inseminare artificiala
Raspunsuri - Pagina 13
MadalinaM spune:
Salut! Salut!
am citit toate paginutele si nu mi-e clar un lucru:
se face Pregnyl-ul in aceeasi zi cu inseminarea sau cu o zi inainte?
dupa inseminare trebuie sa ai o perioada mai lunga de repaus(stat in pat)? sau numai in ziua respectiva?
Fetele care au facut ne dati amanunte?
Sau poate exista o diferenta intre momentele in care se face pregnyl-ul in functie de faptul ca inseminarea e facuta in urma unei stimulari sau nu.
Marcelle spune:
Pregnylul se face inaninte cu o seara DE INSEMINARE. iTI STABILESTE DOCTOIRUL ORA EXACTA deorece la 12 ore dupa se face inseminare.
Porocedura de inseminare este cat se poate de simpla si nedureroasa.
Dupa inseminare nu trebuie sa faci nimic deosebit, mie nu mi s-a indicat repaus la pat, ci doar am stat in pozitie culxat pe masa 15 minute dupa inseminare atata tot.
La mine nu a avut rezultat, dar va avea data viitoare.
succes!
Marcela
Marina spune:
eu am facut pregnyl si cu o zi inainte si in ziua inseminarii (inseminaari diferite , da?). Ultima data am facut pregnyl pe la 8 dimineata si inseminarea pe la 2.
si bafta la toata lumea
MadalinaM spune:
bafta, bafta...
multumim dar nelinistea exista! cum pot fi calma? vineri e! si fara stimulare, a zis intii sa incercam asa!
Marina, Marcelle, voi nu aveati foliculi dezvoltati si din cauza asta ati facut stimulare? mie azi mi-a "vazut" unul de 17 mm, uter gros de 10 mm! miine dimineata e programata injectia cu pregnyl si vineri...
nu ma pot concentra la munca deloc!
Marina spune:
madalina in nici un caz nu aajungeam la 17mm. Oricum stimulaarea cu ovamit si oestrogel pe care am faacut-o eu e destul de usoara.
Calma, mergi la film,laa teatru, un masaj usor, un ruj un fard, o cinaa romantica...inceaarca sa evaadezi cat poti din starea de aasteptare. ajuta garantat!
Codri spune:
Buna fetelor! Am facut si eu prima inseminare luna trecuta.Aveam 2 foliculi de toata frumusetea si speranta ca de data asta o sa se intample, dar nu s-a intamplat nimic. Am fost disperata,pana v-am gasit pe voi.Acum sunt gata sa o iau de la capat.
Va si va doresc multa bafta.
Marina spune:
codri , bine ai venit la . Sper sa gasesti prieteni buni pe aici si iti doresc din suflet sa devii cat maai curand
Victoria spune:
Si eu am facut pregnylul inainte..Pe mine m-a durut inseminarea, nu actul in sine, ci faptul ca a folosit speculumul ca sa stea colul deschis sa nu se "verse" "materia prima" si m-a tinut asa juma de ora, si cu capul in jos, de nu am mai stat in fund 3 zile...dar nu asta e problema, ci faptul ca nu a reusit...acum facem amandoi un tratament naturist (de la Dr. Gal din Cluj, adresa luata tot de aici, de pe forum) si mai incercam peste vreo 2 luni.
Va tin pumnii la toate,
V
veni, vidi, Victorie!
valentinag spune:
Victoria ce tratament naturist urmezi?Poti sa il scrii sau sa mi-l trimiti si mie pe PM?
Va tin pumnii la toate!
Valentina