Impresii de la intalnirea DC+ POZE NOI!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:
Imi pare bine ca v-ati simtit bine impreuna, vad ca de ceva timp nu mai pot participa la intalnirile comunitatii. Sper sa pot recupera!
Imi pare rau.
3 ani !!! pe 14 februarie
monica spune:
quote:
Originally posted by joxy
http://community.webshots.com/user/giocsi
poze, poze...
Cu respect,
Florin
multumim muuuuuuuuult de tot pentru pozeeeeee
nadina spune:
Buna Dragilor,
a fost suuuupeeeerrrr!!!
Mandarina mea s-a simtit minunat intre atatia pitici si a primit cu mare placere scamele imaginare pe care i le daruia cu dragalasenie Mihaita al Petrutei.
Imi cer scuze daca nu am apucat sa discut cu toti parintii prezenti si ca nu am pupacit toti copilasii, din motive obiective (mandarina nu a stat decat cand ne-am asezat la berici,unde i-a facut draga-draga mamicii-gutuie de mai avea un pic si ii scotea ochii).
Pupici Liei pentru initiativa, abia asteptam sa ne mai vedem.
Nadina si Carina-Mandarina.
P.S. Taticul mandarinei s-a simtit un pic ignorat si nu se astepta,mai ales din partea lui joxy cu care e prieten vechi.
Va rog,data viitoare sa il bagati in seama, ca nu-s geloasa.
Sper sa reusim sa punem cat de curand poze in album
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
emari spune:
Imi pare nespus de rau ca nu am ajuns, mai ales ca de data asta era si baietelul la noi! Dar m-am trezit cu o vizita neanuntata din provincie si mi-a fost jena sa-i las singuri in casa, sotul meu lucrand si duminica!
joxy spune:
Draga Nadina,
Intrucat nu l-ai prezentat pe sotul tau.. io nu aveam de unde sa stiu daca ai venit cu sotul, amantul.. prietenul.. si sa stii ca am intrebat mandarina daca el este tatal si nu a vrut sa-mi spuna.., dar l-am tras in poza sa nu-l uit si daca-l vad pe strada sa-l salut.
In rest.. numa de bine. Traiaska nenea RODAN, tatik cu ghiozdan.
Astept o cronica oficiala din partea lu DeDe, scrib-ul DC-ului si apoi cand am un pic de curent pe pc-ul meu poa facem si io ceva comentarii.
Cu respect,
Florin
GabrielaG spune:
Vazut poze si placut foarte mult. Asa am mai cunoscut si noi "pe viu" niste mamici si tatici cu puiutii lor. Se vede pe fetele voastre ca v-ati distrat bine. Asteptam povestirile.
Sanatate si pupici,
Gabriela si baietii
danat spune:
Si noi am fost, dar fara bebik, care statea acasa si ne ajtepta nerfos nevoie mare ca fusese pakalit cu ceai de colici in lok de laptik .
Vremea-superba, poate printre ultimele zile insorite din toamna asta, copiii-foarte frumosi si aranjatzi de mamicile lor atente ca niste albinutze, atmosfera super, pakat ca nu ne-am adunat mai multi...in concluzie foarte placut mod de a-ti petrece o dimineatza de duminica!!! Sper sa se mai repete si mai ales catre sarbatori, poate iese ceva si mai si decat anul trecut!
danat
Anina_n spune:
Noi, nu ajungem sa participam la aceste inatlniri, dar ne bucuram nespus sa citim despre ele si sa vedem poze de la intalniri. Multumim pt. poze, joxy !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Marianar spune:
quote:
Originally posted by joxy
http://community.webshots.com/user/giocsi
poze, poze...
Cu respect,
Florin
Joxi, in foto 15 eu is', nu Petruta. Nu ma recunosti
Sper sa postam si noi pozele in 2-3 zile
A fost o intalnire super!