iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.

iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste. | Autor: buburutza

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cand m-am indragostit de el, totul s-a produs in timp, cert este ca exista sentimente puternice de ambele parti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Poate.....si nevasta-sa il iubeste!!!!Te-ai gandit la asta??Si si-au facut la inceputuri niste vise,niste planuri....nu ca ar conta hartia aia de la Starea Civila...dar la ea nu te gandesti??Pana la urma-i barbatu ei!
Eu daca s-ar da una la sotul meu..pe bune ca i-as rupe picioarele..si i s-ar intampla tot ce poate fi mai rau!
Oi fi eu mai razbunatoare..dar sotul meu nu si-ar dori sa incerce asta!!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Vei suferii! Nu o sa te tina inima, constiinta si toata dragostea pe care crezi ca o traiesti acum, nu va fii decat durere. Sfatul meu: fugi cat nu e prea tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Cam nasoala situatie! Copii aveti?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

am fost casatorita 13 ani cu un alt barbat. Pe el l-am cunoscut cand nu mai stiam daca va mai exista un miine pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

intrebare: nu crezi ca asa cum s-a indragostit de tine si se gandeste sa o lase pe sotia lui..s-ar putea indragosti de alta si sa te lase pe tine? eu..asa gandesc..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

scuze..si inca ceva..mai gandeste-te la un lucru..poate fi cumva vorba de fructul interzis si nu de dragoste? la tine..
dar de sentimentele lui ... esti sigura?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Buburutza,vrei sfaturi de la noi?sau doar ai tinut sa ne anunti ca esti fericita si ca ti-ai gasit perechea?
Iti spun parerea mea sincera,in legatura cu aceasta situatie,in calitate de sotie si mama a unui copil(2ani);Daca cineva s-ar indragosti de sotul meu(ceea ce nu e exclus)as lua atitudine,as riposta(cum nu stiu...);in cazul in care sentimentele sunt reciproce...nu stiu daca mai e ceva de facut;
Raspunsul Korinnei,a fost foarte transant si are dreptate;noi insa nu cunoastem toate aspectele problemei;
Sunt insa de parere ca atunci cand cunosti un barbat(chiar daca iti place)si afli ca e insurat,SA NU TE COMPLICI,pentru ca fericirea ta se bazeaza pe suferinta altuia;MERITA?daca tu,buburutza ai raspunsul la aceasta intrebare...nu mai e nimic de zis...
Asteptam continuarea...
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Eu am alta intrebare:
Cum de va indragostiti fetelor asa nebuneste numa de barbati insurati?
Sau or fi disparut ai burlaci si nu stiu eu.

(5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

E tare complicata situatia ta, Buburutza!
Oare nu exista multi alti barbati necasatoriti care pot fi iubiti pt. calitatile si defectele lor???
Eu sunt casatorita si nici nu vreau sa-mi imaginez macar un scenariu de tipul asta. Ar fi un cosmar pt. orice familie. Gandeste-te macar la asta! Crezi ca-ti vei putea cladi fericirea pe nenorocirea altei femei???
Eu m-as gandi ca roata se invarte in viata.

Sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun!
Adriana in 23 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Situatia este delicata ... f delicata... oricum CINEVA va suferi f mult ..... poate toti 3 ....daca sunt si copilasi la mijloc vor suferi si ei ,,,, Nu te pot acuza si nici judeca ,,,oricui i se poate intampla sa se indrosteasca .,,, si oricui i se poate intampla sa sufere atata incat sa nu existe MAINE ,,,,si nu doar o data in viata ..,,,,
sincer eu as FUGI ... si as fi fericita doar pt ca sufletul nu imi este impietrit... si tine mintye... OMUL IUBESTE DE CATE ORI ARE OCAZIA.....
ADINA

Mergi la inceput