despre singuratate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Lily,
Toate vin la timpul lor! Nu esti singura. Te ai pe TINE! daca te-ai pierdut, incearca sa te regasesti, sa te redescoperi. Fii multumita si mindra de tine. Si mai presus de toate incearca sa fii draguta cu tine si rabdatoare. Capul sus te rog si gindeste pozitiv.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roossa spune:

BINE AI VENIT! SI FII PTIMISTA! NICIODATA NU E PREA TARZIU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sa ma bag si io aiurea in discutia voastra. Sa stiti ca pana la urma absolut toti suntem singuri, chiar si dc. avem sotz si copii etc. Putini oameni se simt fericiti cu adevarat. Mai bine singur decat intr-o relatie nefericita. Pana la urma fericirea sau nefericirea e doar in mintea noastra, de ce sa te simti nefericit pentru ca esti singur. Daca suntem sanatosi, avem ce pune pe masa, putem face ce dorim, de ce sa nu fim fericiti? In fiecare zi rasare soarele si sunt atatea lucruri pe care le poti face!

Mult curaj si numai bine!

Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Am incercat cind am vazut pe cineva in necaz, sa il sustin asa cum m-am priceput, nu pentru ca sint eu mai desteapta ,ci pentru ca sintem oameni si e normal sa ne solidarizam unii cu ceilalti , pentru a depasi problemele.
Am citit povestile celor in necaz, am simtit cu ei, am plins pt ei si am dorit sa nu se simta singuri, am mers spre ei, cu sufletul deschis mi-ar fi placut sa particip la intilnirea din decembrie... intervenind diverse alte obligatii,probleme... am incercat sa intind o "mina"- sa creez o punte peste mari si tari,
am incercat sa inteleg,sa incurajez si , reciproca nu e intotdeauna adevarata...
eu nu am copii....deci nu sint mamica , fiind singura,ne-casatorita
dar nu inseamna ca nu imi sint dragi copii , am ingrijit de verii mei si fetitzele prietenei mele ,
cind parintii lor oboseau sau aveau ceva de facut
Imi aduceau aminte de copilarie....

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mey, ce sa intampla? Cine pe cine ataca, Lily, ce s-a intamplat?
Ce daca nu esti mamica, poti oricand sa te intalnesti cu noi!
Pupici!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Lily, nu te consuma pentru cine nu merita. Daca cineva te-a jignit spune-i direct, poate nu realizeaza ce a facut; sunt oameni care au mari probleme si se razbuna pe altii pentru ca asa se cred mai puternici sau sunt oameni care vorbesc si nu-si dau seama ca vorbele lor pot rani.

Daca isi fac probleme ca tu esti asa si nu altfel inseamna ca atat este orizontul lor.Daca sunt oameni cu adevarat isi vor cere scuze pentru ca te-au jignit dar daca nu o fac atunci acesti oameni merita indiferenta.

Dar nu te lasa data deoparte doar pentru atat.Daca o singura persoana nu te vrea la o intalnire cu mai multi atunci nu trebuie sa renunti.Si uite vad ca sunt persoane care vor sa te intalneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

quote:
Originally posted lily
Cind am vazut anuntul postat si m-am hotarit sa particip la intilnirea din decembrie, am incercat sa intind o mina, sa creez o punte peste mari si tari,iar am fost lovita in sentimente
pur si simplu persoana nu obliga pe nimeni sa vina nicaieri si nici eu sau altii nu o interesam, avind treburi ...degeaba am incercat sa o inteleg,sa o incurajez si pe ea, reciproca nu e adevarata,
Ba m-a atacat ca eu nu am copii....adica cine nu are copii sa nu calce pragul localului unde vin "mamicile", poate nu o mai fi loc si pt noi cei singuri, care nu ne-am casatorit , nici copii nu am avut
dar acum probabil e pericol sa nu primeasca nici pe tatici, cine sa o inteleaga ...
Insa daca eu nu am copii, nu inseamna ca nu imi sint dragi copii , am ingrijit de verii mei si fetitzele prietenei mele ,
iar daca vine ea in tara, dar nu va sta sa se ocupe de ai ei, nu va mai avea chef sa ii supravegheze, atunci nu inteleg ce vina am eu

Lili

Lily draga,eu sint cea care va veni in tzara shi care a rugat-o pe Marina sa posteze un topic,in care sa propuna o intilnire a membrilor DC,inainte de Craciun.Ceea ce nu reushesc sa pricep insa,este UNDE,CU CE shi CIND te-am atacat in sentimente,asha cum spui tu???Poate ar trebui sa revii cu o lamurire shi cu numele persoanei care te-a atacat,pentru a nu-i face shi pe ceilaltzi membrii (care ma cunosc de aproape 2 ani) sa ma considere vinovata de starea ta de tristetze shi singuratate.Nu ma recunosc in cele descrise de tine dar cum tu nu ai dat nici un nume...

