Impresii de la intalnirea DC+ POZE NOI!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Bravooooooooooo, frumoase poze, frumoshi copii. Sa va traiasca shi sa creasca mari.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Io nu mai vin la intalniri DC pana n-or face fetele 10 ani. Sa va zic din punctul meu de vedere cum a fost. Sculat dimineata, laptic, urlat la maxim (Ioana), olita, certat cu tati ca nu vrea sa ne duca la intalnire , pus botu (mami), imbracat fetele, urlat la maxim (Maria), sunat bunica convins mers si ea in Tineretului, coborat, indesat si legat fetele in scaunele cu cate un pateu in mana (pentru preocupare si uitat urlat), plecat in tromba , cules bunica din drum, ajuns intersectie Sincai, stanga nema, mers inainte, ajuns intersectia urmatoare, facut stanga, intors prin parcare, ajuns inapoi Sincai, ochit loc parcare si infipt repede. Repede, repede, ca e 10 si 20. Luam punga cu jucarii (cosmar de punga, nu alta, cu roti, masinute, minge mare, minge mica, brosca de tras, telefon piutior, etc.). Luam viteza prin parc, nema. Vine si Cristina din urma (Crisia, sper ca am scris bine) si ne preumblam prin parc in cautare de membri desprecopii.com). Haladuim noi p-acolo si dupa aia ne intalnim cu doua mamici care veneau hotarate cu carutele (Andra si... scuze imi scapa numele) si ne spun ca le-a trimis DEDE la oamenii cu baloane . Oameni pe langa care noi trecusem deja de doua ori, dar daca nu aveau copii am zis ca nu sunt astia. Ne oprim si noi varsam jucariile, dezbracam copiii ca deja era foarte cald, schimb doua vorbe cu Lia, doua cu Denisa (sotia lui DEDE), si cu e-CATA, vine si Liliana, schimb si cu ea doua vorbe, intre timp urmaresc fetele care se urcau pe o rampa de role si isi dadeau drumu ca pe tobogan. Ioana e mai smechera, vrea sa coboare singura in picioare de rampa, nu apucam s-o prindem si sterge cu fata toata rampa. Urletele de rigoare, sange la nas, etc. Apare si Marina cu Mariuta care ia masa la iarba verde. Mai schimb o vorba, cade si Maria mea pe astfalt de data asta. Urlete din nou. Uf, ca nu mai pot. Vin sportivii, ca ei trebuie sa urce si sa coboare exact scarile alea unde stateam noi, vin si copii cu bunici sa ia baloane, ca "e pe gratis aici", vine din ce in ce mai multa lume si se hotaraste mutatea taberei. PLecam cu catel si purcel, dar nu mergem mult ca intalnim masinutele si toti copiii vor bineinteles sa se dea in masinute. Vor si fetele mele. Io nu prea vreau, bunica nu, ca sa le dam si pe ele. Bine le dam. Le punem in masinuta cu Laura Lilianei si cu Andrei al Flaviei. Si pleaca masinutele, fac un tur, la al doilea Ioana incepe sa urle puternic si se ridica in picioare. O culeg cand ajunge in dreptul meu si sunt fericita ca Maria nu urla. Degeaba. Cand vede ca e singura, o apuca si pe ea urletul. De data asta se opreste masinaria sa extrag copiul ca ii sperie si pe ceilalti. Dau sa plec cu ele din zona, dar nu e chip, ca acum vor din nou. Plasez punga de jucarii Flaviei si le iau pe urlatoare si le duc la fantani, ca apa calmeaza . Mai stam un pic si mancam covrigei, din rezerva strategica a bunicii, apare Monica cu Vladut si cu Leo, ii fac cu mana si Claudiei, si lui Joxy (pe care eu il stiu, da nu stiu el daca ma stie, da amabil cum e mi-a facut si el) si insfarsit ajungem la niste banci sa ne tragem sufletul. Vine din ce in ce mai multa lume, dintre care nu mai recunosc de la distanta decat pe DanaT si sotu, pe Nadina cu mandarina in carut, si Petruta si pe cine o mai fi fost pe acolo. Iarasi urlete si suparari, ca Maria nu-l lasa pe Vladut sa stea pe banca cu ea si se cearta cu el pe limba ei . Vladut raspunde si el pe aceeasi limba. E deja unu fara un sfert si lumea abia acum se hotaraste sa mute tabara la leagane. Fetele erau deja la limita extrema de oboseala, eu la fel cu nervii la maxim, hotaram plecarea. Zicem pa pe la cine mai putem si ma consolez cu gandul ca la urmatoarea intalnire fetelor vor fi mai mari si poate apuc si eu sa schimb o vorba cu cineva. Fetele au adormit in masina. Oricum a fost foarte frumos la intalnirea

PS Cel mai tare a fost un mos cu o fetita de mana care a vrut si el balon si dupa aia ma intreaba: "Ce actiune e aici" si io e intalnirea site-ului Deprecopii.com. El: "ceeeee sait, ce e aia" Io: internet, ati auzit, un loc unde se intalnesc mamicile si discuta, si acuma ne-am intalnit sa ne vedem si in realitate. El: "Nu stiu domne ce e asta, sait"

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Frumoase poze... frumosi copii, frumosi parinti. Se pare ca v-ati distrat de minune. Foparte bine. Sa va creasca copii mari si frumusei.

Pupici, Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Camelia, . E greu cu un copil, daramite cu doi! Si eu imi spun mereu ca data viitoare o sa fie mai bine cu Alex si asa este! Pupici la papusile tale.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

mai mai, vad ca deja v-ati pus pe povestit. A fost foarte frumos intr-adevar mai ales ca Liliana are o fetita super Laura care l-a tinut pe Andrei ocupat desi cam punea botic cand venea Mara in inspectie. Ce sa mai ne-am distrat noi mamele si copii ne-au suportat desi la un moment dat Andrei a spus ca el s-a plictisit dar nu inainte de a se mozoli bine in pietrisul de la terasa. Ati uitat de gogosile facute de mama Q sau aduse prin bunavointa ei si care au fost monpolizate de Dede si alti barbati din zona si recuperate pentru scurt timp de partea cealalta a mesei. Oricum mi-a placut ideea si n-ar fi rau ca data viitoare sa facem o intalneala mai evoluata cu potol pentru mamici si copii si eventual un loc de nani ca sa nu mai dispara mamicile de gemeni frumosi si altele care au plecat pentru ca se facuse ora de masa a piticilor.

da trebuie sa multumim Liei ca ne-a ajutat sa ne intalnim si ca a umflat baloane ( din Japan) pentru toti pustii, lui E-cata ca a pus sforicele la baloane, lui Tzuc pentru ecusoane ace si marker , si mai ales mamicilor prezente care au venit sa ne cunoastem.

A fost o intalneala frumoasa mai ales ca am descoperit , e drept dupa ce si-a scos ochelarii de soare ca Liliana are ochi albastri superbi, ca Lia e blonda , ca Tzuc e colega cu mine de servici si ca multe alte mamici care pana acum aveau doar un nume sunt de fapt oameni ca toti oamenii dar si desosebite in acelasi timp pentru ca fac parte din aceasta comunitate.
Sper sa repetam figura si promit ca data viitoare sa aduc si piticul nr 2 nu de alta dar fetita Marinei e rapitoare iar gemenele Cameliei sunt superbe chiar si cand urla si precis se lipeste macar de una.
va pup si ma duc sa vad pozele
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Da, recunoastem, am intirziat. Dar era si ultima etapa de circuit, Formula 1, Suzuka, deh, fani, mashinutze, lupta apriga, sperantze... Dupa cursa, ambalat copilu', burdushit geanta cu ce credeam ca ne e de folos, urcat in masina, demarat in tromba ( eram in intirziere), ajungem la Sincai, zaresc o blonda cu carutzul stind de vorba cu un nene. Zic : Asta-i Marina ! Da nu vad popor cu copii, ca deh, se anuntza suta de persoane, fara princhindei . Parcam, linga tirgul cu gogoshari si mici. Punem copilu' in carutz si fuga la locu' de intilnire, iar cu privirea roata peste tot dupa un grup mare cu multzi copii.
In sfirsit, zaresc citeva persoane, cu baloane si etichete. Gata ! Incepe adunarea. Sotzul meu a fost intrebat de un domn ce se intimpla : E tirg de copii ? I-a raspuns ca da, dar nu-s de vinzare. Faza cu schimbarea locului a fost tare. Nu potzi trece pe linga mashinutze si alte gargaritze fara sa nu faci popas. Vorba lui Dede: Poate ne lipim de o reclama pe site ! Al meu, Mihai, era fascinat de masinutze si de fintini.
Am admirat-o pe Teo1970 care alerga intre doi baietzi, cind dupa unul, cind dupa celalalt. Se descurca bine.
Si bineintzeles, pe CameliaH, care a batut atita drum cu gemenele si incerca sa le faca fatza cu calm.
E da, Nadina, Mihai incearca si el sa fie cavaler, chiar daca acum ofera doar scame imaginare fetitzelor. E un inceput.
Am vazut si parintzi mai relaxatzi, deh, copii mari, scapatzi de ...Lasa ca ne facem si noi mari !
M-am bucurat ca au venit si aspirante si viitori parintzi. Le doresc: Bafta ! Ii admir pe cei care au venit chiar daca nu sunt inca parintzi.
Plus , organizarea super: baloane , etichete.
Concluzie: vremea a fost super, copii frumosi , parintzi asemenea.
Mai vrem intilniri !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Frumoase poze. Bravo voua celor care ati ajuns. Noi din pacate, n-am reusit sa ajungem, desi mi-am dorit-o din tot sufletul. Sper ca data viitoare.
Voiam sa ma laud si eu cu Vladut, ca are niste ochi albastri... Asa ca nu va mai certati pe baietelul lui Dede ca concurenta vine din urma.
V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Multumim muuuult de poze si de povesti.

Astea da, povesti adevarate...cu aventuri in drum spre... in timpul... inapoi acasa!!!

Va pup, si promit ca la urmatoarea intalnire aparem si noi!
Asta daca n-o fi iar cand io sunt in deplasare :-(

Sanatate, s-aveti copii frumosi si sanatosi,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Am fost si noi... cu tot fameleonu...o sa va povestesc mai tarziu.
Big Mama Q la intalnire

Q (Gabriela si Dinu si Tati Q si sor'mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

normal ca regret.. am regretat din prima clipa, de cind facuram ochi si am realizat ca mi va fi imposibil sa ajung..
apai mindra si a ei mamica au facut ochi la ora 9.. 9 si ceva...

dragelor, stiti si voi cum este.. pina sa o scot pe Thea (6 ani) din casa imi trebuie 2 ore... spalat, mincat, imbracat.. mincatul ne ia cel mai mult.. tercu de 10.. ma uit la ceas 10,45 La naiba! s a dus dezmatzul! comutam pe alt "canal".. alte activitati...
cu tot regretul de rigoare...

pupici grasuni si poate data viitoare reusim si noi sa ne miscam in timp util...

si apoi, daca as fi avut pe cine sa contactez, sa intreb spre ce zona s a miscat poporul....

inca odata... desi ma roade pizma, pupici grasuni

Mergi la inceput