inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 11
gabid spune:
Va tin pumnii la amandoua!Ati inceput stimularile?.Astept vesti bune si sa sarbatorimpentru din august.
sila toate!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
anis spune:
Merci Gabi, esti o dragutza ,ca intotdeauna de altfel...
Corina, in a cata zi esti?
Eu sunt in prima zi de rusi, deci urmeaza sa fac inseminarea saptamana viitoare.Tu unde o faci?
AniS
anis spune:
Marina,
Merci tare mult , ai fost si data trecuta alaturi de mine,......dar nu s-a mai finalizat cu inseminare.
ma simt bine cand ma gandesc ca ai reusit!
AniS
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Marina
anis sincer curiozitaatea mea nu a fost prea mare ca sa vad pt ce imi da si oestrogelul mai ales ca mi s-a parut cel mai inofensiv traatament intrucat nu mai inghiteai nimic. Cam asta era tratamentul clasic pt mine si a fost si tratamentul din luna in care am facut inseminarea si am ramas insarcinata:
ovamit 2-7
oestrogel 5-11
pregnyl = ziua presupusa a ovulatiei cam 14
nimic altceva....utrogestan am luat din momentul in care am constientizat ca sunt gravi adica la fro 3-4 sapt dupa inseminare.
Bafta
Marina
Marina, te rog din suflet, spune-mi de ce abia dupa vreo 3-4 sapt ai "constientizat" ca esti gravida? Pana atunci n-ai facut nici un test de sarcina??
Marina spune:
rozi ...2 sapt dupa insemnare e cam timpul de rusi...dupa aia am avut o serie de simptome incat juram ca o sa-m vina...si am asteptat.
Si NU, nu am facut testul decat la o luna de la inseminare (cam la 10 zile de la intarziere) pt ca avusesem deja o serie de experiente triste si nu vroiam sa-mi fac sange rau, si eram convinsa si eu si sotul si dr ca nu o sa reusesc. Oricum a doua liniutza era asa vaga...
anis spune:
Ca sa nu m-ai deschis un alt subiect.... o sa pun si aici intrebarea si prin alte parti.
Intrebarea ar fi, la cat de zapacita sunt , nici nu ma mir ca sunt in pozitia asta, deci :Cele care ati facut tratament cu Clostbegyt sau Ova Mit, cand vi s-a marit doza, adica 2 pastile pe zi sau 3 ...cum le luati ??
Una dimineata si una seara sau amandoua odata???
AniS
anis spune:
Mercic Tia
Tu ce mai faci? Ca de cand cu moderatul...esti mai rar pe la discutii!
Cum merg instilatiile? Mai faci si ecografii?Poate ai timp de un Yahoo msg, sa mai vb si noi..ca nu am m-ai sporavait de mult..poate facem un meeting si cu Crinuta..ce zici?
AniS
Rozi spune:
multumesc, Marina, m-am mai linistit putin (daca se poate spune asa...)
atata ca nu mai am rabdare...
pupici