iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.
Raspunsuri - Pagina 3
anaana spune:
Nu imi dau seama ce fel de ajutor astepti de la noi.
Tu il iubesti si el te iubeste dar nu are de "ginduri de durata" vis-a-vis de tine? Care este de fapt parerea ta si a lui fata de aceasta relatie?
Daca nu va divorta (intradevar este admirabil ca a stat 20 ani linga sotie), tu decizi ce e mai bine pt tine, sa ramii in aceasta relatie sau sa rupi aceasta relatie.
Eu una, cred ca doua persoane se pot casatori, in timp constata ca de fapt nu se iubesc sau numai una constata si in opinia mea este mai bine pentru amindoi sa divorteze. Dar din putinele date "oferite" de tine nu cred ca relatia voastra are viitor.
Te intrebi unde a-ti gresit? Nu cred ca acum trebie sa "descoperi" unde a-ti gresit sau daca a-ti gresit, nu cred ca daca gasesti un raspuns la aceasta intrebare vei sti ce sa faci in viitor.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine.
Numai bine
Ana
country girl spune:
De ce oare povestea asta seamana cu un cliseu literar sau cinematografic = marea dragoste e casatorit si are o nevasta "nebuna" de care nu se desparte dintr-un foarte accentuat simt al datoriei?
Sincer pare mai mult telenovela decat fapt de viata real intre doi adulti.
Sunt de acord ca dragostea nu vine cand o chemi si nici nu alege persoana de care te leaga, dar de data asta am indoielile mele.
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by country girl
De ce oare povestea asta seamana cu un cliseu literar sau cinematografic = marea droste e casatorit si are o nevasta "nebuna" de care nu se desparte dintr-un foarte accentuat simt al datoriei?
Sincer pare mai mult telenovela decat fapt de viata real intre doi adulti.
Sunt de acord ca drostea nu vine cand o chemi si nici nu alege persoana de care te lea, dar de data asta am indoielile mele.
ei poate aici avem ceva ... intrebarea in cazul asta este .... el minte sau nu??
country girl spune:
ei poate aici avem ceva ... intrebarea in cazul asta este .... el minte sau nu??
quote:buburutza n-a facut decat sa ne aduca la cunostinta fericirea ei de a-si fi gasit marea dragoste impartasita se pare. situatia lui familiala poate cel mult sa-i umbreasca ei fericirea si cred ca-si poate raspunde singura la intrebarea ta. sau parca dragostea era oarba?
buburutza spune:
Rudele si prietenii ma rugau sa renunt, sa nu mai lupt pentru ca nu mai poate fi ajutat....dar eu nu am cedat. Am slabit de la 77 kg la 53 fara sa fac nimic pentru asta.
Am cautat sprijinul familiei lui....nu l-am avut, ba chiar m-au acuzat ca eu sunt motivul, eu si locul meu de munca, faptul ca stau multe ore la serviciu, ca ii dau prea multa atentie copilului etc.
In sfarsit satula de mizerie, de gandaci si de toate problemele lui, m-am hotarat sa plec, si mai mult decat atat, sa-mi dau mie o sansa.
A inceput alta perioada grea.....el spunea ca se sinucide.....familia lui ma barfea(orasul meu este mic) etc. In toat aceast timp fetita mea fost alaturi de mine, a trait, a luptat, a sperat alaturi de mine....nu o sa uit niciodata cu cata incredere imi spunea ca totul va fi bine si o sa reusim sa avem locuinta noastra.
Apoi l-am cunoscut pe EL....un barbat dur cu o fata tanara si parul alb inainte de vreme. Nu stiu cand m-am indragostit de el, poate ca l-am iubit si pana sa il intalnesc.
