despre singuratate
Raspunsuri - Pagina 6
EDDY spune:
Trimis-28/11/2003: 15.17.04
----------------------------------------------------------------------
Buna Eddy
sint Lili si doresc sa iti urez revenire cit mai placuta,imi pare extrem de rau ca vorbele mele au fost in asa hal rastalmacite,nu stiu motivul,si pe tora tot de pe chat o stiu,lua pastile cu pumnul,plingea si ne spunea ca sufera dupa tipul ala...atunci am hotarit sa ne vedem cu ea-in Cismigiu si sa o scoatem din starea aia,mai ales ca puiul ei nu are nici o vina
nu stiu de ce copii trebuie sa sufere atita din vina celor mari,ei suporta consecintele alegerii adultilor,uneori cu consecinte tragice
chiar m-am bucurat ca am vorbit cu tine pe chat pt ca auzisem ce fata buna esti
Theea torei97 era f incintata de foca trimisa de tine de ziua ei,in Cismigiu ne-o arata si ne doream si noi una...
draga eddy multa bafta si sa fi iubita si sanatoasa alaturi de ceo dragi!
daca stiam pe cineva sa imi puna la dispozitie o casa,vila ceva nu ezitam sa va invit-dar eu stau cu parintii si fratele meu,tatal si fratele sint someri si bolnavi,imi pare rau ca nu va pot invita la mine
o faceam cu draga inima!
Lili
Sent to:lily-28/11/2003: 17:55:46
Draga mea,Lily,
Te rog sa ma crezi ca mie-mi face placere sa cunosc,cit mai multe persoane membre ale acestui site ce face parte din viatza mea de 2 ani de zile,indiferent de locatzie sau posibilitatzile financiare ale fiecaruia.NU am propus eu sa ne vedem la acea vila,NU am facut nicaieri nici o referire la mesajul tau dupa cum cred ca ai observat shi NU cer nimanui sa vina sa ma cunoasca unde decid eu.
NU!!!Intzeleg situatziile fiecaruia,cu atit mai mult cu cit sint shi eu romanca,am trait acolo shi mai ales am familia inca in Romania deci shtiu care sint conditziile actuale.Nu ma deranjeaza ceea ce ai scris pe forum shi itzi respect parerea shi sinceritatea dar,daca ai ceva impotriva faptului ca Tora lua pastile cu pumnu' sau modul in care acest fapt o afecteaza pe fetitza ei,Thea,cred ca ar trebui sa-i spui asta Torei shi nu mie,caci pur shi simplu nu ma intereseaza ce face fiecare cu viatza lui,familia shi deciziile personale ale fiecaruia.Eu nu cunosc acest amanunt shi nici nu am sa-l retzin,deoarece imi place ca adevarul(oricare ar fi acesta)sa-l aflu de la persoana in cauza,daca se simte nevoia unei destainuiri dar altfel...NO COMMENT.
Daca vrei sa vii sa ne vedem,va fi o mare placere pentru mine.Topicul inca este deskis shi locatzia nedecisa.
Sanatate shi numai bine,
Eddy
Trimis-28/11/2003: 18:54:21
Da,ai dreptate,Doamne cita dreptate ai !
da Eddy,ca intilnirea sa fie cit mai frumoasa si reusita trebuie sa fie gasit locul potrivit!
sint multe variante,dar parerile impartite,
un parc era frumos,ne desfasuram in voie,
chiar nu am ninic contra torei,ci doar nu am inteles rostul atacului de pe forum la adresa mea,motivul rastalmacirii vorbelor mele cum adica am deviat subiectul...??si cum adica mi-am exprimat prost sentimentele ??
subiectul e VENIREA LUI EDDY,adica a ta,in tara!!!
si eu am spus "te asteptam sa revii",ca esti romanca din Romania!!!
