inseminare artificiala

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis, draga mea, poate te ajuta informatia asta.. Eu am avut gardnella si nu am putut face histero pana n-am scapat de ea, am tinut tratatment si eu si sotul.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia..asta e altceva..si eu cand am facut HSG, aveam candida..si m-am tratat de ea si eu si sotul..am scapat de ea,am facut HSG si dupa aia, a aparut asta....Vorba unei asistente..asta se intampla cand faci vizite f dese pe la spital....acolo e focarul si cum eu ma duceam de 2 ori pe saptamana.....asta e...

TEO mi-a zis de ex, ca nu e nici o problema pt inseminare,daca tinem pana atunci tratament cu metronidazol.Eu am alergie la medicamentul asta si am folosit crema unguent MEDACTER vreo 5 zile....spre sa fie bine asa..

Dar eu insist sa intreb fetele ,care stiu sau au trecut prin asta pe propria piele.

Eu pana miercuri nu pot vorbi cu dr meu!

TIA, ai inceput instilatiile?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey anis parerea mea proprie si personala e ca exceptand situatia in care banii aia ti-ar fi indispensabili ..ce te-ar face sa nu incerci? Tratamentul l-ai facut oricum, un pregnyl in plus si vezi ce iese. Stiu ca nu e o experientaa placuta sa treci printr=o inseminare ratata dar oricum jumatate din tine va fi pregatita pt un eventual esec ...repet parerea mea personala bazata pe instinct...eu as face-o. Si de fapt asa am si facut pt ca laa inseminarea reusita dr nu ne prea dadea sanse , dar Dan pleca din tara si am zis..asta e cu 100 usd in plus sau in minusnu murim...a fost cea mai buna decizie a mea!!!

PS" mai degraba verifica daca exista vreo implicatie a bolii asupra unei eventuale sarcini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Ani, si eu as face-o. 100$ in plus sau in minus nu mai conteaza. Apoi, tot te-ai indopat cu medicamente de stimulare. Fa-o!! Cine stie, poate asta e luna ta norocoasa. Eu as lua orice sansa mi s-ar da! Iti tin pumnii.

Luna viitoare incep si eu inseminarile (tu, Ani, ma stii de la subiectul de FIV).

Va pup pe toate si va tin pumnii, si sper ca ma primiti si pe mine aici la subiectul vostru, desi am aparut si eu la spartul tirgului...

Mergi la inceput

Da fetelor, aveti dreptate...eu nu de bani ma cramponam , ci de eventualele complicatii.....daca se intampla sa reuseasca inseminarea ce efect ar avea infectia? Vorba Marinei....asta ma ingrijoreaza...

De pregatit sunt pregatita oricum si pt esec si.....nici nu pot sa pronunt..

Oricum va fi, nu am sa renunt niciodata!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Draga Anis,

Cate zile mai ai pana la inseminare?
Nu cred ca are nimic daca ramai insarcinata si ai aceasta infectie, cred ca se poate trata si nu cred sa afecteze .
Oricum cred ca iti faci probleme degeaba, si in Romania nu ai cum sa nu te infectezi de la vizitele pe la doctori. Mie mi-a explicat un ginecolog roman si de atunci nu prea mai dau pe la medic, iar in Franta s-a vazut ca nu mai infectii.
Deci cauza era acolo.

Anis, iti tin pumnii sa fie bine, scrie-mi cand e inseminarea sa fiu alaturi de tine, iti tin pumnii.

Eu intru mai rar ca merge tare prost netu-ul la servici, dar va citesc, numai ca nu stiu de ce nu vrea sa intre cand sa va raspund, sau pierd mesaje sau altceva.

Te pup si iti tin pumnii stransi sa reusesti.

Marcela

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce mai e cu voi? S-a renuntat la acest subiect??
Mai face cineva inseminari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Eu n-am mai avut ce vesti sa va dau din cauza ca am luat pauza dupa prima nereusita, probabil voi mai incerca in decembrie sau ianuarie, pana atunci fac un tratament cu plante dat de Livia.

Dar va citesc pe voi!

Gabela

Mergi la inceput

Eu fetelor sunt pe lista!
Daca nu am reusit sa fac inseminarea in octombrie, urmeaza sa o fac acum cam pe 12 noiembrie..asta daca imi vine menstruatia azi..

Si eu fac ceva din tratamentul Liviei.Mai ales ceai de naprasnic beau...chiar ieri am vorbit cu cineva care a reusit sa ramana insarcinata dupa ce a baut dor ceai de naprasnic vreo 6 saptamani si dupa aia a facut pauza 2 saptamani si se reia.

Altcineva mai e pe lista?

AniS

Mergi la inceput

Si eu, si eu!!! Dupa calculele mele in weekendul viitor fac si eu inseminare. Tineti-mi pumnii!!

Mergi la inceput