copiii nostri

copiii nostri | Autor: rusuvika

Link direct la acest mesaj

salut mamici! sunt o mamica tanara de 26 de ani si asi dori foarte mult sa mi se dea anumite sfaturi despre copii daca se poate bineinteles!am o mica problema cu fetitza mea de 3 anisori bine nustiu daca e chiar o problema pt ca nu o doctoritza prea buna sa ii zicem asa!fata mea dupa cum am zis are 3 anisori, 103cm,si 15kg si doctoritza mia zis ca este cam slabutza dar nu si ce sa fac sau ce sa-i dau daca stiti voi vreun remediu,niste vitamine sau anumite grasimi care ar putea sa o ajute pe fetitza mea sa mai ia in greutate eu asi fi foarte recunoscatoare,va multumescpupici pt cele mai dulce mamici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Sa te linistesc,iti zic ca baietelul meu are 4 ani si aproape o luna,98 cm si 12,5 kg.Deci,fata ta e super ok.Noi am umblat pe la dr cu el,i-am dat toate vitaminele si siropelele posibile si asta e.Pediatrul rade de mine cand ii zic ca ma astept sa pice din picioare la cat de putin mananca.Imi zice ca daca e vioi,sanatos si nu are alte pb,sa il las in pace mananca cand si cat vrea .Si sanatos imi e,bat in lemn,vioi...........doar nu degeaba sa castigat "alintul" de tero .
Asa ca lasa fata in pace,ca nu cred ca o sa vrei sa o vezi peste vreo cativa ani ca se chinuie cu curele de slabire ca e prea plinuta.
Satatate multa

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Daca fetita ta este vioaie, vesele atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi,totusi ca sa fii mai linistita ii poti face o hemoleucograma completa, se poate face la Medlife pe Grivita si nu costa deloc mult. Eram interesata pentru pitica mea dar am zis sa mai astept.

Pupici si speram sa fie bine

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Nu inteleg...baietelul meu e cam la fel, poate 1-2 cm mai putin si vreo juma de kg in plus. Dar este solid si f puternic..stiu fetite de varsta lui care au 12-13 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Sincera sa fiu, mie mi se pare foarte bine. Baiatul meu de 3 ani si 3 luni are 15,5 kg si 102 cm. Si doctoritele lui (ca are mai multe) nu s-au plans de greutate.
Iar mie-mi place cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Fetita mea are 18 kg si 117 cm la 4 ani si 6 luni.Arata foarte bine,este zvelta, vioaie......

Nepoata mea are 2 ani 98 cm si 18! kg.NU vrei sa stii ca abia se misca si ce burtica grasa are.
Nu-ti dori un copil plinut!

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Kilogramele nu m-ar ingrijora daca as fi in locul tau. O hemoleucograma si alte analize i-as face ca sa ma asigur ca e in regula fata. Eu m-as feri de vitaminele de sinteza.

Copiilor mei le dau ulei de peste (de la Lysi) - sursa de omega 3,6,9, vitamida D, A si E. Intentionez sa alternez cu ulei de in, care are si el multiple proprietati.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

si eu care ziceam de andrei al meu ca e slab si ca in curand o sa il adunam de pe jos in ciuda faptului ca mananca destul ptr varsta lui;
andrei are 2 ani si are 95 cm si 11,5 kg,si tot timpul zic sa e prea slab,desi dr. imi spune ca e ok,sa il las asa cum e ,ca nu imi doresc un copil obez,e normal asa.

sanatate multa tuturor!

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara dragi mamici,

Cine imi poate spune ce analize sa-i fac baietelului meu de 4 luni jum?
Ma ingrijoreaza sanatatea lui, are 68 cm si 8300gr.
Am vb cu medicul luis i am cerut sa-i fac niste analize, nu stiu ce-mi v-a prescrie sa-i fac, dar as vrea sa aflu de la voi, cele care ati mai facut analize puiutilor vostrii, ca sa stiu ce sa-i mai cer in cazul in care ea nu-mi trece prea multe.
Cum si cand se fac analizele gratuite, eu pana acum tot ce i-am facut copilului, controale pe la neurologie, orl, etc, am platit peste tot, chiar nu mai beneficiem de nimik gratuit nici pt copii mici???

Astep raspunsurile voastre cu mare interes.

Si apropo, referitor la discutiile anterioare, nu va doriti copii plinuti, eu il am chiar grasut as putea spune si mi-e groaza de urmarile pe care le poate avea

Sanatate multa si copii sanatosi

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rusuvika

salut mamici! sunt o mamica tanara de 26 de ani si asi dori foarte mult sa mi se dea anumite sfaturi despre copii daca se poate bineinteles!am o mica problema cu fetitza mea de 3 anisori bine nustiu daca e chiar o problema pt ca nu o doctoritza prea buna sa ii zicem asa!fata mea dupa cum am zis are 3 anisori, 103cm,si 15kg si doctoritza mia zis ca este cam slabutza dar nu si ce sa fac sau ce sa-i dau daca stiti voi vreun remediu,niste vitamine sau anumite grasimi care ar putea sa o ajute pe fetitza mea sa mai ia in greutate eu asi fi foarte recunoscatoare,va multumescpupici pt cele mai dulce mamici

al meu are acum 4 ani si jumatate si 16 kg

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La 4 ani, fata mea are 95 de cm si 13,5 kg. Si e sanatoasa si nu-mi fac griji ca e prea mica sau prea slaba. Ai un copil normal dezvoltat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput