despre singuratate
am 32 de ani,sint singura- nu am un prieten
de ce nu reusesc sa am o familie ?
Raspunsuri
Roxana_G spune:
Esti tanara si probabil o femeie exceptionala. E pacat sa vorbesti cu atata tristete cand ai toata viata inainte. Nu iti pierde speranta. Mai mult ca sigur ca iti vei realiza visul cat de curand si vei constata ca a meritat asteptarea.
Eu mi-am cunoscut sotul la 17 ani. Suntem impreuna de mai bine 10 ani si sunt fericita. Dar sunt atatea cupluri casatorite mai devreme sau mai tarziu si traiesc o drama a nepotrivirii si lipsei de comunicare. Crede-ma, nu asta inseamna familie.
Poate iti pare un text banal, dar ti-l spun din tot sufletul. Zambeste si ziua de maine iti poate aduce ceea ce astepti. Suna metaforic si cu iz sentimental. Insa eu asa mi-am realizat dorinta atunci cand credeam ca totul e pierdut: bebeul asta mic care imi da ghiontulete in burtica de cate ori stau la calculator.
Iti doresc sa iti indeplinesti dorinta si sa stii ca esti buna de cinste cand ne anunti ca ai reusit.
Rox
lilach spune:
De ce esti singura? Totdeauna ai fost singura? Poate totusi ai o prietena?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
mihaelas spune:
Bine ai venit, draga Lily. Fii sigura ca undeva, exista si pentru tine sufletul pereche. Va veti gasi si te vei uita cu uimire in spate, la momentele in care te simteai singura.. de fapt nu esti. Iti doresti o familie, pe care fii sigura ca o sa o ai, atunci cand va veni timpul potrivit.
Pana atunci, distreaza-te cu prietenii, fa-ti altii noi... si asa poate ca il vei gasi si pe EL. NU te inchide in tine...
Mult succes si asteptam sa ne spui ca iti e mai bine...
maryam spune:
Ba nu esti singura pentru ca noi suntem aici, ai cui sa-i impartasesti cele mai intense trairi si sper sa simti caldura fetelor, chiar daca uneori...chiar se mai "raceste" atmosfera.
Prietena mea imi spune mereu cu regret ca este singura, are 28 de ani, e o fata frumoasa si desteapta si nu cred ca ar trebui sa fie atat de deceptionata de asta...
Poate ca nu iesi suficient ,poate ca dupa o anumita varsta esti mai...transanta, vrei altceva, cauti mai putine defecte, pe care oricum le sesizezi mai usor ca la 20 de ani,dar nu-i bai.
Sunt absolut sigura ca si el te asteapta, te cheama in sufletul lui...Asa ca daca-l intalnesti, inainte de toate da-i o sansa!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
Elenalove27 spune:
quote:
Initial creeata de lily
Draga Lily ,,bine ai venit printre noi ...si daca ne-ai gasit pe noi fi sigura caci nu mai esti singurica,,,iar de prieten si familie niciodata nu este prea tirziu de gasit...
Multa sanatate si nu mai fi trista ...cindva,undeva va aparea si pentru tine acel prieten si aceea familie de care ai nevoie in viata ..
Elena cu burtica & sotul AL
cl spune:
quote:
Initial creeata de lily
Bine ai venit, Lily! De ce nu reusesti? Poate pentru ca nu ti-a venit momentul, poate pentru ca esti timida si poate pentru ca, fara sa vrei, reusesti sa ridici un zid intre tine si "el", zid care-l face pe "el" sa dea inapoi. Poate ca te invarti intr-un cerc limitat, unde toata lumea este deja cuplata. Nu trebuia sa disperi, intr-o zi va aparea si jumatatea ta, sufletul tau pereche. Trebuie doar sa ai doar rabdare si sa observi lumea din jurul tau. Prietena mea are 33 de ani si 3 facultati! Si este singura! Este o tipa superdesteapta si e si frumoasa. Dar unii se tem de femeile destepte, altii nu! Intr-o zi o sa apara si un "el" pentru ea. Acum este plecata la un doctorat in SUA, pentru 4 ani si m-am bucurat pentru ea. M-am bucurat ca poate va cunoaste acolo omul care i se potriveste. Lily, sper ca nu m-ai inteles gresit. Tot ce-ti pot spune este ca nu trebuie sa disperi, ca ce-i al tau e pus deoparte! Si, o sa vezi, atunci cand te vei astepta mai putin, va aparea si printul tau.