dar sentimentele mele ce are cu ele?dar cu exprimarea mea?pe forum asemenea observatii nu mi-au picay bine!nu ma cunoaste si nu stie nimic de mine ca sa ii de-a dreptul sa ma judece fara motiv,
daca tu aveai ceva de spus contra mea,a exprimarii sau alta observatie era altceva,daca moderatorul ma avertiza era altceva,
de aia ti-am spus si tie,puneam totul pe seama problemelor ei personale,momentul cind am cunoscut-o era unul tare nefericit,plecase acel tip din viata ei,
ei i-am spus deja pe chat ce grav e sa i-a tranchilizante,ca sint f toxice,dau dependenta,sinr nesanatoase,si nu numai eu,am fost mai multe fete care i-am explicat,parea sa ne creada dar fiecare face cum crede de cuviinta
daca eu nu am familie,sot si copii sint niste motive,nu am vrut sa ma marit cu oricine pt verigheta sau hirtia aia sau de gura lumii
daca am postat la despre singuratate la in 1 sau 2 a fost pt ca ma gindeam ca mai sint fete singure ca mine asta ne poate ajuta sa ne sustinem unele pe altele,desi nu credeam ca citeste cineva...insa mi-au raspuns,si tora a scris acolo si altele au citit si mi-au scris pe PM,e o problema si asta dureroasa
alta fata mi-a propus sa cunosc un tip,dar el nu a mai vrut,se intorsese la fosta relatie,dar eu sperasem degeaba si nu stiam ca era deja cu altcineva,
am postat asta pe forum,dar ea a reactionat pe PM-o admira pe fata aia ca actionasa,merci,dar ce puteam face?
adica lui ii spusese de mine,stia de unde sa ma i-a,mie insa nimic de unde sa il i-au decit numele?!asa ca am sters mesajul
pot sa-l sterg si pe acela care i-a provocat prietenei tale reactia aceea cuvintele mele,izvorite din sentimentul ciudat ca NU POT FACE NIMI,DAR MA VEI INTELEGE IN FINAL!!!
CA TE SIMPATIZEZ FARA SA TE STIU,IMI ESTE DOR DE TINE,SI AS VREASA TE CUNOSC SI EU ALATURI DE FETE SI DE CEILALTI...
ma crezi,de cind am intret prima oara pe DC ma simt de-a locului...virtual,parca cunosc pe toata lumea,nu mai am atitea inhibitii ca inainte...
ce mi-a placut cum povesteai de sotul tau,cind vezi unu mai slab de inger...s-a zis cu el!!!
sper sa ma cruti,sint si io mai slaba de inger :-)
Lili
Sent to:lily-29/11/2003: 06:12:55
Draga mea,tzi-am spus shi tzi-o repet:NU ma intereseaza viatza privata a nimanui!Tot ceea ce-mi scrii mie despre Tora,ar trebui sa o faci la adresa ei,daca simtzi nevoia sa o spui cuiva.Cit priveshte viatza ta privata,fara suparare dar iar nu ma priveshte.Ceea ce povesteam eu pe chat este una iar ceea ce-mi scrii tu mie privat,este cu totul altceva.
Da,te simtzi bine in aceasta lume virtuala,este ok pentru mine dar te rog inca o data sa incetezi sa-mi trimitzi PM-uri cu explicatzii necerute,mai ales cu amanunte din viatza privata a altor membrii.
Despre intilnirea in aer liber,cred ca ar trebui sa shtii ca mamicilor nu ne va fi ushor cu copii mici afara in frig shi sa stam mereu cu okii in toate directziile sa nu dispara puiul shi de aceea preferam ceva interior ca locatzie.Asta-i tot.
Te las acuma ca am treaba;numai bine,
Eddy
Eddy & Antonia Naomi
EDDY spune:
Rog administratorii,moderatorii shi totzi membrii comunitatzii sa ma scuze pentru faptul ca am postat mai sus mesajele private ce le-am skimbat cu lily shi mai ales pentru ceea ce am sa scriu in continuare,pentru aceasta persoana dar consider ca asta merita respectiva.Inca o data,ma scuzatzi
Stimabila lily,daca ceea ce este incadrat la quote,sint concluziile la care ai ajuns dupa skimbul de mesaje private ce l-am avut,nu pot sa-tzi spun altceva decit ca eshti mai mult decit paranoica.Fata draga,tu nu suferi de singuratate shi tristetze!!!NU!Tu suferi de mania persecutziei shi nu ai nici cea mai mica doza de bun simtz,daca ai putut scrie asha ceva pe forum.Eshti plina de ura shi nu doreshti altceva decit sa smulgi compasiune shi intzelegere de la oricare persoana sufletista,kiar cu pretzul de a spune minciuni la adresa altor persoane.Jigneshti,birfeshti shi imprashtii lacrimi teatrale,doar-doar tzi-o intinde careva mina sa-i fii prieten.
