copiii nostri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Nu cred ca este cazul sa-ti faci griji.
Noi la 2 ani si 10 luni avem 98 cm si 12 kg. Pediatrul spune ca asa e felul ei si e si el patit cu nepoata...daca e vioaie si vesela de ce iti faci griji?
Mie pe la 1 an si ceva imi prescrisese Polivital, da cand le lua pe astea nu mai manca chiar nimic (ii erau suficiente)
Cat despre analize gratuite...trimitewre de la medicul de fam (valabila o luna) si te interesezi cand au clinicile care lucreaza cu Casa de Asig fonduri+ programare. Din cate stiu eu nu toate analizele sunt gratuite.
Multa sanatate puiutilor!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

ANK - multumesc mult pt raspuns

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rusuvika spune:

va multumumesc foarte frumos pt. tote raspunsurile voastre parca m-am mai linistit un pic,dar stiti cum e parca daca nu it-ai facut un pic de griji macar de 2-3 ori pe zi parca nu a trecut ziua cum trebuie ca asa suntem noi si intram in panica pt orice ce ni se pare noua mai necunoscut!in ce priveste alimentatia fata mea mananca bine si fructe si legume daca ii zic sa manance tot,ca daca face asa o sa creasca mare si o sa poata sa se incalte cu pantofii mei cu toc,si asa am terminat orice discutie sa o vedeti cu cata pofta mananca si mai si cere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Nu toti copiii grasuti cand sunt mici vor fi la fel sau chiar obezi mai tarziu. e bine sa va faceti griji dar nu disperati.

Baietelul meu cel mare era chiar un mic tanculetz. cu toate ca nu manca deloc bine...La 2 ani avea 16 kg...la 3 ani avea 19 kg.

Acum la 4 ani are 19.800g la 108 cm. Nu mai este deloc grasut...nici chiar plinut. Nici slab nu este ci tocmai bine.

Nu l-am bagat la nici o cura...doar ca nu i-am mai dat in perioada aceea cereale si paine un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Nu cred ca ar tb sa te ingrijorezi!
In orice caz pt linistea ta, cauta pe net tabelele percentile (de dezvoltare la copii)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

nu stiu daca e o idee buna uleiul de in .. nu e diuretic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

voi cum sinteti nu e genetic sau mai bine zis cum ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Nu iubita mea Vlahos, nu e genetic, daca as fi stiut ca are cu cine semana asa gras, nu mi-as fi pus atatea semne de intrebare + ca med de fam si dr neurolog, mi-au spus ca a depasit toate graficele pt varsta lui. E ff dezvoltat si ca lungime si ca greutate si asta ma pune pe ganduri.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

SoriLea, si baietelul meu la 4 luni avea peste 8 kg. Cat timp i-am alaptat pe amandoi exclusiv au luat cel mai mult in greutate.Odata cu diversificarea au inceput sa ia in greutate mai lent.La 1 an avea 11 kg. Si totusi pana la 2 ani jumate a fost peste greutatea normala.Dupa a stagnat si in 1 an intreg nu a mai luat in greutate decat 700 g.

Eu stiu ca un copil sub 2 ani nu pote fi numit obez. Parerea mea este ca trebuie sa stai linistita.Majoritatea sunt grasunei cand sunt mici. Ca sa fi linistita nu-i da cereale daca ati inceput diversificarea si nici fainoase(inclusiv cartof). In rest...ai sa vezi,la 1-2 ani nu o sa mai fi asa stresata de greutate.Micutul e sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui vlahos

nu stiu daca e o idee buna uleiul de in .. nu e diuretic?

am dat aici niste informatii despre uleiul de in (este totusi recomadat copiilor): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141388&whichpage=2

Mergi la inceput