Claudia
lily spune:
multumesc pt mesaje !!!
nu am intrat in amanunte insa simteam asa o nevoie de a spune ceva
dar acum slava Domnului am primit sustinere si vreau sa nu dezamagesc asistenta :-)
am trecut prin citeva incercari, prin dezechilibre prin care trec oamenii
eu nu am avut experienta si nu am stiut cum sa depasesc momentul, studenta fiind in al 3-lea an (ASE)
atunci ceea ce imi doream era o oaza de liniste
dar imi doream si un umar pe care sa pling putin, pt ca la cursusri ni se spusese mereu ca nu vom avea intelegere la examene
sa faci o facultate, sa te preocupi de ea, si sa nu ai totusi un minim decent asigurat, cu un tata somer dupa 25 ani de cercetare-proiectare dat afara pur si simplu,
cu un frate si el elev apoi student in foormare, tot fara alte resurse
insa mi-am dat seama ca poate fi si mai rau
pt ca o casatorie facuta in pripa e lucru mai ingrozitor decit o singuratate temporara
desigur ca ies pt ca nu am cu cine, nu imi plac baruletele si discotecile
dar imi place muzica, imi plac oamenii :-))
poate sint mai sensibila, mai timida si mai putin dispusa sa fac compromisuri de dragul unui peteic de hirtie sau a unei verighete care sa salveze aparentele
dar cu voi alaturi simt deja ca imi cresc aripi, desi au trecut doar citeva zile decind am intrat in comunitatatea voastra
toate cele bune
astept vesti de la voi-
cind va fii sa cunosc pe cineva potrivit fac cinste :))
Lily
Corina spune:
Draga Lily,cit de cunoscut imi suna tot ceea ce spui!!!Aveam 32 de ani ca si tine,un servici bun,dar eram singura.Pina intr-o zi,navigind pe internet de la servici,mi-a venit ideea sa ma inscriu pe un site francez de intilniri.
Minunea s-a produs doua saptamini mai tirziu,cind un tinar(avea 25 de ani atunci),mi-a scris . Apoi am vorbit pe chat si mai tirziu la telefon.Am facut schimb de poze,iar din momentul acela totul a devenit clar pentru amindoi.A venit in Romania in luna august,iar in octombrie am venit eu in Franta,ne-am casatorit iar un an mai tirziu s-a nascut minunea noastra mica.
Luna asta vom sarbatori doi ani de la casatorie si pot sa spun ca sintem fericiti impreuna,pot spune ca e chiar mai bine decit la inceput.
Dua cum vezi,nu trebuie sa iti pierzi speranta, intotdeauna ceva frumos se intimpla ,mai ales dupa o perioada trista din viata.
Te pup si iti urez noroc.
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
blondi spune:
Buna.
Am 36 ani, sunt casatorita si am o fetita de 10 ani. Cu toate astea de multe ori ma gindesc cum ar fi sa fiu singura, ce as face ca sa-mi gasesc jumatatea ? Eu cred ca fiecare are o soarta, buna, rea....
Tu trebuie sa fii optimista, sa fii naturala sa fii TU. El va veni, mai devreme sau mai tirziu. Eu daca n-as fi fost casatorita as cauta pe internet, sunt atitea site-uri unde poti sa gasesti persoana potrivita. La inceput puteti coresponda si in timp poti sa-ti dai seama ce fel de om este . Daca iti place continui, daca nu, nu. Sunt multe familii intemeiate asa.
Multa bafta si sa ne tii la curent !!!
Cu drag blondi.
Anina_n spune:
Da, da, undeva se afla si jumatatea ta ! Las-o sa te cunoasca, altfel nu va stii ca tu esti jumatatea lui. Iti doresc sa va gasiti cat mai curand posibil !
Nina