Din punctul meu de vedere:Fereasca Dumnezeu de creaturi josnice ca tine!Daca inainte itzi spuneam ca mi-ar face placere sa te cunosc shi sa skimbam citeva vorbe fatza in fatza,acum itzi spun numai atit:
SA-TZI FIE RUSHINE shi sa nu cumva sa indrazneshti sa ma mai apelezi sub nici o forma!Nici PM,nici pe forum,nici pe chat,cu atit mai putzin in viatza reala!!!Stai departe de mine!Nu ne cunoshtem!
P.S.-Inceteaza sa mai spui shi altor membrii(ce-mi sint kiar PRIETENI) ca eu shi Camelia ne-am certat pe chat!Eu shi Camelia sintem prietene de multa vreme iar cei ce ne cunosc shtiu foarte bine ca ce spui tu sint NUMAI birfe shi minciuni la adresa noastra.Daca nu potzi urmari firul unei discutzii,fie ea shi pe un chat,nu trage concluzii pripite aiurea shi mergi la trimbitzat cu ele.TE FACI DE RIS!
quote:
Originally posted lily
Cind am vazut anuntul postat si m-am hotarit sa particip la intilnirea din decembrie, am incercat sa intind o mina, sa creez o punte peste mari si tari,iar am fost lovita in sentimente
pur si simplu persoana nu obliga pe nimeni sa vina nicaieri si nici eu sau altii nu o interesam, avind treburi ...degeaba am incercat sa o inteleg,sa o incurajez si pe ea, reciproca nu e adevarata,
Ba m-a atacat ca eu nu am copii....adica cine nu are copii sa nu calce pragul localului unde vin "mamicile", poate nu o mai fi loc si pt noi cei singuri, care nu ne-am casatorit , nici copii nu am avut
dar acum probabil e pericol sa nu primeasca nici pe tatici, cine sa o inteleaga ...
Insa daca eu nu am copii, nu inseamna ca nu imi sint dragi copii , am ingrijit de verii mei si fetitzele prietenei mele ,
iar daca vine ea in tara, dar nu va sta sa se ocupe de ai ei, nu va mai avea chef sa ii supravegheze, atunci nu inteleg ce vina am eu
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
Eddy & Antonia Naomi
Marina spune:
Draga Eddy , draga Lily,
acum de ce v-ati incontrat voi asa tare , ca eu tot nu pricep...
Lily, te rog frumos sa cauti pe generale subiectele despre celelalte intalniri. Ai sa vezi ca exista aceleasi discutii, aceleasi opinii impartite si asta nu pt ca cineva vrea sa excluda pe altcineva ci pentru ca e greu sa armonizezi parerile a 50 de oameni. Eu sincer preferam o intalnire afara pt ca vreau sa-mi stea copilul cat mai mult in aer liber. Si acum daca majoritatea vrea intr-un loc inchis care e bauiul? Imi face placere sa fiu cu acesti oameni si o sa merg oriunde.
Sa stii ca au existat si discutii referitoare la modul in care s-au simtit cele fara copii , si iti spun de pe acum ca e greu sa discuti cu atatia oameni si sa ai griija de un copil mic care alearga aiurea peste tot.
Despre tatici...hammm nu cred ca si-a pus cineva problema sa-i excluda, mai putin ei bineinteles care prefera berea in locul unei adunari de asa gen.
Astea le-am spus ca sa te introduc in atmosfera si in final, in ciuda celor spuse de Eddy te rog sa te mai gandesti la toata discutia asta. Eu una sper sa vii la intalnire si sa incerci singura sa te bagi in seama, pt ca vei fi dezamagita altfel. Te rog sa ma tragi de maneca cand ma vezi pt ca probabil o sa alerg dupa un copil cret si zvapaiat.OK?
Eddy scumpa, acum si tu te-ai suparat cam tare. Nu te-a acuzat nimeni de nimic. Cred doar ca a fost o neintelegere si eu una iti multumesc din suflet ca ne dai prilejul sa ne vedem cu totii, oriunde ar fi...
Si oricum te scot la o plimbare in parc asa ca sa-mi fac si io damblaua
la amundoua si va rog oficial sa incheiati aceasta discutie aici.
tora97 spune:
ete na! hai lily ca o iei razna, serios! nu am inteles rostul bagarii mele in seama! "problemele" tale cu eddy sint una iar eu sint alta! am sesizat ca ai facut mai multe referiri la persoana mea! fata draga, subscriu la cea a spus eddy... daca ai ceva sa mi spui, te rog fa o in mod direct..
modul in care ai pus problema ma pune intr o lumina al naibii de defavorabila!!!!
