inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 12
Corina G spune:
Multumesc mult, fetelor, pt. urarile de bine.
Eu fac inseminare pe ciclu natural (fara medicatie, fara nimic).
Anis, sint in ziua a 8-a azi. Deci simbata sau duminica fac inseminarea. Nu prea am inteles intrebarea ta cu "unde o fac". Eu sint in state.
Gabita, la multi ani pt. barbatelul tau. Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti voi mai mult... adica
Va pup fetelor, trebuie sa fug la munca. Aici e 8 dimineata...
Tia spune:
Anis, nu te-am mai gasit pe chat, apoi am plecat. Incep instilatiile maine sau poimaine... fac si eco evident, sa nu i se faca dor de mine Tu?
anis spune:
Corina, sorry..dupa ce am scris am vazut ca in state....dar nu am m-ai avut timp sa modific.
Multa bafta! Cu ce ai facut tratament, daca ai facut?
Tia, eu iar sunt pe stimulare si ma pregatesc de inseminare...Ce rima am facut!...sper ca Dumnezeu dragutzul sa se uite si la mine..si mai ales sa se produca si ovulatia..sper ca tratamentul nou sa mearga luna asta!
Iar pe 17 ma duc si la Ancar....nu fac inseminare cu el, pt ca pretul de la Medsana e de 3 ori mai scump decat peste tot , si nu merita, procedura e prea simpla....daca se va pune problema vreodata de FIv (speer sa nu) atunci cred ca mai mult ca sigur o sa o fac cu el.
La ecografii cum stai?
AniS
gabid spune:
Anis,tu cat ai avut progesteronul in ziua 21?Mie mi-a iesit dezastruos.Valoare 0.1 si normal ar fi(4..25).Estradiolul la fel de prost in ziua 2 este 20.2 si minim ar trebui sa fie 30.Ma rog la Dumnezeu sa nu fie prea rau.Eu am ciclul normal in fiecare luna si uite ce minune de analize au iesit.Si acum 3 ani erau analizele proaste dar acum sunt cumplite!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
anis spune:
Gabi...acum am vazut mesajul tau...
In luna (acum vreo 5 luni)in care mie mi-au iesit analizele asa cam ca ale tale...valoarea progesteronului era ca a at..si estradiolul era mic...nu mai stiu cat.....mi s-a spus ca a fost luna fara ovulatie... desi am ciclul normal...menstrutia normala..etc.
De atunci ,inca m-ai am probleme cu ovulatia asta....care se produce numai cand vrea ea.
Ecografic s-a demonstrat ca ai avut ovulatie>? Eu cred ca nu..
Cred ca din pacate ai nimerit cu analizele, exact intr-o luna anovulatorie..eu una le-as repeta......Eu asa am facut!
Pupici si iti mai spun maine...acum mor de somn
AniS
gabid spune:
O sa vad ce sune Ancar pt ca merg pe 10 Noiembrie la el.Daca el crede ca trebuie sa le repet le voi repeta.Luna aceasta fac eco in zilele 7,9,11 pt dimensiunea foliculilor aici in Bacau.O sa fac si in 21...sper sa se vada ceva si pe un ecograf normal pt ca in Bacau nu este intravaginal.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Tia spune:
Anis,
instilatiile le incep de maine, iar ecografiile de vineri. luna trecuta am avut ovulatie pe ovarul stang, unde trompa este inchisa luna asta sper sa se mute pe dreptul Am emotii... dar ma tin tare!
Bafta la inseminare... te asteptam cu o veste buna
anis spune:
Tia, tu cum faci instilatiile, o data pe saptamana sau cum?Dar sper ca de incercat incercati totusi...cine stie poate se muta luna asta ,de pe ovarul cu trompa cu probleme..
Gabi, vreau sa te intreb ceva! DL Prof Ancar face si inseminari? Mai bine zis si in alta parte in afara de Medsana? Ca mie ca, daca ma hotarasc sa o fac cu el, dupa ce ca platesc de 3 ori pretul fata de cat este peste tot, nici macar nu imi face el inseminarea.Sau o face?
Ar fi foarte bine daca ar face-o si in alta parte inseminarea si la alt pret.Ca pt o procedura asa de simpla cum e inseminarea ,400 de Euro e nejustificat de mult...Mai inteleg la FIV..dar la asta nu.
AniS
Marcelle spune:
Anis,
eu cred ca nu are rost sa iti arunci banii in vant pentru
o procedura simpla cum e inseminarea, vorba ta.
Iti urez muilt sucees si tie si lui Corina si lui Gabela.
Eu va urmez in decembrie.
Pana atunci eu sper ca ne veti da voi niste vesti bune!
Fiti pozitive!!
Pana una alta mie mi-a intaziat ciclul, nu foarte mult,
trebuia sa imi vina duminica si azi e miercuri si nimic.
Dar credeti-ma ca nu indraznesc sa sper, mie frica ca nu e nimic, mai ales ca nu am nici un simptom de sarcina.
Gabi, imi pare rau de analizele tale, dar cred ca e mai important sa iti iasa bine atunci in preajma FIV.
Roxi, tu ai facut in luna asta inseminare??? Succes si tieIti tinem pumnii.
Va pup fetelor,
pe curand.
Marcela.