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Eddy
te asteptam sa revii, cred ca asa ti-am scris mai demult, la intilnirea anuntata !

Stari de tristete sau singuratate imi apartin, se mai intimpla sa ne simtim singuri si tristi uneori, poate e si vremea mohorita de vina ...
Daca am gresit cu ceva scriindu-ti si in particular iti prezint scuzele mele !

Lily draga,eu sint cea care va veni in tzara shi care a rugat-o pe Marina sa posteze un topic,in care sa propuna o intilnire a membrilor DC,inainte de Craciun.Ceea ce nu reushesc sa pricep insa,este UNDE,CU CE shi CIND te-am atacat in sentimente,asha cum spui tu???Poate ar trebui sa revii cu o lamurire shi cu numele persoanei care te-a atacat,pentru a nu-i face shi pe ceilaltzi membrii (care ma cunosc de aproape 2 ani) sa ma considere vinovata de starea ta de tristetze shi singuratate.Nu ma recunosc in cele descrise de tine dar cum tu nu ai dat nici un nume...

Eddy & Antonia Naomi

[/quote]

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Lily,am incercat shi pe PM sa te fac sa limpezeshti apele tulburi in care m-ai bagat dar vad ca nu o faci asha cum trebuie.Acum spui una iar in postul anterior redai citeva din pasajele ce tzi le-am scris eu pe PM,rastalmacite de tine shi cu care nu faci altceva decit sa ma lashi la fund,unde m-ai aruncat.EU vin in tzara,EU am propus intilnirea,EU tzi-am spus ca ne va fi mai ushor cu copiii intr-un loc acoperit,ferit de frig shi unde-i mai ushor sa supraveghem puii iar tu spui in plus shi faptul ca am interzis sa vina persoane necasatorite,fara copii shi kiar tatici.Daca nu scrii ceea ce trebuie ma simt obligata fatza de prietenii mei sa postez PM-urile ce le-am skimbat cu TOT ceea ce scrie in ele.FARA nici o scurtare.M-ai bagat totushi la mijlok,eh?

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Eddy

in ca ape tulburi te-am bagat ? si ce vrei sa spun mai mult decit am spus ?
daca tu imi trimiti mesaje private ca raspuns la explicatia mea referitoare la re-venirea ta in tara , apoi imi interzici sa iti mai scriu pe PM , crede-ma eu nu te inteleg

daca tu crezi ca asa vei lamuri problema, atunci scrie mesajele acelea si gata,

copiiilor le e frig in parc, asta am inteles, dar restul chiar ca nu...
scuzele mele publice Eddy !

quote:
Originally posted by EDDY

Lily,am incercat shi pe PM sa te fac sa limpezeshti apele tulburi in care m-ai bagat dar vad ca nu o faci asha cum trebuie.Acum spui una iar in postul anterior redai citeva din pasajele ce tzi le-am scris eu pe PM,rastalmacite de tine shi cu care nu faci altceva decit sa ma lashi la fund,unde m-ai aruncat.EU vin in tzara,EU am propus intilnirea,EU tzi-am spus ca ne va fi mai ushor cu copiii intr-un loc acoperit,ferit de frig shi unde-i mai ushor sa supraveghem puii iar tu spui in plus shi faptul ca am interzis sa vina persoane necasatorite,fara copii shi kiar tatici.Daca nu scrii ceea ce trebuie ma simt obligata fatza de prietenii mei sa postez PM-urile ce le-am skimbat cu TOT ceea ce scrie in ele.FARA nici o scurtare.M-ai bagat totushi la mijlok,eh?

Eddy & Antonia Naomi

Lili

Mergi la inceput