fata mea, se pare ca nu ai retinut un aspect: da, sint de acord, am trecut printr o perioada mai proasta, dar asta nu a durat la infinit... maxim 2 saptamini... iar cind ne am intilnit in cismigiu, eram deja o persoana echilibrata... apoi, acea intilnire nu am privit o ca pe o sedinta de grup in care sa mi se panseze mie ranile.. cind am expus problema mea pe forum am facut o cu buna credinta, nu am cersit compasiune, nu am cerut nimic. este adevarat m au bucurat incurajarile fetelor, insa modul in care faci tu acum referire este penibil... ar insemna ca fiecare din cei ce mi au citit problema sa se apuca acum sa faca diferite comentarii rautacioase.
in plus, de viata teodorei ma ocup personal si absolut direct... ai cumva impresia ca acea intilnire ar fi rezolvat ceva? inainte de toate sint MAMA, iar sanatatea puiului meu este mai presus de toate... din ceea ce ai spus tu ar fi reiesit ca aveam probleme serioase si la rindul ei si teodora, ori sint sigura ca daca am discuta cu cele ce au fost la intilnire parerea ar fi alta...
alta problema: NU ma droghez si nu am facut o niciodata... chiar si in topicul postat atunci de mine spuneam ca inghiteam niste sedative homeopate, de zi, tocmai pentru a nu crea dependenta... si nu inghiteam cu pumnul... fata mea, se pare ca ai niste probleme cu ... interpretatul vorbelor .. spui ca altii le rastalmacesc, insa observ ca tu o faci cu virf si indesat!
cit despre topicul referitor la revenirea lui eddy in tara, ti am atras atentia asupra modului in care te ai exprimat... mie una mi s a parut oarecum deplasat.. dar de acolo si pina la a face un capat de tara, la a da friu liber unor fluvii de mesaje si discutii si mai mult de atit sa ma bagi in aceasta disputa, careia dealtfel nu i vad rostul, sa ma denigrezi intr un fel... este o cale absolut lunga
imi pare rau pentru tine, dar subscriu la ce a spus eddy... ai ceva probleme.... sau in fine, probleme de exprimare...
te rog pe viitor abtine te la a mi mai folos numele, indiferent de context... trebuie sa ai sufletul tare plin de venin... si nu vad de ce te ai asmutit asupra mea...
lily spune:
Draga Marina ,
Cred ca in preajma sarbatorilor ,sa organizezi o intilnire cind trebuie sa se fie armonizate atitea preferinte, e si mai greu...
Vreau sa precizez ca nici-o persoana cu numele Eddy nu e vinovata pt singuratatea mea sau tristetea mea !
Nu stiam insa ca doamna Eddy plecata in strainatate e medic, si inca unul psihiatru/psiholog si pune diagnostice atit de simplu, la distanta...celor ramasi in tara, ar putea fi invidiata de cei care studiaza de ani buni medicina, citesc intr-una si se preocupa indeaproape de bolnavi, in spital,in clinica,in minister dau doctorate, masterate...
ii transmit revenire cit mai placuta pe pamintul patriei ,
Marina si te rog sa ii dai din partea mea lui Eddy
quote:
Originally posted by Marina
Draga Eddy , draga Lily,
acum de ce v-ati incontrat voi asa tare , ca eu tot nu pricep...
Lily, te rog frumos sa cauti pe generale subiectele despre celelalte intalniri. Ai sa vezi ca exista aceleasi discutii, aceleasi opinii impartite si asta nu pt ca cineva vrea sa excluda pe altcineva ci pentru ca e greu sa armonizezi parerile a 50 de oameni. Eu sincer preferam o intalnire afara pt ca vreau sa-mi stea copilul cat mai mult in aer liber. Si acum daca majoritatea vrea intr-un loc inchis care e bauiul? Imi face placere sa fiu cu acesti oameni si o sa merg oriunde.
Sa stii ca au existat si discutii referitoare la modul in care s-au simtit cele fara copii , si iti spun de pe acum ca e greu sa discuti cu atatia oameni si sa ai griija de un copil mic care alearga aiurea peste tot.
Despre tatici...hammm nu cred ca si-a pus cineva problema sa-i excluda, mai putin ei bineinteles care prefera berea in locul unei adunari de asa gen.
Astea le-am spus ca sa te introduc in atmosfera si in final, in ciuda celor spuse de Eddy te rog sa te mai gandesti la toata discutia asta. Eu una sper sa vii la intalnire si sa incerci singura sa te bagi in seama, pt ca vei fi dezamagita altfel. Te rog sa ma tragi de maneca cand ma vezi pt ca probabil o sa alerg dupa un copil cret si zvapaiat.OK?
