Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?
Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?
De cand se poate incepe tratamentul cu cretisoara,inainte de ovulatie sau dupa? S-au trebuie sa fi insarcinata ca sa poti urma un tratament cu cretisoara?
Raspunsuri
piatra lunii spune:
Eu nu stiu sa aiba efecte adverse, poti sa bei ceaiul oricand,cretisoara e considerata planta femeii, adica trateaza diverse boli feminine, si in sarcina stiu ca se recomanda sa se bea in caz de iminenta de avort,pt fixarea sarcinii.
crinuta spune:
E nu stiu ca ceaiul de cretisoara sa dauneze. Mie personal ceaiurile nu mi-au daunat niciodata, iar cel de cretisoara este super bun.
pupici
Crinuta
Vanina spune:
Eu folosesc tinctura de cretisoara si vreau sa zic ca dupa o luna deja se simt o gramada de efecte pozitive...negative nu am simtit...si nici nu cred ca sunt.Deci foloseste aceasta planta cu incredere....efectiv face minuni!
Vanina spune:
Crinuta,
In primul rand mi-a reglat menstruatia...care este ceas.Si care e altfel...nu intru in detalii...
Nu mai zic de faptul ca am scapat de un chist ovarian.... a fost de fapt efectul sinergic al mai multor plante....Datorita acestui chist mi-a intarziat ciclul vreo 14 zile.Cand am inceput sa iau cretisoara(si alte plante) in 2 zile mi-a venit ciclul.
Eu cred ca este o planta fffff buna pt femeisi o recomand tuturor.Are efecte pozitive si asupra uterului.Trebuie doar sa fii perseverenta...sa o iei macar o luna.
crinuta spune:
Vanina, te rog, am nevoie de mai multe informatii. Eu m-am dereglat acum 3 luni de zile si doresc sa imi revin, asa ca pe mine ma intereseaza toate amanuntele. Imi poti eventual scrie un PM.
Ai spus ca ti-a reglat ciclul, cum era inainte?
pupici
Crinuta
CRISTINEL spune:
Vanina ti-am scris un mesaj pe personal te rog mult cand ai un pic de timp ajuta-ma si pe mine.
Merci mult.
Pupici,
Cristine
Gabela spune:
Multumesc Liviuta, am citit multe despre tine pe forum si chiar ma gandeam la tratamentul tau cu plante, numai ca nu as putea gasi tot ce-mi trebuie pe aici si in plus ar trebui sa intrerup inseminarea artificiala pentru macar 2 luni.
Crezi ca as putea incerca numai cu o parte din 'ingrediente'? Daca da, iti voi da amanunte despre mine.
Multumesc mult si multi!
Gabela