Intr-o noapte de iunie pe la ora 23 am fugit amandoi....
vikinga spune:
Buburutza tu nu observi la tine ca nu esti confortabila cu situatia asta!? 1. Probabil esti una dinte noi, dar ti-ai schimbat nickul, totul ok, te inteleg dar..2. cu nickul schimbat si tot ti-e teama sa vorbesti pe tema asta! 3.toata lumea incearca sa te ajute asa cum cum poate cu un sfat si te intreaba mai multe ca sa te poata intelege, dar tu parca fugi de noi! E clar ca nu esti deloc ok cu situatia asta. Adica daca intr-adevar tu ai acceptat 100% chestia ca ea e bonlava de 20 de ani si chiar o crezi litera cu litera, cred ca ai fi pus altfel problema de la inceput. Poate asta e doar o scuza pe care vrei sa o crezi ca sa te simti mai bine ca ai o relatie cu un om insurat. Dupa cate simt eu la tine,nu esti tipul de femeie sa accepti cu seninatate o relatie cu un barbat insurat, daca ar fi fost asa, nici nu ai fi intrebat nimic. Daca scuza cu "nebunia " ar fi asa ok, te pot intreba daca l-ai prezenta familiei si prietenilor tai? Si mai e o chestie. El in astia de 20 de ani de cand se afla in aceasta situatie CE A FACUT? Cate amante a mai induiosat cu povestea asta? Eu nu zic, poate o fi adevarat, dar daca e asa un barbat minunat de ce ar avea pretentia sacrificiului tau sau a celorlalte femei(probabile) din viata lui de dinainte. Chestie grea in ce te-ai bagat tu... Sincer! Toate problemele cu care il accepti se vor intoarce impotriva iubirii tale. Mult noroc!
vikinga spune:
PS: in astia 20 de ani singuratate fii tu sigura ca a "exploarat" destul printre alte femei. Deci el cred ca e calit cu asa o situatie. Dar tu cred ca esti cam noua in lumea ce el generos ti-o "deschide"... Stiu ca atunci cand iubesti nu vezi decat pe alea bune, dar fara suparare, asa se cam vede treaba dupa margine. Si nu am inteles bine cand spui ca "e insurat cu o femeie care nu mai stie lucrul asta", ce vrei sa spui de fapt? Ca e interpretabil, poate e bonlava psihic dar poate ca e vorba de neglijare, uitare constienta de sot, racire a sentimentelor..? E chestia la figurat sau la propriul sens al cuvantului?
vikinga spune:
Imi cer scuze, vad ca am scris in acelasi timp cu tine, dar concluzia ce o trag e ca ai scapat de o relatie dificila si ai intrat in alta ce ridica alte greutati... Cand ai sa-ti gasesti si tu linistea si pacea sufleteasca..? Fetita ta cum face fata noii situatii?Oricum nu are rost sa mai zic nimic, ca nu prea inteleg clar care e de fapt problema ta!
buburutza spune:
m-am casatorit la 21 de ani cu un barbat de care am fost indragostita...primul meu barbat...priul prieten.
Am avut o casnicie care a durat 13 ani. Nu am avut copii. Nu din vina mea nu am fost gravida niciodata, oricum el nu-si dorea copii, de fapt era un om care nu isi dorea nimic ii placea sa ia totul asa cum era se multumea cu foarte putin.
Ii placea sa bea dar fiindca lucram impreuna se abtinea. Au fost si momente dificile....cand statea la carciuma mult....cand termina banii din chiar ziua salariului, am trecut peste foarte multe.
Din cauza unei alte situatii gen telenovela am luat spre crestere si ingrijire o fetita, atunci era de 13 ani, astazi are 18 ani.
El si-a schimbat locul de munca si clar mi-a scapat de sub control. A inceput sa bea foarte mult, atat de mult ca uita si cum se numeste, lesina, nu mai putea merge....arata ingrozitor, nu se spala, nu se radea etc.
buburutza spune:
vad ca povestea mea intra invers, sper sa fiu intelasa.
Deci ca sa pot face fata situatiei a trebuit sa-mi schimb locul d munca, aveam nevoie de bani...pentru copil, era cls a VIII si avea probleme de sanatate, pentru casa (el nu dadea un ban pe nimic) si pentru datoriile pe care le facea.
Nu ma puteam baza pe el nici sa mearga sa cumpere o piine.
Programul meu de munca (contract pe durata de 1 an) incepea la 6,30 dimineata si se termina la 20 la inceput chiar trebuia sa-mi duc si sa-mi aduc copilul la scoala (pe jos).
Dupa multa munca si efort sustinut am reusit sa obtin un contract de munca pe perioada daterminata, sunt un om implinit profesional, copilul este reusit ba chiar este performant la o disciplina ....dar casnicia mea s-a terminat.