Impresii de la intalnirea DC+ POZE NOI!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Superb! Vrem si noi, vrem si noi...! Se vede ca v-ati simtit bine! Florine, mersic de pozute si mai trimiteti care mai aveti!Va pupam!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Am privit cu nostalgie pozele si mi-am amintit cu mare drag de cele doua intalniri DC din vara, din IOR si m-a cuprins asa un dor de o noua intalnire...
Pana atunci va multumesc pentru poze(super!!!) si pentru ca ne-ati impartasit si noua trairile voastre speciale.

Felicitari Lia!
Felicitari tuturor!

Pupicei la toata lumea si mai ales la bebei,
Floare de Colt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lacramioara spune:

Am fost si noi, cu tati, cu mami si bineinteles cu Alex, dar din pacate n-am putut sa stam pina la momentul cu pozele, dar le-am admirat si sint f.f.f. frumoase. Poate data viitoare, sper sa putem sta mai mult. Alex deja obosise si era si flamind, dar daca stiam ca ati ajuns pina la tirgul de gogosari va cautam pe acolo, ca acolo am ajuns si noi intr-un final, cred ca dupa mirosul de mici. Oricum a fost super super.... Mai vrem, dar sa comandati tot asa o vreme super...Multumiri Liei pt. tot, si lui E-Cata si lui Dede si tuturor parintilor si copiilor ca au fost tare frumosi. Si a fost mortala CameliaH cu povestirea ei...Va pupam pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

am dost si eu la intalnirea DC. Sa va spun cum am debutat ziua de duminica.

trezirea la 9.00, cafelutza ..si la 10.10 pregatita de plecare, sun pe teo1970...alo teo...teo:'sunt deja in park', eu:'ajung si eu in 30 min, iau metroul..ma asez frumusel..obosita ca de obicei (cum a zis Q 'cred ca m-am nascut obosita si acum am toata viata inainte sa ma odihnesc'), ajung la Unirea..ma pregtesc sa cobor la prima, stiind ca urmeaza Tineretului, hopa..nu-i Tineretului, i-a metroul inapoi pana la Unirea, cobor, alerg pana la corespondenta 2..suna tel..beep de la teo..prind metroul in ultima fractiune de sec..inainte sa se inchida usa...ufff.. si ajung la tineretului..
intru in park..sun pe teo...nu raspunde..eram cu okii in 10 parti sa okesc grup de mamici si pitici...pe dreapta, pe scari..grup..nebunie..kupii alergand..mamici alergand..zic..hopa astia sunt.ma apropii timid si intreb prima mamica: pentru intalnirea DC?..DA...nu recunosc pe nimeni din pozele vazute pe site.. intreb 'pe TEo ati vazut-o?'..tocmai pe Marina cu mariutza ei frumoasa, am intrebat-o..si-mi indica o tipa zvelta si super dragutza...povestind de zor cu o alta mamica (de fapt o fosta colega de-a ei din facultate, intalnita intamplator in acel moment)ma indrept catre ea si ..TZUCCCC si dai imbratzisari si pupicuri, prezentarea de la distanta a celor doi kupii superbi Matei si Nane (Ioan)....Bon..deja ma simteam mai bine..scot ecusoanele pregatite frumusel de acasa si incep sa le impart celor care ma rugasera..sa le fac si pe cele necompleatate le inmanez frumusel lui e-Cata..care decora cu maerker-ul baloane umflate de Lia...trec la umflat baloane impreuna cu Flavia, facut cunostintza cu fetele si bbi,tatici...apar sportivii care trebuiau musai sa se antreneze pe acele scari, hop sus cu toate catrafusele, adun tot ce gasesc pe scari, posete, gecutze..baloane, eram ca un pom de craciun, mamicile ocupate cu bbi..plecam..ajungem la masinutze...nebunie..copii vor in masinute, intre timp mai apar membri, facut cunostinta, pupaturi..poze..Matei si Nane deja s-au dat 2 ture..Nane plange, il dau jos, Teo la bilete, revine, il pune inapoi in masinutza, copilul plange..plecam...ajungem la bancutze langa tereasa..povestim ne pozam iara, gemenele lui CameliaH au inceput concertul, mami hotaraste ca trebuie sa plece acasa cu pareri de rau, la un momemnt dat tot grupul pleaca la leagane.
eu, teo, kupii si mamica_gutie hotaram sa ramanem la terasa la o cafelutza si la pvesti..dupa ceva timp apare grupul...intre timp matei si nane au inceput scandalul,teo suna tati,vine tati preia kupii...innadim mese si facem o masa lunga...si da-i cu berica..mai ales taticii..aa si gogosile care le-a adus Q...au avut mare trecere.
si uite asa au trecut 4 ore in care m-am simtit extraordinar, am cunoscut oameni minunatzi..si copii superbi, desi am fost intrebata la un moment dat 'ce caut eu acolo fara bb si fara burtica'..:-)
am fost la prima intalnire DC..si m-am simtit minunat impreuna cu VOI..
Multumesc Lia ca ai reusit sa ne aduni intr-o zi frumoasa de toamna, mai vreau la intalniri DC

PS: scuzati mesajul telegrafic, cam lung ..dar altfel nu stiu povesti in scris, sunt antitalent..sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Uf.. m-ati amarat rau de tot.... noi am fost lovite de rionofaringita si am stat in casa, sa nu imbolnavim comunitatea... Data viitoare promitem ca suntem la datorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

http://community.webshots.com/user/teo1970

prin amabilitatea lu` tanti teo.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumim ! Sunt faine ! Asa mai cunoastem si noi, lumea de la DC.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

felicitari si ma bucur pentru voi ca v-ati cunoscut, ca v-am cunoscut si noi prin intermediul pozelor....data viitoare poate intalnirea ne prinde si pe noi prin Romania si venim sa ne cunoastem....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

timp de 1 luna l-am batut la cap pe marcel sa mergem la intalneala si el saracul zicea de fiecare data ca da, apoi a doua zi eu il intrebam iar...si uffffffff eu si alexutza am racit rau de tot, cu mucisori, tuse, febra si tot tacamul. tare prost m-as fi simtit sa vin acolo, printre copiii si mamici, tatici si sa impart virusei. asa ca am ramas acasa cu un botic pana la pamant...
dar data viitoare nu mai scapati de noi!

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Ne pare tare rau ca nu am ajuns nici de data asta.
A fost ziua Mariei si am serbat-o sambata iar duminica s-a trezit pe la 11.30 asa ca...

Ne pare rau.

Maria, MAdalina, Radu

Mergi la inceput