Eddy scumpa, acum si tu te-ai suparat cam tare. Nu te-a acuzat nimeni de nimic. Cred doar ca a fost o neintelegere si eu una iti multumesc din suflet ca ne dai prilejul sa ne vedem cu totii, oriunde ar fi...
Si oricum te scot la o plimbare in parc asa ca sa-mi fac si io damblaua
la amundoua si va rog oficial sa incheiati aceasta discutie aici.
Marina
Lili
flaviutza spune:
Vezi tu lily, unde s-a ajuns de la subiectul initial?
hai mai oameni buni, se apropie sarbatorile...de-abia astept, le iubesc le ador...
lily, incearca sa nu mai arunci, mai mult sau mai putin discret "teapa"...vezi tu, cred ca sti ca in modul asta nu o sa iti faci pe nimeni prieten...trust me..asta referitor la mesajul tau anterior
stiu cum e sa fi singur, am trait si eu o perioada din asta, pe la 19, 20 ani...cu cat incercam sa imi fac prieteni/prieten mai cu foc, cu atat reuseam mai putin...pt ca oamenii fug de cei in ochii carora se vede slabiciunea sau disperarea..asta e purul adevar..niemni nu va fi atras de cineva care isi plange de mila..
eu am avut atunci o perioada de slabiciune pt ca efectiv ramasesem singura, pierdusem un parinte si eram daramata de dorinta de a avea pe cineva langa mine...nu am iesit din starea aia decat atunci cand am realizat ca sunt FRUMOASA, PUTERNICA SI SIGURA PE MINE!
lily spune:
Prietenie, ce cuvint sacru ! Cine nu isi doreste prieteni la orice virsta, si mai ales in orice imprejurare ...am avut prieteni la bine, pe la 20 de ani , eram niste copii, dar valurile vietii, soarta m-a lovit si pe mine , au plecat care incotro .... cu suparare sau fara suparare
Daca am fost intrebata ceva, am raspuns, mi-am spus si eu offul, ceea ce am reusit sa inteleg , dupa masura priceperii data de bunul Dumnezeu .
Limba romana e atit de bogata in sensuri, intelesuri, asa cum putine alte limbi sint pe pamint. Limba romana in care simt, gindesc, vorbesc liber...
Un cuvint spus la minie ,la suparare, oboseala, stres,boala sub presiune inseamna una, doar reactionez ,imi provoaca o stare de enervare , neliniste sau in momente de acalmie ii vad sensul pozitiv, luminos . La nervi se spune ca e mai bine sa taci...
Despicind firul in 4 sau in 44 am reusit sa vad ca nimeni nu e obligat sa accepte pe nimeni,sa sustina, sa accepte, sa inteleaga, nici pe mine evident
Dumnezeu e cel care ne da prietenii... sanatatea... viata... talentele ...puterea...aerul..soarele...tot ce e bun si ma rog pt fiecare crestineste ca Dumnezeu sa ne de-a intelepciune si sanatate si nu doresc decit BINE !
Nimeni nu e perfect !
o vorba romaneasca spune :tot patitul e priceput ! daca aveam mintea de pe urma, alta ne era soarta
toti am fost cindva, in suflet sint tot copil,ei sint oameni in miniatura, tot ce li se face mici, mai tirziu , cind cresc se vede , dar nu se mai stie de ce apar anumite reactii...nu e greu de facut copii , greu e de crescut, educat, intretinut
Pentru cine a fost de partea mea sau a stat la distanta,
pentru cine accepta prietenia mea in preajma de
Lili
camelia-daniela spune:
Dragä Lily,
am citit si eu mesajele tale si vreau sä-ti spun pärerea mea sincerä...
Imi pare räu pt. tine cä esti singurä, dar aici, eu väd o parte slabä a ta...eu am 39 de ani si nu pot sä-ti spun acum cä as avea mai multä experientä ca tine, dar väd viata cu alti ochi!!!
Mie mi se pare cä esti cam naivä...hai sä-ti spun care a fost deviza mea: " dacä mä place cineva asa cum sint, este bine, dacä nu, este iar bine!"...intelegi ce vreau sä-ti spun??
Incä ceva...aici sustin cele spuse de flaviuta...cu cit iti doresti mai mult ceva, cu atit iti pierzi mai usor telul din ochi...deci, poartä-te cit mai normal, ai incredere in tine ( cea ce este cel mai important!!!) si nu-ti mai plinge de milä!!!
