despre singuratate
Raspunsuri - Pagina 2
lily spune:
desigur ca am avut rabdare
dragele mele, am suferit din dragoste si unii au ris de mine "vai, ce proasta !"
poate nu am stiut unde sa caut, m-am blocat si am insistat acolo unde nu aveam sanse
sint barbati si barbati
tocmai aici e "buba" cercul vicios
daca nu sint sincera nu am sanse, daca sint iar sincera devin vulnerabila
parca ceva se intimpla si nu pot iesi din acest impas
va multumesc pt sprijin
danielac spune:
Lily poti sa imi scrii pe mail daca vrei sa vorbesti cu cineva : daniela@romfra.ro
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Eryka spune:
Lily nu te descuraja ,ai o viatza inainte.Iesi afara la plimbare nu sta in casa ca nu o sa vina nimeni sa-tzi bata in usa ,intalneste-te cu prietenii si da ia kiar si varianta internetului sunt atatea fete care si-au gasit jumatatea pe internet .Capul sus si multa bafta ,are el Dumnezeu grija si de tine .
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
silviuta spune:
Draga Lily,
Ce bine te inteleg,nu esti singura care ti-ai pus intrebarea asta"o sa am o familie vreodata?"Dupa ce am terminat facultatea nu-mi statea gandul la maritat ,desi am avut destui prieteni,dar n-am fost hotarata sa fac pasul .M-am mutat intr-un oras nou,m-am angajat ,imi cam pierdusem legaturile,si timp de cativa ani am fost mai mult singura.Ieseam cu prietenele (necasatorite),dar de revelion tot singura eram.Ei , dar odata cu varsta si pretentiile ridica noi standarde, si mi-am zis ca tot aleg ,pana culeg...Insa ,acum 2 ani mi-am zis gata, ajune ,nu mai vreau inca un rev.acasa,si dorinta mea s-a implinit!Mi-am gasit jumatatea,care te asigur exista pt.fiecare,dar numai daca exista si dorinta de a nu mai fi singura!Si am fost sigura ca el este sortitul meu,ca am asteptat dar nu degeaba.Fiecare are un destin,fii optimista ,intra pe net,cu precautie ,multe si-au gasit soti acolo,(si legatura dntre mine si sotul meu s-a "cimentat" tot pe net) in zilele noastre e cam greu sa-ti gasesti un partener la o petrecere,bar sau mai stiu eu ce sindrofie.Ai incredere in calitatile tale,nu te subestima niciodata in raport cu ceilalti sau celelalte.Nimeni nu e perfect!Toate cele bune.
nadina spune:
Buna lily,
dupa cum vezi deja ai o gramada de prieteni. Vino si la intalnirile noastre.
Daca vrei poti posta un anunt si la matrimoniale,aici, la mica publicitate. Cine stie de unde sare iepurele.
Pupicei,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
corra spune:
...Buna fetelor!
Lily, iti inteleg supararea, tristetea, durerea...da, in final singuratatea este o durere.Intamplator , si eu am 31 de ani ...si sunt tot atat de singura ca si tine...si nu cred ca suntem singure din vina noastra ...nu stiu.
Mereu imi pun aceasi intrebare: DE CE EU?
Mereu eu singura ....de ziua mea, de sarbatori, cand mi-e bine si cand mi-e greu, tot singura.
Sper ca viata sa ne ofere in final tot ce-i mai buna ...atat cat meritam si atat cat putem duce!
SA FII IUBITA SI FERICITA ASA CUM MERITI TU!
cora
Mi-ar placea sa corespondam si daca poti,scrie-mi pe adresa de mail corra_01@yahoo.com.
country girl spune:
Bine ati venit in club, fetele singurele!
Nu sunteti tocmai singurele in situatia asta Poate suntem noi prea pretentioase? Dezamagite pe undeva, ocupate, prea destepte... vai cate "defecte" am putea avea dintre cele ce sperie barbatii care barbati daca se sperie dintr-atata, intre noi fie vorba nici sa nu se mai oboseasca sa ne caute.
Noi s afim sanatoase ca viata frumoasa ne-o facem singure. N-aduce un barbat fericirea. prietenii in schimb, da. Si prieteni cred ca avem cu toatele, mai ales pe acest forum.
ponicid spune:
Lily,
Raspunsul la problema ta se afla tot la tine. Priveste-te cat poti tu de obiectiv si stabileste-ti in minte cauzele pentru care esti singura. Apoi fa orice efort posibil pentru a diminua sau elimina aceste cauze. Eventual cere ajutorul unui psiholog care daca este competent te poate indruma foarte bine.
Daniela, mamica de Ana-Maria
britdi spune:
Ma alatur si eu voua, celor singure. Eu am 39 de ani - ii implinesc pe 20 octombrie - si sunt tot singura, nemaritata, fara copii. Citeodata cred ca singura am sa ramin toata viata........ asta e.... Poate o rasari soarele si pe strada noastra cindva, nu ?
lily spune:
Dragutelor,
poate am incercat acest mesaj gen SOS pt ca stiam ca nu toate fetele au noroc de baieti buni, fideli, respectuosi si mai ales FAMILISTI !
am avut la un moment dat ocazia sa cunosc un tip, nici destept nici frumos, nici bogat, nici realizat profesional
dragutzele mele prietene, mi s-a reprosat ca sint aroganta, mindra si de aceea nu am cum gasi un EL pamintean ca sa fim impreuna
buuuun, si am acceptat "varianta ajutatoare" stiind ca nu am ce pierde , nu?
dezastru, a ales sa se insoare cu o alta stiind ca eu il astept "fidea"
si am aflat astfel ca in dragoste si prietenie nu se fac compromisuri
am asteptat alta ocazie sa cunosc totusi un om cu care sa ma impac
si astept astept astept
dar acum astept discutind si cu voi
un psiholog nu mi-as permite , desi am gasit odata unul crestin care nu mi-a cerut nimic si care dupa 1 sedinta a renuntat, dar m-a lasat sa vin la intilnirea fixata desi usa lui era inchisa ...
va multumesc si cred ca viata merge inainte
insa important e sa invatam din greseli, eu va marturisesc din greselile mele si va spun sincer: fetelor, nu le repetati !!!
Lily