iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.
Raspunsuri - Pagina 2
buburutza spune:
de o despartire de sotia lui nu poate fi vorba iar relatia noastra nu a creat ruptura intre ei doi, aceasta s-a produs acum 20 de ani cand ea s-a imbolnavit.Admir faptul ca a ramas langa ea desi este un barbat deosebit.
anacristina spune:
Foarte delicata situatia ta!
Practic nu poti avea nici un viitor sigur pentru tine.
El nu va avea curajul sa faca un pas decisiv, mai ales ca sotia sa probabil este dependenta de el. Singura alinare, sa traiti o viata dubla...ceea ce nu cred ca tie o sa-ti convina la infinit.
Mai bine incearca si lasa omul sa-si vada de ale lui, sunt destui barbati singuri, langa care ai putea sa-ti refaci viata.
Priveste in jurul tau si ai sa-mi dai dreptate, nu mari suferinta altora.
cristina
JuliaGrace spune:
Amindoi, sau mai bine spus toata lumea are dreptul sa fie fericita, dar asa cum s-a mai spus veti suferi toti, si in cazul in care nu opresti valul acuma, mai tirziu v-a fii foarte greu. Gindeste-te ca pretul fericirii tale e nefericirea altcuiva...si asta se plateste intotdeauna!
Nimeni nu spune ca nu ai dreptul sa te indragostesti, dar atita timp cit cel putin unul dintre voi nu este liber...OPRESTE_TE ! dincolo de toate veti produce doar suferinta in jurul vostru!
buburutza spune:
eu cred ca nu am fost bine inteleasa, el este casatorit cu o femeie care nu mai stie asta.
ad_risnov spune:
Buburutza,
Cred ca nu mai inteleg nimic: cum adica sotia lui nu mai stie ca e casatorita cu barbatul ala? Fii mai clara, daca se poate!
Adriana
diana904 spune:
quote:
Originally posted by buburutza
eu cred ca nu am fost bine inteleasa, el este casatorit cu o femeie care nu mai stie asta.
Nu stie ca e casatorita cu el? Te referi la boala ei de care pomeneai intr-un mesaj anterior? Adica tipa e "dusa"?? - scuze pentru termen, poate e nepotrivit pentru o persoana bolnava dar nu-mi vine in minte altceva..
Kiara spune:
Din cate stiu eu nici o instanta nu va desface aceasta casatorie. Asa ca chiar daca el ar vrea sa divorteze, nu-l vor divorta daca ea este bolnava psihic. Mai bine verifica informatia mea, dar eu asa stiu.
Ce alte solutii aveti? Nu vad alta decat sa fiti impreuna fara a fi casatoriti legal.
mamaruta spune:
Buburutza, daca esti atat de zgarcita in detalii, cred ca nici raspunsurile nu sunt ceea ce astepti tu.
korinna spune:
k....te iubeste..il iubesti..nevasta-sa e nebuna...acu tu esti multumita si impacata cu ideaa..desi o sa par cam dura?ce vrei de la noi?sa fim de acord cu legatura ta cu un barbat casatorit???....
Eu una nu sunt de acord cu asa ceva....indiferent de motivatii
Sunt zeci de barbati buni si neinsurati..oricum ai da-o tot ai sa suferi..faptul ca vine ziua la tine..si noaptea i de sarbatori e tot cu e..e un motiv suficient de tare sa -ti spui ca tu nu meriti asta!
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457