Eu, una, am avut sentimentul ästa citind mesajele tale.
Esti si cam instabilä...odatä zici cä esti singurä si "plingi", altädatä zici cä e mai bine asa, cä cei cu familii se "aratä" numai in societate fericiti, pt a fi invidiati!!
Asa este natura omeneascä!!...intotdeauna iti doresti ceea ce nu ai...si cind ai ceea ce-ti doresti, dupä un timp iti zici cä parcä era mai bine inainte!!...nu este o ironie a soartei???
Si te rog incä ceva...nu mai astepta de la Dumnezeu minuni, cä el nu ne dä fericire si prieteni!!!...totul depinde de noi in viatä!!!...nu degeaba se spune: "cum iti asterni, asa dormi"...asa cä, bazeazä-te pe tine in viatä, iar la Dumnezeu roagä-te sä te tinä sänätoasä, cä asa le rezolvi pe toate!!...si cu zimbetul pe buze, bineinteles!!!
Discutia cu EDDY o gäsesc ca o rästälmäcire a cuvintelor, sau poate ai inteles tu ceva gresit...trebuie sä-ti spun, cä la mine stä discretia pe primul loc, iar dacä cineva isi deschid sufletul la mine, zicindu-mi ce of are, eu numä apuc sä-i povestesc si lui x ce probleme are respectiva, chiar dacä am ajutat-o, sau am incercat sä o ajut intr-un fel!!! La faza asta trebuie sä-ti spun cä ai gresit si Tora are dreptate sä fie supäratä, dacä este!!
Sä nu o iei ca o criticä din partea mea, sau sä intelegi cä si eu sint supäratä pe tine!!...nu este cazul!!!...dar vreau sä retii ceva din ce ti-am spus...ti-am dat sfaturile din adincul sufletului si sper sä te schimbi cit de cit in privinta asta!!!
Eu zic cä se meritä, chiar dacä macar incerci sä fii altfel...sä vezi dacä functioneazä!!...si cine stie???...poate peste citva timp ne dai anuntul mare cä esti fericitä si cä ti-ai gäsit cealaltä jumätate!!
Eu sint o fire mai bätäioasä si nu pot sä citesc astfel de lamentäri...cind am o problemä mare, sint pt. o perioadä slabä si färä nici o motivatie de a schimba ceva...dar dupä scurt timp, in care imi adun fortele, sint atit de tare, incit rezolv totul in 2 timpi si 3 miscäri!!!
Si intotdeauna am fost sincerä si zimbitoare si nu mi-a fost NICIODATÄ teamä, cä as fi vulnerabilä!!!...am fost pur si simplu, EU!!!
de aici, revin la deviza mea de la inceputul mesajului.
Te rog sä asculti si de cele spuse de Marina...are dreptate...nu cred cä te exclude nimeni, datoritä faptului cä nu ai copii...mai degrabä, te excluzi tu, singurä!!!...si intr-o gascä asa de mare, cu multi copilasi, este imposibil sä fii in centrul atentiei...trebuie sä te bagi tu in conversatii cu toatä lumea...du-te de la grup, la grup si converseazä cu toate, cä doar ai venit cu scopul sä le cunosti, nu??
Iti urez mult noroc si fii tare!!!
Cami.
lily spune:
SARBATORI FERICITE ORTANSA !
Camelia-Daniela, iti multumesc si cred ca din suflet imi scrii, pur si simplu asa scriam si eu celor care au un motiv de tristete, regrete, sint descumpanite sau blocate, socate de situatia respectiva.Am raspuns cum m-am priceput mai bine. Din exterior sfaturile sint usor de dat, sintem unici, dar ne asemanam la temperament, sint situatii care par identice, dar nu ne putem compara sau nu ar trebui. Nu stiu cine spunea ca in comparatie sta nefericirea.
NU gindesc in sabloane fixe,exprim ce simt si ce gindesc, nu pot sti dinainte ce imi va spune cineva ...De cite ori ne gindim la o persoana sau ne amintim de ea inseamna ca avem ceva cu ea? Iar daca o persoana spune ca nu vrea sa mai discute cu noi sau nu ne raspunde la mesajul trimis ce concluzie tragem daca stim ca nu i-am facut nimic ?
Craciunul si Revelionul le petrecem fiecare cu cine ne simtim bine,unde putem
SARBATORI FERICITE
Lili