta in dialog.

quote:
[..]lucruri despre care bunicile noastre vorbesc in soapta pentru ca e "rusine"

Sint un pic confuza: dialogam sau nu, ca ne e rusine?
quote:
Si nu cred ca e cineva care sa-si faca bunica demodata

quote:
[..]modernitate si eliberare de tabuuri inseamna educatia sexuala facuta la timp, informatia, accesul la mijloace de contraceptie, inseamna discutia libera intre parinti si copii despre subiectele considerate delicate pana mai ieri.

Deci bunica e demodata sau nu? Repet, discutam subiecte delicate, sau ne e rusine?
quote:
Toleranta nu e o scuza pentru renuntarea la principii pe care nu eu le-am facut si nici voi, ci au fost adunate la un loc de generatii intregi de oameni traind impreuna.

Cu alte cuvinte, toleranta nu e o scuza de a nu fi conservator. Imi permit sa am alta parere, in fond, despre conservatorism intru totul am o cu totul alta parere.. Dupa parerea mea, un conservator tolerant e un oximoron.

Referitor la publicarea povestii (tinind cont de factorul streaptease) pe prima pagina..
quote:
furturi, crime, violuri, pruncucideri si altele

Daca vrei sa spui ca streaptease intra la aceeasi categorie cu cele de mai sus.. Ei bine, sint din nou, de alta parere..

Dar grava, si urita si de o josnicie ce merita tot dispretul mi se pare adresarea, la adapostul anonimatului, de injuraturi unei femei gravide, pe un site, despre copii.

Si daca exista cineva care a citit povestea de pe prima pagina si n-a avut suficient discernamint ca sa n-o considere ca model de viata, cu regret, dar nu cred ca povestea asta sau orice alta poveste publicate pe oricare pagina ar duce la aparitia respectivului discernamint. Poate ca desprecopii ar dori sa inaugureze o rubrica speciala de povesti de spus la culcare, pentru evitarea confuziilor pe viitor.

P.S.
quote:
vreau sa stiu ca fica mea

Aaa.. gramatica sau ortografie?

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Nu stiu despre ce-i vorba, nu stiu ce-ai zis, dar dupa ce ti-am citit mesajul zic: sa traiesti, fata desteapta, ca tare frumos si din suflet ai scris!

Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

nu zic nu....frumos scris...MD...
dar PARPALAK...ai nota 10 de la mine...in sfarsit cineva care din punctul meu de vedere a pus punctul pe I.

Chiar asa...ce mare neobrazare a scris fata aia acolo..ca eu nu am gasit-o...
si...ce daca este pe prima pagina...este o poveste de o viata de om...asa cum este...cu nimic rusinos in ea...

si sa-mi spuna si mie una dintre voi...ca este sigura 100% de viitorul copilului ei..numai pt ca mama (ca orice mama), ia dat o educatie perfecta...
cunosc cateva prietene de ale mele...care au ajuns "tarfe"...asta este cuvantul....primind educatie de la niste oameni super educati,cu super bun simt...dar pur si simplu el ca si om a clacat...si acum ce sa le faca sa le omoare...asta si-au ales ele sa faca..este viata lor..treaba lor...
sau credeti ca eu nu ma chinui sa-i arat lui Vlad tot ce este mai bun..si sa-l calauzesc cat pot mai bine in viata...
dar stiti ce ma gandesc.: daca ajunge vre-un drogat, daca o sa fie vre-un nenorocit si tot asa...
deci educatia asta este cu dus si intors...parerea mea...
iar povestea asta..DE PE PRIMA PAGINA poata sa va transmita si un altfel de mesaj...serios..

PAREREA MEA...si nu vreau sa lezez nici o pers de pe acest forum...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Cea mai mare admiratie pt tine Mirela.Cea mai mare stima!Daca ar citi si buburutza aici..ar intelege poateparerea mea personala referitoare la dezaprobarea pe care o am vizavi de postura de amanta.
Tocmai asta....aprbarea pacatului.Parca si in biblie e spus ceva despre ravnitul la nefasta altuia(implicit a barbatului)
Nu tb sa te bati cu pumnul in pept pt asa ceva.
Brava Mirela..esti un deschizator de drumuri..de noi orizonturi si perspective pt subiectele de aici,de la DC.
Eu am zis ca tocmai asta urmareste Dc..proliferearea sentimentului de familie,familist...barbat,copil.
Si nu adulterul.
Cu stima,

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

trisha, e vorba despre asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9944

korinna, despre ce adulter vorbesti?

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput